Een democratisch triootje

Twee politici en een hoge overheidsfunctionaris van Democratische huize blijken gelijksoortige karaktermanco´s te hebben. Over de betrouwbaarheid van Clinton en haar familie zijn strekkende meters papier en minuten beeld en geluid besteed. Een aantal artikelen heeft de buitenlandse politieke antenne en de geloofwaardigheid van Obama aan de orde gesteld[1].

James Comey. Afb: Flickr

Aan de laatste van deze merkwaardige driehoeksrelatie – voormalige Directeur van de FBI – Comey is op deze website eveneens aandacht besteed[2]. Alle drie hebben ze van het buigen van de waarheid een studie gemaakt en aanbevelingen uit die studie in de praktijk gebracht. Alle drie hebben ze regelmatig een loopje genomen met de beschrijving van de realiteit, alle drie zijn ze niet vies van afspraken in achterkamertjes, alle drie behelpen zich regelmatig van complottheorieën en alle drie laten ze een puinhoop achter. Obama en het Midden Oosten, Noord Afrika, Afghanistan, Rusland. Clinton en de verkoop van 20% uranium aan Rusland, de mistige geldstromen naar de Clinton Foundation, het gebruik van een privé server voor het berichtenverkeer van geclassificeerde mail berichten, de onjuiste interpretatie van de Jihad intenties van Al Qaeda en IS, natuurlijk Benghazi en verkiezingsfraude

De Washington Post, die blijkbaar het licht heeft gezien, meldt in een van zijn artikelen, dat de Democratische Partij ervan beschuldigd wordt bussen met kiesgerechtigden uit andere staten naar verkiezingslokalen in New Hampshire gebracht te hebben om daar opnieuw m.b.v. valse identiteitsbewijzen hun stem op Clinton uit te brengen. Gesproken wordt van 5000 illegale stemmen[3]. Wanneer deze nieuwe verkiezingsfraude met harde feiten bewezen wordt, heeft de Democratische Partij opnieuw op een onwettelijke manier de presidentsverkiezingen ten gunste van hun kandidaat willen beïnvloeden. Het blijkt dat deze verwerpelijke methode bij de kiezers al decennia bekend is en een structureel karakter heeft gekregen. Clinton heeft de winst in New Hampshire met een verschil van ruim 2700 stemmen binnengehaald, Natuurlijk wordt deze beschuldiging door vooraanstaande democratische beleidsbepalers in New Hampshire van de hand gewezen. Niet echt een verrassing.

En Comey? Comey en zijn getuigenverklaring voor de Senaatscommissie die bol stond van mistige uitspraken, een zelfincriminatie door het lekken van gevoelige informatie te bevestigen en door te verklaren dat hij – de meester in het leggen van een papierenspoor – vertrouwelijke gesprekken met de POTUS niet op papier zou hebben gesteld. Hij had de woorden nog niet uit zijn mond laten rollen of teksten uit memoranda van zijn hand verschenen via een tussenpersoon in de liberale media. Het blijkt nu ook dat Comey in opdracht van zijn superieuren op het Departement of Justice (DOJ) in april 2016 een notitie had opgesteld om Clinton van alle blaam te zuiveren en op die manier Obama en Attorny General (AG) Lynch uit het brandpunt van Congres en media belangstelling te houden. Een notitie die hij had opgesteld voordat Clinton en andere belangrijke getuigen door de FBI waren gehoord en hij de tekst in juli 2016 publiekelijk zou maken. Deze informatie bewijst het gelijk van Trumps campagne team en de POTUS dat Washington (een begrip dat zich uitstrekt over alle Obama adepten in de diverse instituties zoals CIA, FBI, HNS etc. en de Democraten in het Congres) gedurende de presidentsverkiezingen zich heeft bediend van een in elkaar geschroefd vriendjes systeem die de belangen van een democratisch georiënteerd politiek kartel dient ten koste van de doorsnee Amerikaan.

De geopenbaarde informatie over het onderzoek naar de manier waarop Clinton is omgegaan met geclassificeerde data, maakt duidelijk dat Comey geen enkele moeite heeft gedaan om de onderste steen boven te krijgen. In plaats dat hij zich in de geest van zijn functie, neutraal heeft opgesteld, heeft hij zich laten gebruiken als een verlengstuk van de Democratische partij. Hij was de man die moest voorkomen dat Clinton tijdens de aanloop naar de presidentsverkiezing zodanig zou worden beschadigd dat haar kansen om POTUS te worden gemarginaliseerd zouden worden. Comey hanteerde de methode “conclusie eerst, vervolgens verzamelen van data die de conclusie bevestigen”. Hij stelde heel galant zijn carrière en goede naam in de weegschaal om daarvoor vermoedelijk iets waardevols terug te krijgen. “Voor wat, hoort wat”. De notitie werd opgesteld in de periode dat Obama nogal opvallend beschuldigingen aan het adres van Clinton publiekelijk onder de mat probeerde te vegen. De april notitie vormde vermoedelijk het vertrekpunt voor de inspanningen van Obama in die periode. De inhoud werd vermoedelijk in mei 2016 door de DOJ bewust naar bevriende media bronnen gelekt en door Comey in juli uitgesproken.

Gelet op de praktijken van Clinton, Comey beschermd door Obama zit het plegen van georganiseerde verkiezingsfraude[4] en het bewust beschermen van onbetrouwbare partijgenoten ten koste van de Amerikaanse burger, blijkbaar sterk geworteld in het karakter van de Democratische Partij en de liberale politicus die deel uitmaakt van het politieke kartel. Dat belooft wat voor komende verkiezingsrondes en hopelijk worden dat voor de verdeelde en tandeloze Republikeinen Democratische verliessrondes

—————————————————————–

[1] Zie artikelen “De Duistere Kanten van Obama”, “De Vijand van mijn Vijand is mijn Vriend”, Demasquee op de Politieke Bühne”, “Dreigende Ontmaskering van een Salon Socialist” en “Een one-time Gesture van Obama?”.

[2] Zie artikelen “Mijn Beroep is Lekken”, “Liberale Interpretatie van Openheid”, “Comeygate is on the Rise” en “ Comey is een uitslover”.

[3] In New Hampshire is na controle van de uitslagen bevestigd dat 6540 m.b.v. een rijbewijs uit een andere staat hun stem hebben uitgebracht. New Hampshire eist dat personen met een rijbewijs uit een andere staat binnen 60 dagen nadat ze ingeschreven zijn als resident een rijbewijs van NH aanvragen. Van de 6540 hebben slechts 1014 dat gedaan (15%) en 200 anderen hebben hun auto in NH laten registreren. De rest heeft 10 maanden na de verkiezingen nog steeds geen rijbewijs van NH noch kentekenplaten van NH.

[4] Het met bussen brengen van illegalen zonder stemrecht is een andere vorm van verkiezingsfraude. Het draait dan niet om een handvol duizenden, maar om ongeveer 1 tot 3 miljoen illegaal uitgebrachte stemmen op de Democratische Partij. Ook deze methode heeft in de loop van de jaren een structureel karakter gekregen. Een derde methode is het posten bij verkiezingslokalen om stemmers te dwingen hun stem op de Democratische kandidaat uit te brengen en ook is gebleken dat bij veel stemlokalen Trump stemmen in de papier emmer zijn gegooid.

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r.dunki
6 jaren geleden

Obama was al vroeg, als linkse activist, betrokken bij een subversieve beweging genaamd ACORN, waarmee hij voor een aanzienlijk deel de basis legde voor de financiële crisis van 2008 maar ook “spook-kiezers” creëerde, met tienduizenden tegelijk.

Alle bewijzen van daarop volgende manipulatie wijzen exclusief naar Obama, die in Clinton de marionet zag die zijn “legacy” (die hij gelukkig niet tijdig had kunnen dichttimmeren) kon voortzetten en garanderen.
Dat was een strategische fout omdat miljoenen kiezers in haar arrogante, links élitaire attitude alles zagen waar zij per se vanaf wilden.

“The sense of entitlement” van dit gevaarlijke duo was dermate groot dat de egotripper Obama er niet voor terugschrok om Comey te manipuleren voor zijn “goede doel”, evenals Susan Rice en Loretta Lynch. Dat de Amerikaanse kiezer het in november, na zoveel lange jaren van linkse terreur, via de kiesmannen kon bolwerken om – ondanks miljoenen niet bestaande kiezers die de “popular vote” vertekenden – de linkse dominantie van “the swamp” te doorbreken leidt tot de huidige “culture war” als Obama’s pestilente “legacy”.

Een “culture war” waarmee Obama de Democratische partij verscheurd heeft tussen de extreme vleugel met de Antifa-fascisten en de regenten op het pluche. De potsierlijke egotripper Clinton loopt, als een verwend kind, zozeer te dreinen over haar verlies dat al sinds enkele maanden meer en meer Democraten haar vertellen “to fuck off”, hetgeen de teloorgang van de Democraten verder bevordert.

Als de activist Obama, die nu zelfs meer en meer probeert zich met het beleid van zijn opvolger te bemoeien, eindelijk stevig tegen de lamp loopt wordt het misschien rustig in Washington en kan Trump proberen om eens gewoon te gaan regeren i.p.v. zich door Obama en diens clique te laten provoceren en manipuleren.