Sid Lukkassen tegen de rest…

Natuurlijk heeft iedereen het programma Buitenhof gezien, waarin de liberaal-conservatieve denker dr. Sid Lukkassen een toelichting gaf op het begrip ‘cultuur-marxisme’. Maar wij herhalen het toch graag nog even, nu met een duiding door Paul Nielsen.

Het debat is een perfect voorbeeld van de manier waarop de linkervleugel opereert en de ruimte voor andere denkbeelden zoveel mogelijk beperkt of met oneigenlijke middelen en argumenten wegredeneert. Dat de VARA/BNN combinatie een belangrijk instrument is in de beperking van de vrijheid van meningsuiting wordt pijnlijk duidelijk met de uitleg van Nielsen.

 

 

 

U kunt ons volgen op social media en wij stellen uw 'like' zeer op prijs.:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Solve : *
25 − 21 =


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.