Doe mee en wordt abonnee!

blad-oudDAT WAS HET…

Het ooit roemruchte blad ‘Sta Vast’ verdween eind 2009 van het toneel. Tot verdriet van velen, want in de loop van maar liefst 52 jaar viel het blad maandelijks door tienduizenden brievenbussen verspreid over Nederland en België. Onbekende schrijvers werden beroemd onder hoofdredacteur Prosper Ego en beroemde schrijvers werden nog meer gevreesd door de politieke elites. De scherpe pennen en analyses van de groep rond P.J.G.A. Ego haalden meer dan eens de voorpagina’s van de landelijke pers. Zoals in de 80-er jaren tijdens de discussies over kernwapens met de frase: ‘Liever een raket in de tuin dan een Rus in de keuken!’ In 2009 viel het doek: niet door belabberde aantallen abonnees, maar door de leeftijd van de hoofdredacteur. Tot 23 januari 2015 voerde Ego nog de dagelijkse regie over de website en na zijn dood werd de website omgevormd tot ‘Sta-Pal.nl’.

Zij pakken Sta Vast weer op als u dat wilt!

 

 

EN DIT WORDT HET…

blad-nieuwEen compleet nieuw blad, met een nieuw uiterlijk maar met dezelfde scherpe pen en boeiende analyses. Met dezelfde auteurs als in het het beroemde ‘Sta Vast’, waaronder Mat Herben, Theo Geudeke, prof. dr. David Pinto, lkol. b.d.Victor A.C. Remouchamps, kol. b.d. Leo Dorrestijn en vele, vele anderen. Naast een blad, blijft de redactie uiteraard ook de website handhaven. Abonnees van het blad krijgen dagelijks artikelen voorgeschoteld op de website met gratis toegang tot de ‘premium’ artikelen die voor niet-abonnees verborgen blijven. DUS: dagelijks actueel op het internet en maandelijks uw vertrouwde lijfblad op de mat, met achtergronden en uitgediepte analyses van experts.

-Nieuws
-Politiek /EU

-Israël & het Midden-Oosten
-Zuid-Afrika
-Defensie
-Rechtsorde
-Maatschappij

LID-ABONNEE WORDEN?
Voor slechts € 49,= per jaar ontvangt u 11 keer (juni & juli worden samengevoegd tot één uitgave) Sta Pal in de brievenbus en heeft u onbeperkt toegang tot alle Premium-artikelen op de website. Ook kunt u daar direct reageren op artikelen, hetgeen voor niet-abonnees onmogelijk is. U bevindt zich dus altijd in goed gezelschap! Bovendien leest u op onze website online alle ‘Tweets’ van onze volgers op Twitter ‘live’.

Doe mee en steun onze vrijheid, veiligheid en Sta Pal!

———————————————-

ADVERTEREN?
Onze lezers kunnen uw klanten worden door te adverteren op onze website en in ons blad. Daarvoor zijn verschillende combinaties in mogelijk. Premium-pagina’s op onze website blijven vrij van advertenties, maar op het non-abonnee gedeelte kan geadverteerd worden, evenals in het blad. Vraag vrijblijvend informatie op via het kontaktformulier op deze website o.v.v: ‘adverteren’ of ‘abonnee worden’ en vergeet niet uw adresgegevens toe te voegen!

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties