PVV pakt kwart van de zetels?

Als het aan de social media ligt, is de PVV op weg naar bijna 25% van de stemmen. Omgerekend naar zetels zou dat op maar liefst 37 zetels uitkomen en de VVD op 24 zetels. Ook GroenLinks (22) en D66 (21) doen het niet slecht. Grootste stijger is Forum voor de Democratie.

Zoals eerder voorspeld hebben kleine partijen het moeilijker bij een hoge opkomst en dat lijkt ook op de social media het geval te zijn. De cijfers komen van Twitteraar @Jaapvanzessen die ook de grafische weergave erbij levert. Hij is niet blij met de winst van de PVV en dat is zijn goede recht.

De ‘weggeefwinkel’ in Utrecht hanteert geheel andere methoden, zoals hieronder blijkt. Zij willen geen PVV-stemmers binnen.

 

Afb: Twitter

U kunt nog tot 21:00 uur stemmen op ‘onze man’: oud-lid van het OSL, Edgar Mulder, Lijst 3, nummer 15. Hij deed al geen inkopen bij de ‘weggeefwinkel’ (dat lijkt ons ook meer iets voor Volkert van der Graaf en zijn vrienden), nam zich voor dat ook nooit te doen en is nu dus ook ‘verboten’ in die winkel.

Ieder nadeel heeft een groter voordeel, zo blijkt.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
7 jaren geleden

Spekman …. ” Decimeren is een groot feest !”