“De EU is dood, alleen ze weet het nog niet.”

“De EU is dood, maar ze weet het nog niet. Ze is op alle terreinen mislukt en wacht op het naderende einde van de Europese Unie”, zo sprak Marine Le Pen tegen “Bild am Sonntag”. De voorzitster van het Front National gaf vernietigende rapportcijfers aan de EU op alle politieke gebieden: 

Le Pen

Marine Le Pen. Afb: Pixabay

“Economisch: de groei is uitermate zwak. Sociaal: de armoede neemt toe en de werkloosheid is enorm groot. Veiligheid: de EU is niet meer in staat de grenzen van Europa te verdedigen, ze kan ons niet beschermen tegen het radicaalislamitische terrorisme. Als een experiment op zo´n klaaglijke wijze mislukt, dan is het gedaan”.

Marine Le Pen ziet grote overeenkomsten tussen het Front National (FN) en de Alternative für Deutschland (AfD): “Het kan niet ontkend worden dat wij dezelfde visies over vrijheid en soevereiniteit delen”.

De Franse politica uitte stevige beschuldigingen tegen bondskanselier Angela Merkel (CDU) en haar vluchtelingenpolitiek. De vrije wereld zou geconfronteerd worden met het islamitisch fundamentalistische aanhang, die geen westerse waarden zullen accepteren.

“Angela Merkel heeft de poorten opengezet, in de wetenschap dat er islamitische terroristen met de vluchtelingen mee zouden komen. Heeft ze daarmee de vrije wereld of de tirannie een dienst bewezen?”, aldus Le Pen.

 

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties