D66 parkeert Grondwet

Toen begin deze eeuw Pim Fortuyn voorstelde om artikel 1 van de grondwet te schrappen of te wijzigen, viel links Nederland van ellende bijna huilend ineen. Fortuyn kwam tot die uitspraak, toen hij door een journalist werd uitgedaagd dat zijn uitspraken over de islam in strijd zouden zijn met het artikel 1 van onze grondwet die gelijke behandeling voorschrijft. “Dan schaffen we dat artikel maar af”, was het korte antwoord van Fortuyn. En zie: 15 jaar later slaagt de Tweede Kamer er onder linkse aanvoering in het beroemde artikel te parkeren wanneer het mohammedanen betreft.

screenshot teletekst

screenshot teletekst

Op initiatief van D66 worden in AZC’s vluchtelingen bij voorkeur gesorteerd naar seksuele en religieuze voorkeur. christenen, homo’s, lesbiennes etc. worden vervolgens in aparte afdelingen opgevangen opdat de moslims onder de vluchtelingen zich niet aan hen hoeven te storen….. In het programma ‘Pauw’ van 1 maart j.l. mocht voormalig GL Tweede Kamerlid Tofik Dibi de kwestie van commentaar voorzien. Opmerkelijkste uitspraak: “Ach, die blauwe plekken gaan wel weer voorbij, mensen die molotovcocktails gooien, met varkenskoppen rondlopen of demonstreren zijn veel erger”. Met andere woorden: die mohammedaanse idioterie is beter te pruimen dan een Pegida demonstratie die wordt belaagd door Antifa’s met molotovcocktails. Gelukkig is het kabinet niet voornemens de motie uit te voeren en dat is haar geraden ook.

Ons land was al druk doende zichzelf om zeep te helpen.  De ongebreidelde immigratiegolf (van vluchtelingen is immers amper sprake) duikt op ons continent als een wolk  sprinkhanen en naar hun precieze bedoelingen kunnen wij slechts gissen. Het ziet er niet naar uit dat zij hier komen om binnen de mogelijkheden van onze moderniteit opnieuw vorm te geven aan hun toekomst. Wanneer hun bijdrage, ingegeven door een falende cultuur en een religie die moord en doodslag als handelsmerk voert, getaxeerd moet worden, dan kunnen wij slechts het ergste vermoeden. De Duitse econoom Sinn stelde vorige week helder dat de Duitse welkomstpolitiek van Merkel leidt tot een ‘ongecontroleerde instroom’ van vluchtelingen. Hij kwalificeert haar beleid als ‘naïef’ en ‘onhoudbaar’. Als het aan D66 ligt zal ook Sinn waarschijnlijk elders worden opgevangen.

De spanningen in Europa namen de afgelopen weken alleen maar verder toe. Hongarije en Oostenrijk sluiten hun grenzen steeds verder om de stroom vluchtelingen in te dammen. In Macedonie worden alleen nog Syriërs en Irakezen doorgelaten, waarop de overige vluchtelingen zich met geweld proberen toegang te verschaffen. Premier Mark Rutte, momenteel EU-voorzitter, slaagt er maar niet in de problemen onder controle te krijgen. Sterker nog: hij kan zelfs geen uitsluitsel geven of er nu sprake is van 58.000 of 93.000 zogenaamde vluchtelingen in ons eigen land. Een struisvogel met een glas doet een plas en…… wij voldoen de exorbitante rekening simpelweg door geld bij te drukken.

De immigranten en gelukszoekers slaan elkaar inmiddels de tent uit, belagen vrouwen en meisjes naar believen. Ze hebben zelfs kritiek op de opvang (niet luxe genoeg) het eten is niet voldoende aangepast op de smaakpapillen en het zakgeld te weinig. Ondertussen mogen Truus en Theo extra lang wachten op een sociale huurwoning en moet dochter Klaasje noodgedwongen een onderbroek van staal tot onder de oksels optrekken. En vervolgens komt de voormalige rebellenclub van Van Mierlo ons vertellen dat we maar beter de homo’s en Christenen apart kunnen zetten van de mohammedanen, opdat hun hormonaal gestuurde brein niet in kortsluiting raakt. Krankzinnigheid heeft sinds kort een naam…..

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties