Islamitische moordenaar omgelegd

Tijdens een vuurgevecht donderdagnacht om drie uur in de plaats Sesto San Giovanni vlakbij Milaan is de islamitische moordenaar Amri doodgeschoten. De Italiaanse politie was niet bewust naar Amri op zoek. Toen de terreurverdachte tijdens een routinecontrole om zijn documenten werd gevraagd, begon hij op de twee agenten te schieten. Naar verluidt zou een politieagent in de schouder zijn geraakt tijdens het korte vuurgevecht waarna zij hem onmiddellijk doodschoten. 

Wel wapens, geen kogels. Afb: Twitter

Daarmee is deze islamiet dus gelukkig vertrokken naar zijn toekomst als martelaar onder Allah’s hoede, met 72 porno-mevrouwen en volop bier en nootjes. Zo kent een treurige beveiliging van fort Europa dan toch nog een (voorlopig)  gelukkig einde. Een fraaier kerstcadeau konden we niet krijgen en ook nog uit het land waarin het Vaticaan is gelegen. Helemaal Urbi et orbi zouden wij zeggen.

Dat de moordenaar na zijn daad door heel Europa heeft kunnen reizen roept natuurlijk meer vragen op. Het toont aan hoe gebrekkig niet alleen het toezicht op de instroom is, maar ook het gebrek aan grenscontroles. Er is nog meer gebrek aan echte veiligheid. Zo heeft een foto van twee politieagenten op een Keulse kerstmarkt grote onrust veroorzaakt bij onze Duitse buren. De agenten  dragen weliswaar machinegeweren,  maar zonder magazijn. De foto van deze politieagenten, die zijn uitgerust met beschermende vesten en machinegeweren op de kerstmarkt op Rudolfplatz, was verschenen in de “Kölner Stadt-Anzeiger”.

Dat aanslagplegers de vluchtelingenroute zouden gebruiken om in Europa aanslagen te plegen, was voor iedereen die een klein beetje kon nadenken, simpelweg een feit. De groep die dat niet begreep, was de politieke elite in Europa, met mevrouw Merkel zelf voorop. Allicht kan zij niet persoonlijk verantwoordelijk worden gehouden voor de aanslag in Berlijn, maar zij draagt wel de volle politieke verantwoordelijkheid voor het gebrek aan veiligheid in Duitsland en zelfs in Europa. Haar uitspraak ‘Wir schaffen das’ bleek niet minder dan een uitnodiging om massaal naar Europa te komen.

Inmiddels is het al zo ver dat Europese vluchtelingenorganisaties voor de Noord-Afrikaanse kust patrouilleren om ‘vluchtelingen’ die net op een gammele boot zijn gestapt, meteen op te pikken en in Italië af te leveren. Na het lucratieve circuit van mensenhandel in Afrika, nemen Europese organisaties graag de verdienmodellen aan boord voor verdere ‘handel’.  Dat zich onder hen terroristen bevinden, deert hen kennelijk niet.

Dáár moet de opruiming beginnen: leg de vluchtelingenorganisaties en hun advocatenlegers droog van subsidies. Dat de grenzen meteen dicht moeten is logisch, en als de EU zelfs dat niet kan bewerkstelligen dan heeft zij geen reden van bestaan.

Zo moeilijk is het allemaal niet….

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties