Fort Europa blijkt zandkasteel

Over honderd jaar zullen de nog overgebleven Westerse wetenschappers – wonend in Nieuw-Zeeland – concluderen dat de ondergang van het Europese avondland begon in 2015. Om dat te zien hoef je geen helderziende Nostradamus te zijn, maar een realistische waarnemer die de tekenen des tijds verstaat. Het Fort Europa is veranderd in een zandkasteel, dat bij de volgende vloedgolven zal wegspoelen.

Zandkasteel Europa... Afb: wiki-commons/free of rights.

Zandkasteel Europa… Afb: wiki-commons/free of rights.

In 2002 werd Pim Fortuyn nog verguisd, omdat zijn uitdrukking ‘dweilen met de kraan open’ ongepast en overdreven werd gevonden. De lekkende kraan is inmiddels een aanzwellende tsunami en het ergste is dat Europa – met dank aan Jean Claude Juncker en Angela Merkel – de sluizen verder heeft open gezet. Of anders gezegd: de geest uit de fles heeft gelaten. Daarbij vol overgave geholpen door politiek-correcte media en bekende figuren, die publiekelijk willen laten zien dat zij toch werkelijk een ‘goed mens’ zijn (en andersdenkende realisten vanzelfsprekend niet). Ik reken ze liever tot de categorie ‘zachte heelmeesters’ die een spoor van ellende veroorzaken. De oorlogsverslaggever Arnold Karskens  heeft natuurlijk volkomen gelijk dat er sprake is van uitlokking. Doen alsof er in Europa plaats is voor iedereen (“Wir schaffen das”), is geen moreel leiderschap, maar misdadige domheid. Dom, omdat de aanzuigende werking van dergelijk populistisch (!) geklets tot in Pakistan, Somalië en Turkmenistan wordt gehoord. Misdadig, omdat het ongecontroleerd in beweging brengen van grote mensenmassa’s onherroepelijk slachtoffers veroorzaakt. Er zijn meer dan drieduizend mensen verdronken, een verschrikkelijk aantal, maar mensen nemen het relatief kleine risico, dat minder dan 1% bedraagt, omdat zij denken dat Duitsland vanwege de vergrijzing verlangend naar hen uitkijkt. Zij nemen het gevaar op de koop toe, zoals de mensen die op een ‘zwarte zaterdag’ in Frankrijk of Italië in de auto stappen. Jaarlijks komen in Europa 25.000 mensen in het verkeer om het leven en raken er 200.000 gewond. Twintig jaar geleden nog veel meer. De overlevingskansen voor migranten in de tijd van de ontdekkingsreizen waren niet best, nauwelijks meer dan 50%. Toch namen miljoenen Europeanen het risico en gingen naar Amerika of Australië. De indianen en de aboriginals waren daar volgens mij niet zo blij mee! Nu gaat – met dank aan Merkel – de volksverhuizing in omgekeerde richting. Nu wacht ons het lot van de indianen, die in 200 jaar tot een minderheid werden gereduceerd. En veel sneller, letterlijk dankzij vliegtuigen en auto’s en figuurlijk dankzij de rijkdom van Europa en de goede gezondheidszorg. Daardoor en door de soepele regels voor gezinsuitbreiding zal het aantal moslims in Europa binnen één generatie verviervoudigen. De Vereniging van Beierse Gemeenten vreest dat zonder ingrijpende koerswijziging Duitsland binnenkort 20 miljoen moslims zal tellen. De onontkoombare islamisering van Europa werd niet alleen voorspeld door Pim Fortuyn, maar ook door de grote islamkenner Bernard Lewis. In het boek ‘Eindstrijd’  citeert hij de eindstrijdkritische Syrische filosoof Sadiq Al-Azm, die in 2004 de Erasmusprijs kreeg: “De enige resterende vraag over de toekomst van Europa is: Wordt het een islamitisch Europa of wordt het een Europese islam?” Dat de huidige ontwikkelingen al vele jaren geleden werden aangekondigd en zelfs nu nog worden weggeredeneerd en gebagatelliseerd door de politieke en universitaire elite, is misschien het schokkendste. Want als de diagnose niet mag worden gesteld, is er geen hoop op genezing. Het plan om Europa te islamiseren, is niet alleen aangekondigd door Al Qaida en IS (Islamitische Staat). De invloedrijke Britse moslimgeestelijke dr. Yusuf Qaradawi zei in 2002 dat de verovering van Europa niet noodzakelijkerwijs door het zwaard zou worden verwezenlijkt, maar door demografische groei. De Turkse president Erdogan deed soortgelijke uitspraken. Die uitspraken werden niet serieus genomen, evenmin geloofde men IS toen in het voorjaar van 2015 werd gedreigd dat Europa zou worden gestabiliseerd door vluchtelingenstromen en aanslagen. Wat is nog meer nodig om Europa wakker te schudden, in het bijzonder de voorzitter van de Europese Commissie, Jean Claude Juncker, en de Duitse bondskanselier Angela Merkel? Europa is geen deel van de oplossing, maar Europa is de veroorzaker van het probleem. Daarover meer in een volgend artikel.

Gezonde mannen terugsturen

Mat Herben

Mat Herben

De meeste ‘vluchtelingen’ zijn migranten, afkomstig uit Marokko, Libanon en Turkije. Niet iedereen met een Syrisch paspoort is Syriër. En dan nog. Wat moeten we hier met dienstweigeraars en deserteurs, die hun land en familie in de steek laten? Waarom moeten Westerse militairen hun leven wagen om landen te stabiliseren, waarvan de mannelijke bevolking zelf vertrekt? Is er een oplossing? Misschien is het nog niet te laat. Ten eerste is ruimhartige opvang in de regio nodig, zoals al door Pim Fortuyn werd bepleit. Als andere landen dat ook doen, helpen we de echte vluchtelingen en vermindert de noodzaak om te migreren. Ten tweede moeten we gelijktijdig afkondigen dat de Europese grenzen worden gesloten voor illegale migranten; alle gezonde mannen moeten direct worden teruggestuurd naar een opvangcentrum in de regio. Dit beleid is ook door Australië toegepast en heeft de instroom sterk verminderd. De Australische bevolking ziet illegale migranten als mensen die willen voordringen en de asielprocedure proberen te ontlopen. Via de legale weg laat Australië jaarlijks 10.000 migranten binnen. Die aanpak verdient navolging. Degenen die echt worden vervolgd  en voor hun leven moeten vrezen, zijn christenen en islamitische vrijdenkers. Europa, dus ook Nederland, zou deze mensen ruimhartig moeten toelaten. Zij zullen ook snel integreren, weten we van eerdere christelijke asielzoekers, en kunnen de veiligheidsdiensten helpen bij het vertalen en waakzaam volgen van de islamitische websites. Want het gros van de Nederlandse arabisten is ziende blind en horende doof. De Syrische en Iraakse christenen, de Yezidi’s, Druzen, soefi’s, enz. weten wat het is om onder islamitische dictatuur te leven, kennen de cultuur en spreken de dialecten.

Ik zie echter niets hiervan terug in de door Europa en Duitsland aangekondigde aanpak. Dat betekent dat 2015 wel eens het jaar zou kunnen worden, waarin de ‘Untergang des Abendlandes’ is begonnen.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties