Prikbord nr 506

Gewenning

Indien er nog iets goeds kan komen uit de verschrikkelijke bloedbaden in Brussel, Parijs en het Midden-Oosten, dan is het misschien de bewustwording dat wegkijkende politici en manipulerende VN-vertegenwoordigers geen antwoord hebben op dergelijke misdaden tegen de mensheid. Het feit dat we hieraan gewend zijn geraakt en alleen nog de gevolgen proberen te beperken, geeft allerlei ‘deskundigen’ en EU-functionarissen weer de gelegenheid met hun eigen onbewezen stellingen te komen over oorzaken en verantwoordelijkheden. Opvallend is dat die altijd neerkomen op toegeven, verdraagzaamheid, confrontatie vermijden, financiële ‘oplossingen’ en voorts zwijgen over eerdere blunders en loze beweringen. Nu zou iedereen wakker geschud moeten zijn, maar voor hoe lang?

Prikbord_pixabayInformatielacunes

Indien de informatievoorziening in Den Haag en Brussel over Oekraïne even onbetrouwbaar is als over de terroristen, Turkije, Griekenland, gelukszoekers, banken en de eigen uitgaven, dan moet het associatieverdrag worden afgewezen. Want een contract tussen twee criminele organisaties, gebaseerd op wederzijdse misleiding, moet geacht worden strafbaar te zijn, net als het contract met Turkije.

Storm oogsten

Het lijkt geen toeval dat de islamterreur, gelukszoekerstsunami en financiële crisis in de afgelopen 2 jaar min of meer samenvielen. Wat politici ruim 20 jaar geleden hebben gezaaid, wordt nu geoogst zonder dat iemand ter verantwoording wordt geroepen. Daarbij is een nieuwe elite ontstaan van onbeschaamde profiteurs, netwerkers en incompetente bestuurders die nagenoeg volledig in beslag worden genomen door hun persoonlijke belangen, financiële constructies en publicitaire zelfpromotie tot op het allerhoogste niveau. En het misleide volk applaudiseert voor de zichtbare slachtoffers, voor loze woorden, voor hoedjes en jurkjes, en voor ongenode gasten die hier hun ‘rechten’ komen opeisen, zonder te beseffen dat de rechtsstaat, welvaart en veiligheid voorbij zijn.

Veiligheid en Justitie

Het ministerie waarin jarenlang een verdachte Secretaris-Generaal het voor het zeggen had en de dossiers over het onrecht door rechters, curatoren, advocaten en banken/ verzekeraars zich opstapelen, heeft geen ‘geluk’ bij de keuze van ministers, politiechefs, agenten en ICT-deskundigen. De politiereorganisatie kost honderden miljoenen extra, waarbij kennelijk niemand weet waarvoor. Het zal toch niet voor ontslagvergoedingen en extra sessies van ondernemingsraden zijn? Want het hoge ziektepercentage bestond al langer en kost tenminste 200 miljoen per jaar. Het is derhalve geen wonder dat het ministerie 1 miljard tekortkomt. Iedere verdachte kan met hulp van zijn advocaat de procesgang jarenlang rekken, terwijl duizenden reeds veroordeelde criminelen nog vrij rondlopen. De kwaliteit van rechters is dermate gedaald, dat vele zaken nog eens over moeten in hoger beroep bij het hof. En het niveau van de straffen alsmede het niet-vervolgingsbeleid geven vele criminelen vrij spel, waardoor de werklast van de politie weer toeneemt, net als de bureaucratie. De grensoverschrijdende criminaliteit, de terreurpaniek en de welkompolitiek voor gelukszoekers maken de problemen alleen maar groter. En tot slot is er onvoldoende toezicht op de besteding van het budget waardoor graaien, verspilling, belangenverstrengeling en bouwkostenoverschrijdingen nog steeds mogelijk zijn. Dit vraagt niet alleen om een andere minister dan de huidige, maar ook om andere politiebazen, andere wetten, andere officieren van Justitie, andere rechters en een andere Orde van advocaten.

VN dictaat

Niet alleen de Brusselse dictators, waaronder uiterst dubieuze figuren, proberen de Europese landen hun wil op te leggen, maar ook de wereldvreemde VN waarvan de functionarissen in hun eigen 5-sterren ivoren torens leven. Secretaris-generaal Ban Ki Moon onderstreepte dit weer eens in zijn toespraak over de aantallen ‘vluchtelingen’ die Europa zou moeten opnemen en de ‘kwaliteiten’ die zij – vooral vanuit de VN-kampen (!) – zouden meebrengen. Kennelijk kwaliteiten die bij de wederopbouw van Syrië niet benodigd zijn en die ook bij de grote massa van de miljoenen gelukszoekers aanwezig zouden zijn. Daarbij worden niet alleen de feiten betreffende de grote aantallen reeds toegelaten indringers genegeerd, maar wordt een ongeloofwaardig beeld geschetst van de belangen van Europa waar zich reeds tientallen miljoenen werklozen bevinden en de welvaart in vele landen onder druk staat. Doch daar heeft de VN geen boodschap aan.

 

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties