Wij zijn het zat: C’est Ca!

“Premier Mark Rutte heeft vrijdag de vloer aangeveegd met de ‘idioten’ en ‘doorgeslagen tokkies’ die racistisch reageren op de politieke plannen van tv-presentatrice Sylvana Simons. Zij komt bij de komende verkiezingen op de kandidatenlijst van de huidige tweemansfractie DENK in de Tweede Kamer”. (De Telegraaf 27 mei 2016)

At your service. Afb: youtube

At your service. Afb: youtube

De naam Simons was hier ten burele, ondanks het enthousiasme van de MinPres,  nog niet geassocieerd met ‘bekende Nederlander’ en een bezoek aan de aan haar besteedde ‘wikipedia’ pagina deed de nieuwsgierigheid in  een onbeheersbare zucht naar Melisana omslaan. Quote: ‘Ze deed mee aan de theatertour  LULverhalen, maar omdat bezoekers bij haar eerste optreden de zaal uitliepen toen ze begon over Zwarte Piet, bleef het bij één keer’. Ze ging naar de balletacademie van Lucia Marthas en deed de kappersschool, maar wist geen enkele opleiding af te ronden met een diploma. En daar maakt heel Nederland zich dus druk over….

Een kleine zoektocht levert op dat Simons zelf in een ‘tweet’ meende te moeten melden dat ofwel Zwarte Piet, ofwel zij ‘eruit ging’.  Daarop werd op internet spontaan een ‘uitzwaaidag’ georganiseerd op 6 december aanstaande. Deze ‘uitzwaaidag’ wordt nu dus racistisch genoemd door de premier van een land waarin niemand racistisch is. Zie slechts de samenstelling van het publiek op straat of zie de samenstelling van de Tweede Kamer voor het bewijs van die stelling. Het interesseert toch werkelijk compleet niemand wat van kleur een mens heeft, behalve kennelijk deze mevrouw Simons en haar Turkse vrienden die zelfs bij de inmiddels gedegenereerde PvdA geen wortel konden schieten. Er zijn iets van 168 kleursoorten op deze wereld en vervolgens gaan donkergekleurde mensen die in een overwegend wit land terecht zijn gekomen, klagen over het feit dat zij donker zijn en wij niet?

Dergelijk gezwam hangt heel Nederland inmiddels de keel uit en het enkele feit dat twee-paspoortige medelanders telkens de racismekaart trekken, noopt hetzelfde Nederland onvermijdelijk om dan tijdelijk ook maar daadwerkelijk racistisch te worden.
Om met Fortuyn te spreken:

“We hebben hier Godverdomme een vijfde colonne, een vijfde colonne van mensen die hier alles maar naar de verdommenis willen helpen.

U mag hier blijven, maar u past zich aan”.

Ik moet dat horen: ‘allah is groot’ en ik ben een vies varken; U bent een Christenhond! Dát zeggen zíj en u vindt dat goed?! Ik ben heel beheerst geweest, maar u laat over zich lopen. En ik DOE het niet meer! Dát is waar ik die zetels vandaan haal: dit land is het zat. C’est Ca! Dáár sta ik voor. En als ik dat anders moet verwoorden (…..) prima! Maar het gaat om uw kinderen, om uw kleinkinderen. Waar gaat het anders om? Moet ik nog meer hier neer zetten? Ik KAN niet anders! En ik doe niet anders. Dan maar: ik afgemaakt. OK: prima. Maar het probleem meneer: dat blijft. Dát blijft. Mensen hebben er méér dan genoeg van. Godverdomme, in mijn stad: Marokkaanse jongens, Turkse jongens, die niet die Turken en niet die Marokkanen beroven, maar u en mij en ouwe vrouwtjes. En de politie? Wat doen ze: Godverdomme: niks! Die zeggen: ‘als je dat zegt dan discrimineert u’. En dat verwoord ik van het Nederlandse volk en ik stá ervoor, ik stá ervoor. Mag het niet? OK: ik respecteer het. C’est Ca”.

Fortuyn begon vervolgens zijn eigen partij, de LPF, en nadat hij in de peilingen op weg leek naar (veel) meer dan 50 zetels, werd hij vermoord door de linkse ( GroenLinks, D66, PvdA, SP, VVD, CDA, CU) activist Volkert van der Graaf. Het kan goed zijn dat ik me vergis, maar wat Fortuyn in de pot heeft gegoten en waar links- liberaal- en allochtoon Nederland zo bang voor was (en tot moord noopte) is niet vergaan. Dit land wordt niet naar de verdommenis geholpen door een vijfde colonne van halve garen die menen dat werkelijk alles gepermitteerd is in dit land.  Omdat de Nederlanders dat niet willen en ook niet laten gebeuren. Iedere politicus die daar geen acht op slaat, draagt bij aan het klimaat waarin autochtone Nederlanders uiteindelijk niet anders kunnen dan ingrijpen. Niet de burgers, maar de politici zijn nalatig.

Dat kan deze minister-president, inclusief zijn partij en andere partijen,  maar beter heel goed in zijn oren knopen, inclusief de vijfde colonne van dubbel-paspoortigen. Wij zijn het zat:  C’est Ca.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties