Albert Heijn ‘Judenfrei’?

Actievoerders van de pro-Palestijnse beweging Diensten Onderzoek Centrum Palestina (DocP) zijn in Nederland langs tientallen supermarkten gegaan om Israëlische producten te registreren en op te roepen tot een boycot bij het publiek en de desbetreffende supermarktent. In het buitenland werden soortgelijke boycotinitiatieven eerder al illegaal verklaard, maar in Nederland is dergelijke wetgeving nog geen prioriteit voor het OM. Alle mankracht wordt ingezet om politici de mond te snoeren en de islamisering van dit land in banen te geleiden. In Nederland bestaat de anti-Israëlische lobby voor een groot deel uit de bewonderaars van mohammed en degenen die daar een zinloze integratie-boterham aan ontlenen.

Een 'inspectieteam'. foto: Facebook-NIDA

Een ‘inspectieteam’. foto: Facebook-NIDA

In onder meer Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Leiden en Den Haag zochten groepjes van zes tot acht ‘inspecteurs’ systematisch naar producten afkomstig van de Westelijke Jordaanoever die het label ‘afkomstig uit Israël’ hebben. Daarna gaven ze de bedrijfsleiders van de supermarkten lijsten met daarop ‘besmette producten’, van sinaasappels tot vegetarische vleesvervangers. Deze mogen volgens DocP niet meer worden verkocht. De actievoerders belden bovendien ‘tussenstanden’ door naar iemand die buiten stond,  zodat hij of zij op een groot bord de ‘score’ kon noteren. Ook werden flyers uitgedeeld aan het winkelend publiek waarin werd geadviseerd geen Israëlische producten meer aan te schaffen.

Albert Heijn ‘Judenfrei’?
De Nederlandse geschiedenis omtrent de Jodendeportaties in de Tweede Wereldoorlog is bepaald niet fraai te noemen. In vergelijking met de overige bezette landen, werden in ons land procentueel verreweg de meeste Joden afgevoerd naar vernietigingskampen, meer nog zelfs dan uit Duitsland. In dat proces waren zeker niet weinig Nederlanders actief, onder andere middels de NSB. Waar Churchill al eens uitriep: “de antifascisten van vandaag zijn de fascisten van morgen”, zijn wij nu getuige van de verwerkelijking van die profetische woorden. Linkse actievoerders, gesteund door een opvallend aantal dames met hoofddoek, permitteren zich de ‘inspectie’ van supermarkten op ‘Juden reinheit’ en geven daarmee blijk van een onverbeterlijke NSB-mentaliteit.

Eerst de feiten
De feiten lijken wat onder te sneeuwen. Waar het om gaat is dat Israël de Westelijke Jordaanoever op Jordanië veroverde in de Zesdaagse oorlog van 1967. Dat gebied behoorde niet tot het in 1948 door de VN aan de Joden toegewezen gebieden en werd in datzelfde jaar door het toenmalige Transjordanië bezet in de Israëlische onafhankelijkheidsoorlog. Daarvoor zwaaiden de Ottomaanse (Turkse) moslims daar 700 jaar de scepter…. Het gebied wordt thans geclaimd als ‘Palestijns’ grondgebied, maar wie de laatste koning van de Palestijnen in wikipedia opzoekt, of een museum met Palestijnse geschiedkundige wetenswaardigheden, komt bedrogen uit. Die bestaan niet.  De ‘Palestijnen’ zijn bedacht in de zestiger jaren door de Russische Minister van Buitenlandse zaken en tweede man in het Sovjet-imperium: Aleksej Kosygin. Hij wilde in de onderhandelingen met zijn Amerikaanse tegenstrever Henry Kissinger een steviger positie om die Jordaanse bezetting te rechtvaardigen. Het samenraapsel uit Arabische staten kende helemaal geen oorsprong in die gebieden, maar werd ‘uitgevonden’ en diende als drukmiddel in diplomatieke onderhandelingen. Israël werd al ver voor de jaartelling door Joden bewoond, maar werd te pas en te onpas door Arabische allianties verjaagd, in het bijzonder na het ontstaan van de islam (ca 700 NC).

Zolang Israël die gebieden ‘bezet’, gebeurt daar precies hetzelfde als in de rest van Israël: het land wordt ontgonnen en tot ontwikkeling gebracht. Dat is in scherpe tegenstelling tot het overige gebied in die regio, waar Arabieren elkaar al eeuwen naar het leven staan en nog steeds grotendeels een enorme woestijn. Kennelijk is het de bedoeling om de bevolking die als enige in de regio van waardeloze woestijn een vruchtbare tuin weet te maken, economisch te isoleren. En daar werken dus Nederlanders van socialistische huize aan mee, waarbij wij ons meteen af kunnen vragen of hun socialisme van nationale of internationale aard is. Meer smaken zijn er immers niet en beide zijn funest, zo leert de geschiedenis.

Het mede-organiserende NIDA (waar men meer subsidie dan autochtone Nederlanders tegenkomt) heeft haar wortels in de moslimbroeders organisatie en daarvan weten we nu in Nederland ook dat zij er de voorkeur aan geven te intimideren en te provoceren. Geeft niet: wij tellen het gewoon op bij de rekening van dat gezelschap. Opdat wij niet vergeten en vooral niet om af te rekenen bij hun vertrek.

 

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties