De Menselijke Bulldozer

Het is niet echt policor wat hij doet, omdat hij die vorm van denken en doen beschouwt als een ziekelijke psychische aandoening. Om me heen kijkend en de worstelingen van de huidige generatie politici en de tendentieuze berichtgeving van het gros van de gevestigde media beschouwend, ben ik geneigd om hem daarin gelijk te geven.

Hij is soms ook niet echt duidelijk en dan moeten zijn uitspraken scherper aangezet worden voor de gevestigde media. Hij wordt stevig tegengewerkt door Obama idolaten en andere sterk partijdige, aan de Democraten gelieerde netwerken en organisaties.

Trump

Donald Trump. Afb: flickr

In de inlichtingensamenleving lopen idioten rond, die het heilig verklaarde, op de beginselen van de Democratische Partij gebaseerde eigenbelang superieur achten boven wet en eed of belofte die zij hebben afgelegd. Op campussen zien we karakteristieken die sterk doen denken aan de hoogtijdagen van het communisme of de sturende indoctrinatie van islamitische madrassa´s. Alleen de uniformpjes, witte hoofdbedekkingen, scheiding tussen mannen en vrouwen en het opstellen in rijen ontbreken nog. Maar wie weet worden die op termijn ook nog ingevoerd.

Liberaal georiënteerde Amerikaans steden die zich in de jaren ’80 en ’90 hebben uitgeroepen tot sanctuaries, waar vluchtelingen en immigranten zonder officiële documenten welkom zijn, federale immigratiewetten niet worden uitgevoerd en dus niet gesanctioneerd, schreeuwen moord en brand en verzetten zich openlijk tegen de uitvoering van federale immigratiewetten. De USA telt op dit moment ruim 11 miljoen(!) illegalen, waarvan ruim 800.000(!) tenminste één- en sommige meermalen zijn veroordeeld voor kleinere en grotere misdaden (moord, aanranding, drugsgerelateerd en bankovervallen). Sommigen zijn meermalen uitgezet en net zo vrolijk weer teruggekeerd. De kosten van die illegale immigratie zijn inmiddels opgelopen tot $ 113 miljard per jaar[i]. De veiligheid van de illegaal wordt door die steden gewaarborgd en de onveiligheid van de doorsnee burger gedoogd.

Dagelijks verwennen de linksgeoriënteerde gevestigde Amerikaanse media de geïnteresseerde Amerikaanse burger met opgeblazen berichten over een groeiende weerstand tegen de maatregelen die de nieuwe POTUS heeft genomen of van plan is te nemen. Wanneer beelden en berichten op andere meer objectieve mediawebsites worden bestudeerd, blijkt dat er in toenemende mate sprake is van nepberichtgeving. Herhaaldelijk wordt aangetoond dat het gros van de demonstrerende en protesterende door bedrijven en moguls gesponsorde massa niet eens weet waarvoor die de straat op gaat. De massa laat zich gewillig sturen door Democratische politici en mediavertegenwoordigers, die voortdurend de realiteit proberen te spinnen. Nanci Pelosi is daarvan het trieste dieptepunt.

In Europa neemt het gros van de traditionele media die berichten en beelden gretig en kritiekloos over en stimuleren Brusselse politici en politici in verschillende hoofdsteden om een grote broek aan te trekken. Daarnaast graven die politici zich in en spreken graag machtswoorden uit. Britse politici, die al decennia niet in staat zijn om de migratie naar het Verenigd Koninkrijk te beteugelen, spreekt over Trump als “een zeurend kind”. In Nederland denken politieke lichtgewichten dat het voortdurend Trump bashen kiezers trekt en beseffen niet dat ze aan de beginselen van het westerse democratische model lopen te morrelen. Op dat gebied kent de politieke domheid in Europa geen grenzen.

Laten we eens kijken wat de nieuwe POTUS met zijn decreten heeft willen veroorzaken. Wat de overheidsinvloed betreft heeft hij federale instanties opgedragen de financiële last van Obamacare voor de doorsnee Amerikaanse burger te verzachten. Hij heeft de overheidsmogelijkheden om dure externe experts in te huren aan banden gelegd; financiële overheidsondersteuning stopgezet aan mensen die in het buitenland een abortus willen ondergaan; overheidsgeldstromen naar sanctuary steden afgesloten en een vijf jaar durend lobbyverbod voor overheidsfunctionarissen ingesteld

Op economisch gebied heeft hij de USA teruggetrokken uit de krakkemikkig en onevenwichtige Trans-Pacific Partnership handelsovereenkomst. Hij heeft vijf decreten ondertekend om de aanleg van de Keystone- en Dakotapijplijnen voort te zetten, waardoor banen in de petrochemische industrie worden gecreëerd en kan resulteren in energieonafhankelijkheid van de USA; ondertekende een door Republikeinse en Democratische Afgevaardigden ondersteund besluit om de kolenindustrie weer op de been te helpen en slaagde er in om een lagere aanschafprijs per F-35-platform en de nieuwe Air Force One te krijgen. Hij overlegde met de belangrijkste CEO´s om hen te stimuleren geld te investeren in hun ondernemingen om banen voor Amerikaanse werknemers te creëren en stelde een commissie in om te onderzoeken hoe de mogelijkheden voor vrouwelijke ondernemers kunnen worden verruimd en verbeterd.

Op veiligheidsgebied heeft hij aangekondigd een muur te bouwen aan de Amerikaans-Mexicaanse grens om illegale immigratie, drugshandel en bendeoorlogen op Amerikaans grondgebied kort te sluiten en heeft opgedragen binnenkomende burgers uit zeven moslimstaten sterker te controleren. Hij heeft ook opgedragen de in verval geraakte Amerikaanse gevechtskracht op te waarderen en superieur aan de gevechtskracht van ieder andere staat te maken. In het verlengde daarvan heeft hij opgedragen een evenwichtig plan te ontwikkelen om IS definitief te verslaan; hij heeft de nucleaire overeenkomst met Iran tijdelijk in de koelkast gezet. Hij vaardigde decreten uit om politiefunctionarissen te beschermen en drugskartels aan te pakken. Hij heeft een alom gewaardeerde en gerespecteerde kandidaat voor het Supreme Court aangewezen.

Als het geheel aan decreten en initiatieven wordt overzien, dan kan men alleen maar onder de indruk zijn van daadkracht en doorzettingsvermogen van deze nieuwe POTUS. Hij lost voorlopig zijn verkiezingsbeloftes in met een snelheid waar de luie Democratische Partij duizelig van dreigt te worden. Die partij is blijkbaar nog steeds niet over de schok van het verkiezingsverlies heen. Bovendien begrijpen ze nog steeds niet waarom de doorsnee Amerikaan, die vaak geringschattend met de term redneck wordt aangesproken en het Amerika tussen Californië en New York bevolkt, hun elitaire visie en linkse waarden naast zich hebben neergelegd. Ze vrezen voor de negatieve effecten voor hun partij als de decreten van Trump vruchten afwerpen: als er geen potentiële illegale kiezers meer het land binnenstromen; de drugsstroom inderdaad opdroogt; de terrorisme dreiging daalt; IS definitief geneutraliseerd wordt en sterkere banden met frontlinie moslimstaten als Jordanië, Saudi-Arabie en Egypte zijn aangeknoopt. Wat nu als in Europa de kiezer de rechter afslag kiest en de nieuwe wereldorde, gevormd door een niet gekozen elite die globalisering hoog in het vaandel heeft staan, de deur wijst? Tja, wat dan…?

Het is nog lang niet zover, maar de man in het Witte Huis heeft bevestigd de strijd aan te willen binden met het Amerika van Obama en wil Amerika teruggeven aan de doorsnee Amerikaan die Amerika groot heeft gemaakt. Hij wil het afpakken van die snobistische en hooghartige man en vrouw die met veel dedain 8 jaar lang hebben neergekeken op die simpele Amerikaanse man en vrouw in arme staten als Louisiana, Tennessee, Alabama, West-Virginia en de armste staat Mississippi. Als Trump daarin inderdaad slaagt en nog meer zetels in het Congres een Republikeins etiket en Staten hoofdzakelijk een Republikeinse kleur krijgen, dan wordt de Democratische Partij gemarginaliseerd en zal alleen nog worden ondersteund door de High Tech- elite en pyjamamakkers in de traditionele Democratische staten op beide kusten. Daarom is de strijd tegen Trump het enige dat de Democratische Partij resteert om de plaats op het pluche te houden.

————————————–

[i] Kosten verbonden aan medische verzorging, scholing, juridische bijstand etc. In grensstaten als Californië  en Texas hebben kosten die op zijn gelopen tot $ 25 miljard resp. $ 12 miljard per jaar; geld dat de bevolking wordt onthouden om hun levensomstandigheden te kunnen verbeteren.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties