De ene gekte volgt de andere op

“De ene gekte (hysterie) volgt de andere op”. Dat schreef David Pinto op 31 juli 2014 op de website geenstijl.nl. De inzet van zijn betoog was vooral dat de Joodse gemeenschap in ons land zonder strafrechtelijke consequenties een gruwelijke dood kan worden toegewenst in demonstraties. Maar wanneer iemand vraagt of het ook wat minder Marokkanen mogen zijn, dan vliegt de pers, de politiek en vooral het Openbaar Ministerie er onmiddellijk bovenop. Een beetje Joden pesten is geen probleem, maar kom niet aan Marokkanen. Die zijn vooral als ‘gediscrimineerde’ moslims geadopteerd door de Linkse Kerk en onder de beschermende hoede gesteld van de Socialisten.

Professor dr. David Pinto

Professor dr. David Pinto

De ‘do’s & dont’s’ in ons land lijken steeds onbegrijpelijker te worden. Wat mag je nog zeggen of schrijven? Ik kan hier kennelijk gerust schrijven dat Joden aan het gas mogen. Maar Marokkanen of moslims mag ik geen fraaie toekomst in Westerbork of op de Waalsdorpervlakte toewensen, ondanks dat die eerste plek alleraardigst is opgeknapt. Sterker nog: als je een keer ‘minder’ roept, sta je al met één been in de bajes. Als ik echter de krant lees, of een programma als ‘Opsporing Verzocht’ eens bekijk dan krijg ik er onwillekeurig toch zin aan om dergelijke pulp over de tong te rochelen. Natuurlijk mag de politie ook niet ‘etnisch profileren’ terwijl het hier gewoon ‘statistisch profileren’ betreft. Foei: je zult toch eens een snotaap van een jaar of 20 aan de kant zetten in een Audi A6 van 100 mille, terwijl het ventje achteraf Marokkaan in een achterstandssituatie blijkt te zijn. En pak eens een oud Chinees uitziend vrouwtje op of een blonde vent die op het punt staat de kerk in Ede binnen te gaan. Dan heb je de autopyromanen vast wel snel te pakken volgens de voorgangers van de Nieuwe Oudnederlandse Policor Gemeente.

De gekte is compleet en langzaam maar zeker nemen wij in ons land weer de positie in tijdens WO-ll: Juden raus! Wij zijn gek genoeg om dubbele paspoorters als Mohammed en Ahmed tot burgemeester te benoemen of Khadija tot voorzitter van de Tweede Kamer. Graag zelfs: hun intellectueel vermogen verstoort het broedproces van de gevestigde orde niet en ook electoraal is het zelfs een leuk douceurtje. Aansluitend komen er in hun kielzog echter ook meer groepen die harder en vaker zullen oproepen vooral Joden aan het mes te rijgen. ‘Stab a Jew’ wint aan populariteit en deze Palestijnse noviteit in de georganiseerde moord op Joden mag volgens de Linkse Kerk alleen onder de loep worden genomen in een ‘objectief’ debat. Dat politiek correcte debat komt er als het de post-fascistische policor dictatuur behaagt en op de tijd die hen strategisch het beste uitkomt. Het mondt doorgaans zonder schaamte uit in een geëigende variant op het thema Wannsee Konferenz. Ik schroom niet om het waanzin conferenties te noemen.

Nog steeds echter worden straffeloos de ramen ingegooid waarachter een joodse vlag of een PVV poster hangt. Al even straffeloos wordt in demonstraties de IS vlag meegevoerd, waarna burgemeesters de NPO geduldig uitleggen dat er ordentelijk is gedemonstreerd zonder dat er grenzen werden overschreden. Een katholieke non achter de kassa is ‘not done’ maar wanneer een moslimse kopvoddentroela om dezelfde reden ongewenst wordt verklaard blijken de rapen tot achterin de rechtszaal gaar te zijn en blijken we ineens te beschikken over Albert Halal supermarkten en Halal Eten voor Mohammeds Achterban warenhuizen. Zijn  we dan gek geworden? Ja: dan zijn we zelfs compleet knettergek geworden van de suiker(feesten)ziekte.

Wie naar het voormalige operatiegebied van de meeste nieuwe Nederlanders kijkt, wordt daar niet vrolijk van. Al 1.400 jaar slaagt men er in de streken van herkomst niet in een ordentelijke en achtenswaardige samenleving op te zetten. Zelfs voldoende eten produceren of een functionerend riool aanleggen lukt niet; de enige productie die in die streken indrukwekkend is komt voort uit copulatie. Zelfs het begrip ‘vergeving’ wordt nog invulling gegeven met gifgas. En de mensen die behept zijn met een dergelijke cultuur en religie/ideologie komen hier iets besturen of ‘gezellig meenederlanderen’? Knuffelen en zonodig ‘doodknuffelen’: alles voor het goedmenselijke gevoel van een multikulorgasme en welkomejaculaties. Het resultaat is dat de jacht op met name Joden en andersdenkenden is geopend tot het suikerfeest er op volgt.  Er is nog helemaal niets veranderd en de toenmalige brief van Pinto is nog steeds actueel.

Pinto kreeg op zijn ingezonden brief aan de redactie van geenstijl een opvallende reactie van ene ‘Graaf van Egmont’:

“Ik zou zeggen: Pinto zoek een aantal intelligente en rationeel denkende gelijkgestemden, vorm een politieke partij en biedt de Nederlanders een democratische uitweg uit dit moeras. Op u heb ik gewacht”.

De Graaf van Egmont wordt nu op zijn wenken bediend: http://lefbeweging.nl

Dan hebben we nu de poppen toch aan het dansen. Een vuile Jood die is geboren in het achterlijke Marokko en jarenlang in het genocidale Israël woonde, begint een politieke partij in een Christelijk geraffineerd land met onverminderd doorgedraaide moslimwilden.

Is er een hoofdofficier paraat om dit eens even academisch te toetsen tijdens een etentje of  in een Amsterdams gerechtsgebouw? Tom Schalken misschien?

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties