Denken een probleem voor DENK

Terwijl Europa verzuipt in een niets ontziende immigratiecrisis, onze welvaartstaat onder druk staat en het terreurniveau al meer dan een jaar op het op één na hoogste niveau staat, blijft het politiek-correct fabriekje lustig doordraaien.

DENK

Een duo met denkproblemen. Afbeeldingen: pixabay – wiki

Zo moet Nederland zoals we het nu kennen op de schop volgens de Turks-islamitische groep DENK. Verwijzingen zoals op straatnaambordjes naar ’het koloniale verleden’ moeten worden geschrapt en ook het ministerie van Defensie kan worden afgeschaft. Dat staat in het verkiezingsprogramma van DENK, de partij die door de twee afgescheiden PvdA’ers Kuzu en Öztürk is opgericht. Zelfs de Coentunnel, vernoemd naar de ’schurk’ Jan Pieterszoon Coen, moet volgens de partij een nieuw naambordje krijgen, evenals alle andere straten, bruggen, tunnels en musea die namen hebben die verwijzen naar de tijd dat Nederland nog kolonies had. Daarentegen moet de regering ’slavernij-erfgoed’ zoals de plantages in Suriname, helpen financieel te onderhouden als herinnering aan het ’slavernijverleden’. Bovendien verlangt de partij daar zelfs nog ’formele excuses’ voor. Dat de slaven destijds werden geleverd door islamitische slavenvangers in Noord Afrika, heeft nog niet geleid tot excuses in de kantlijn van hun programma.

Het ministerie van Defensie moet volgens DENK vervangen worden door een Ministerie van Vrede en Wederopbouw. Het leger mag zich namelijk alleen nog daarop richten. Een logisch standpunt van de partij omdat daarmee de glorieuze intocht van islamitische strijders kan worden bevorderd. Als het plan zou slagen tenminste. En een procent van alles wat we verdienen zou naar ontwikkelingssamenwerking moeten gaan. Vermoedelijk is de achterliggende gedachte dat de huidige steun aan islamitische culturen moet worden uitgebreid (lees steun aan dictators en wapenhandel).

Verder moeten pedofielen wat DENK betreft ‘chemisch gecastreerd’ worden. Alhoewel achter dat streven het nobele doel van kinderbescherming schuil gaat, staat het in schril contrast met de vele kindbruiden in de islamitische wereld, die zoals bekend de voorkeur geniet bij de oprichters. Vermoed wordt dat jaarlijks 250 minderjarige meisjes misbruikt als ‘bruid’ door met een Syrische vluchteling mee te komen. Daarna wacht hen een leven als slaaf in een islamitisch huwelijk. Let wel: de route loopt notabene via Turkije die er geen vinger naar uitsteekt. Want: islam. Dat de islamitische profeet zelf ook pedofiel was in zijn tijd (hij heeft sexuele gemeenschap met een 9-jarig meisje gehad) en volgens de normen van DENK eveneens gecastreerd had moeten worden, vinden we ook al niet in het voorwoord of kantlijn van hun programma.

Overigens waren bij de presentatie van het partijprogramma voornamelijk mannen aanwezig, de vrouwen bleken zich in de keuken over de hapjes te mogen ontfermen. Intern is de partij dus tot in de genen racistisch. Je moet verdomd veel lef hebben om dan met zo’n programma te komen. Of een bord voor de kop, dat kan natuurlijk ook.

Ook de oproep om Zwarte Piet uit onze Sinterklaastraditie te bannen vanwege een zogenaamd racistische dimensie, is een schoolvoorbeeld van hoe ver de culturele en politieke elite is verwijderd van wat de Nederlandse man en vrouw in de straat denken. Dergelijke initiatieven zijn eerder te benoemen als het creëren van, dan het oplossen van een probleem. Zwarte Piet is immers evenmin een symbool van slavernij of discriminatie als Jan Pieterszoon Coen, integendeel. Zwarte Piet is de schalkse en goedlachse kindervriend die hij steeds geweest is. Uit niets blijkt dat deze traditie dan ook maar iets te maken zou hebben met een misplaatst superioriteitsgevoel. Uiteraard brengen wij respect op voor iedereen, maar wij verwachten hierbij wel eenzelfde hoeveelheid respect terug.

Over onze tradities en onze cultuur valt niet te onderhandelen en zeker niet door aspirant politici wier hart in een andere, gewelddadige cultuur ligt zoals de islamitische. Het is goed dat DENK zichzelf ontmaskert. Dan weten we wat ons te doen staat.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties