Merkel als Chamberlain

De Duitse bondskanselier Merkel blijkt volledig buiten de werkelijkheid te staan en lijkt last te hebben van een ‘Chamberlain-complex’. De bondskanselier heeft in reactie op de jongste aanslagen in Duitsland haar oneliner ’Wir schaffen das’ (’Wij kunnen dat’) herhaald. Merkel deed die uitspraak elf maanden geleden ook toen bleek dat ook Duitsland een enorme vluchtelingenstroom te verwerken kreeg. Ook toen zei Merkel dat het niet makkelijk zou worden, zonder zich bewust te zijn  waarover zij sprak. Evenals verreweg de meeste politici wijst zij de lemmingen-koers naar de afgrond aan, aan haar natie en de Europeanen.

Neville Chamberlain: "Peace in our time". De Tweede Wereldoorlog begon spoedig... Afb: youtube

Neville Chamberlain: “Peace in our time”. De Tweede Wereldoorlog begon spoedig… Afb: youtube

In een ronduit van werkelijkheidszin verspeende persconferentie hield zij vol dat haar koers de juiste was. Het kwam haar weliswaar als niet zo leuk voor dat ‘enkele’ van de vluchtelingen gingen schieten, hakken en dingetjes op gingen blazen, maar vooralsnog was er absoluut geen reden voor paniek: ‘Frieden in unserer Zeit’.  Misschien is er geen reden voor wilde paniek (integendeel zelfs), maar in de mortuaria schieten de slachtoffers daar niet zo veel mee op. Opvallend was dat zij ‘ons’ niet in oorlog achtte met de islam, terwijl de golf van aanslagen die ons continent overspoeld zonder uitzondering wordt gepleegd door de elke vrijdag voorgeschotelde islamitische inspiratie/indoctrinatie. Per saldo neemt Duitsland, in navolging van de EU, nog steeds geen maatregelen.

In Frankrijk, waar inmiddels 6 miljoen moslims zijn geteld, is het aantal aanslagen en het door moslims veroorzaakte oproer een veelvoud van het Duitse. De Germanen liggen pers-technisch alleen wat meer onder het vergrootglas juist vanwege Merkels’ ‘Wir schaffen das’ uitspraak. Het lijkt erop dat politici zoals mevrouw Merkel zich totaal niet realiseren wat ‘Jihad’ nu eigenlijk is. De meeste moslims ook niet overigens, als we de misselijkmakende optredens bij de staatsomroep of in de kranten erop napluizen. Laat ik het dan nog eens een keer uitleggen.

De Jihad, zo leert ons de islam, is een plicht van iedere moslim, net als het gebed of de bedevaart naar Mekka. De Jihad maakt onderdeel uit van de sharia; Het islamitische wetboek en er is dan ook geen sharia handboek te vinden dat de Jihad niet uitgebreid behandeld. Een staat vervolgens, die haar eigen wetten bedenkt en uitvaardigt, en haar onderdanen er niet toe brengt om volgens de wetten van de islam te leven, heeft de wetten van God afgewezen en de voorkeur gegeven aan de eigen, door mensen gemaakte wetten. Dat is in het vrije en moderne Westen overigens overal het geval, ook in Merkels’ Duitsland. Wanneer de regering van zo’n staat echter uit moslims bestaat zoals bijvoorbeeld Syrië, is dit nog veel erger dan eenvoudig afwijzen. Dan is het uittreding uit de islam en daarop staat de doodstraf. Laten we ons daarin niet vergissen: ook de ‘gematigde’ moslim is werkelijk als dood om beschuldigd te worden van ‘uittreding’ en bedenkt zich, als het erop aan komt, werkelijk wel dertig keer alvorens iets te ondernemen of te zeggen wat als zodanig uitgelegd kan worden.  Mocht de ambitie minder worden, dan is daar altijd nog de moskee om het in te peperen en de moslim die zich daar niet regelmatig laat zien is ook al zo’n  uittreder.

Daarom zullen, vroeg of laat, de meeste moslims deelnemen aan de Jihad. Zij moeten wel willen ze er niet zelf het loodje bij leggen. Wie dat bagatelliseert, zoals Merkel eigenlijk doet, speelt de beroepsmoslims in de kaart. Wie denkt dat het maar om een handjevol moslims gaat komt ook al bedrogen uit en miskent de enorme spanning waaronder de vele, werkelijk gematigde moslims leven. Hoe zullen zij naar de toespraak van Merkel hebben gekeken? Zou de islamitische vrouw, die eigenlijk tegen haar zin maar gedwongen door de haar opgedrongen echtgenoot een hoofddoek draagt, het gevoel hebben gehad dat haar bevrijding aanstaande was? Zou de jongeman die op de Duitse MAVO zit tijdens de persconferentie een moment het idee hebben gehad dat hij hier toch vrijelijk kan kiezen dat hij onder geen beding bij die islam wil behoren of aan de Jihad wil meedoen?

Juist dat maakt deze idiote persconferentie duidelijk: wij zijn volgens haar niet in oorlog met de islam en het ontgaat haar dat de islam al eeuwenlang in oorlog is met onze vrijheid. En vervolgens zijn al degenen die eraan willen ontsnappen van de mogelijkheid ontnomen vertrouwen te hebben in het vrije Westen als toevluchtsoord.

Het ziet er naar uit, zeker na Merkels’ idiote persconferentie, dat moslims zich ook in Europa niet veilig kunnen voelen. Zij kunnen niet ontsnappen uit het keurslijf van de islam: het geringste voornemen tot afstand van de islam kan ook hier verstrekkende gevolgen hebben omdat de beroepsmoslims geen strobreed in de weg wordt gelegd. Precies zoals Chamberlain Hitler vrij spel gaf.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties