Oostenrijk wil aanpakken

De minister van Buitenlandse Zaken van Oostenrijk wil een veel hardere aanpak binnen het kader van de migratie. Hij wil dat de EU het voorbeeld volgt van Australië. Migranten en vluchtelingen die naar Europa komen, moeten naar Australisch model worden opgevangen op een eiland in de Middellandse Zee, bepleit hij in een interview met de krant Press am Sonntag.

Hij meent weliswaar dat deze aanpak niet volledig kan worden geïmiteerd, maar dat het migranten mogelijk wel ontmoedigt om nog langer de zeer riskante overtocht te maken. Er moet een afschrikkende werking van uitgaan, is de teneur van zijn pleidooi. Volgens de Oostenrijkse Minister zijn de rapen pas echt gaar wanneer de Turken de ‘vluchtelingendeal’ overboord gooien. Volgens hem moeten we inzetten op een sterk Europa, ‘dat in staat is de grenzen zelf te verdedigen en zelf kan beslissen wie wel of hier naartoe komt. Die beslissing is niet aan Turkije noch aan de vluchteling.’ Zo is het ook en vooral niet anders, behalve met betrekking tot de EU. In elk ander geval rest namelijk de individuele landen niets anders dan zelf de eigen grenzen weer te gaan bewaken, bij gebrek aan een functionerende EU.

Weinig apothekers... Afb: scr CBS

Weinig apothekers… Afb: scr CBS

Verreweg het grootste deel van de vluchtelingen bestaat bepaald niet uit ‘apothekers uit Aleppo’ zoals onze Vicepremier Asscher (PvdA) nog niet zolang geleden beweerde. In ons land is de achteruitgang in pensioenen, zorg, de staat van ons leger of de kwaliteit van de politie, buitengewoon zorgelijk. Ondanks al deze problemen, is er kennelijk voldoende geld beschikbaar voor inkomen, woonruimte, inboedel en ander comfort voor deze ‘vluchtelingen’. Velen van hen maken nog niet een schijn van een kans op een eigen inkomen, bij gebrek aan scholing, communicatieve vaardigheden of inzicht in de Westerse cultuur. Veelal verdommen zij het ook letterlijk om zich die vaardigheden eigen te maken. Hun middeleeuwse cultuur prevaleert.

Sinds het afsluiten van de z.g. ‘Balkanroute’, alhoewel dat slechts ten dele is gelukt vanwege het ‘open-grenzen-beleid’ van de EU, kiezen ‘vluchtelingen’ veelal weer het ruime sop van de Middellandse Zee. Het aantal slachtoffers is enorm en tot dusver is nog niemand in Europa opgepakt voor het criminele uitnodigingsbeleid wat wordt gevoerd door vluchtelingenorganisaties, de regeringen of de EU. Zolang onder andere DEZE mensen en onze naïeve Ministers werkzaam zijn op hun terrein, zullen er mensen omkomen in hun door de islam opgedragen plicht het Avondland te beroven van zijn identiteit. Zij dragen het meest bij aan het ongeluk van de vele gezinnen die alweer treuren om verloren familieleden in een strijd waarin zij als ‘kanonnenvoer’ dienen. Uiteraard wordt het gehele circus bekostigd uit belastinggeld, wat al niet toereikend was, zo blijkt uit de stevig oplopende schuld van ons land. Kortom: het door de PvdA voorspelde ‘heil van Aleppo’ komt tot u dankzij uw eigen belastingaanslag.

En als dank blijft er nog een schuld over die, vroeg of laat, toch ooit moet worden betaalt. En u zult dat betalen, voor zoveel nodig in Naam der Koning.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties