Moordorgie

Het is vandaag precies een jaar geleden dat de islamitische moordorgie, onder leiding van Hamas, in Israël plaatsvond. Daarbij werden 1.200 mensen gedood en ongeveer 250 anderen ontvoerd. De laffe moordenaars sleepten de lijken en gijzelaars naar Gaza, waar zij door een juichende bevolking werden ontvangen.

Juist op deze dag, een jaar na die gruwelijke aanslag, houden (veelal uitkeringsgerechtigde: van ons geld dus) antisemieten zogenaamde ‘sit-ins’ op nota bene stations van de Nederlandse Spoorwegen; de grootste Jodentransporteur in onze geschiedenis. Deze antisemieten willen met hun sit-ins uiting geven aan hun vreugde dat een aanzienlijk aantal Joden werden vermoord.

Een potentiële moordenaar.

We leven dan wel in een rechtsstaat – en het recht op demonstratie hoort daarbij – maar daar hoort ook fatsoen bij. Als er in Arnhem een koran verbrand dreigt te worden, dan is de burgemeester er als de kippen bij om de persoon met een dergelijk voornemen in te sluiten. Ik vraag me af of diezelfde burgemeester vandaag ook zijn Jodenmoord-vierende vrienden van islamitische kunne op zal laten pakken, in te sluiten en de toegang tot de stad voorlopig te ontzeggen.

De wereldwijde Jodenhaat laait op als in de dagen van Nazi-Duitsland en het lijkt erop dat er – wereldwijd – sindsdien niets is geleerd en de nationaalsocialisten vrij spel hebben. Naar het schijnt is het geboren zijn als Jood nog steeds een legitieme aanleiding om hen te vermoorden, te verminken en verkrachten waarbij de erfgenamen van het nationaalsocialisme onder de noemer ‘socialisten’ samen met hun islamitische vrienden het voortouw nemen.

Wie denkt dat het in ons land wel meevalt, moet vandaag eens rondkijken op de NS-stations: duizenden mensen, waaronder opvallend veel niet-Nederlandse namen, zitten daar alleen om uiting te geven aan hun Jodenhaat. Niet meer en niet minder. Wat zij niet lijken te beseffen, maar misschien ook juist wel, is dat zij zich begeven op eenzelfde pad als de naïeve Duitsers in de dertiger jaren van de vorige eeuw. De krankzinnige nationaalsocialisten (!) hadden na enkele schedelmetingen geconstateerd dat Joden eigenlijk niet moesten bestaan en hitsten de anti-Joodse gemoederen tot ongekende hoogten op. In minder dan geen tijd kregen zij het voor elkaar om ‘normaal te maken wat in feite abnormaal is’, zodat gewone Duitse burgers het uiteindelijk prima vonden om Joden in concentratiekampen onder te brengen en al snel daarna in vernietigingskampen, waar de Joden op industriële schaal om het leven werden gebracht. Precies zoals de islamitische Hamas-grondtroepen van Allah dat ook beoogden: op 7 oktober 2023.

Gewoon: omdat het zo in hun koran-handleiding staat en zelf nadenken waarschijnlijk een te grote opgave is.

Ook vandaag, juist vandaag, zijn talloze socialisten, maar nu van ‘inter’ nationaalsocialistische schnitt, bezig in hun pogingen om ‘normaal te maken wat niet normaal is’ voor hun islamitische vrienden De propagandakanalen van de NPO verlenen immense steun, evenals de politiekorpsen waarvan de leiding heeft besloten dat het prima is wanneer je als agent dergelijke ‘feestelijkheden’ niet wilt verstoren. Politici roepen in de Kamer op tot steun voor de moordende organisaties en hun supporters, dienen moties in om Joden een schuldcomplex op te dringen, proberen een sfeer te creëren, de voorwaarden te scheppen voor meer Jodenhaat en moorden: het is niet meer abnormaal. Het is gewoon geworden. Nog even, en wij kijken er zelfs niet meer van op. En uiteindelijk zullen zij naderhand allemaal zonder blikken of blozen zeggen: “Wir haben es nicht gewusst”.

Een behoorlijk aantal mensen, vooral migranten met niet-westerse achtergronden, tonen vandaag met hun foute vlaggen en slogans aan dat ze niet in het Westen en zeker niet in Nederland thuishoren en onze waarden zelfs nog niet ‘misschien’ delen. Zij tonen aan dat niet de Joden gedeporteerd of geïnterneerd moeten worden, maar zijzelf. Omdat ze zich niet normaal willen gedragen, maar abnormaal volgens onze normen en waarden. Die vrouwen niet als gelijkwaardig beschouwen, maar hen in rangorde gelijkschakelen aan een schaapskudde. Die vinden dat moord en doodslag gerechtvaardigd is, mits met verwijzing naar een regel uit het ‘Mein Kampf’ van hun proleet, respectievelijk profeet.

Vandaag ook, zullen we kunnen zien wie de echte vijanden van democratie en westerse waarden zijn; wie niet in onze samenlevingen thuishoren, laat staan in het Parlement of op de post van burgemeester. De overgrote meerderheid ergert zich aan de kleine minderheid die nog nimmer is betrapt op een zinvolle bijdrage aan ons land en maatschappij; die tot niets in staat blijken, behalve het opsouperen van sociale uitkeringen en fondsen waaraan zij of hun voorouders nog nooit hebben bijgedragen.

Precies die overgrote meerderheid wordt nog eens  een keer zó verschrikkelijk kwaad dat de treinen inderdaad weer naar het oosten rijden.

Maar nu met andere ‘reizigers’.


5 3 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

12 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
7 dagen geleden

Wederom zucht Nederland onder het Nationaal Socialistische juk maar nu uit de hoek van PvdA, Groen links en D66, hun jonge aanhangers zijn de nieuwe extremisten zij waren de harde kern bij de demotranten.
Helaas heeft deze regering niet het lef om deze partijen er op aan te spreken !

ronald dunki
8 dagen geleden

Vandaag het ongelooflijke relaas in de Washington Post hoe de Mossad instrumenteel was in de verkoop van de ontploffende pagers en walkie talkies aan Hizbollah! Eerst heeft de Mossad jarenlang meegeluisterd en toen de zaak escaleerde heeft Israel de zaak laten ploffen, inclusief haatbaard # 1 Nasrallah. kijk hier voor pikante details: https://www.washingtonpost.com/world/2024/10/05/israel-mossad-hezbollah-pagers-nasrallah/

Buskens
8 dagen geleden
Antwoord aan  ronald dunki

Het is zeer vernuftig werk van de Mossad. Maar….dan rest mij toch de vraag hoe kon dit gebeuren op 7 oktober vorig jaar. Ik mis dit in deze discussies. Ik raad u dan ook aan om op youtube de andere tafel eens te bekijken.

A.R. Girbes sr
8 dagen geleden
Antwoord aan  Buskens

Het is een “ bewezen feit”” dat bij een constante bewaking er ook een periodieke verslapping optreed . De twee fenomenen , de aanslag en de verslapping van bewaking zijn toevallig samen gegaan op een tijdstip . Dat is in 1940 – 1945 herhaaldelijk het geval geweest …. De geallieerden konden in Italië zo maar aan wal komen en kilometers landinwaarts gaan…… !!! Maar het is en blijft een raadsel …..!! Zie…. De mens .!

Buskens
7 dagen geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Niet daar Meneer Girbes. Een muis wordt daar nog gedetecteerd.

Buskens
7 dagen geleden
Antwoord aan  Buskens

Ook voor u als advies kijk op youtube naar de andere tafel. In een gezonde democratie moet er sprake zijn van verschillende meningen. Ik heb gisterenavond met plezier zitten kijken naar Forum Inside.Aan tafel zaten mensen met verschillende meningen en standpunten.Dat is een democratie. Op dit platform mis ik dat. Zodra je maar iets ten nadele van Israël schrijft ben je een jodenhater of een antisemiet. Dat is mijns inziens niet correct. Nogmaals het advies op youtube de andere tafel bekijken/beluisteren. Gewoon nieuwsgierig zijn en dan een mening vormen.

A.R. Girbes sr
7 dagen geleden
Antwoord aan  Buskens

Oh, ja in deze tijd met alle elektronica zal het zeker moeilijker worden ongezien aan land te komen . Maar , het bewijs van verslapping van bewaking van de Mossad is nu gesteld . U moet goed begrijpen dat het altijd mensenwerk is . Mensen zijn geen robots en dictators en hun geheime diensten zijn meedogenloos. Het blijft een moeilijke zaak …… Israël is gelukkig een democratie binnen de ring van Islamitische landen en wat de Mossad gepresteerd heeft met de “”piepers , in Libanon is geniaal . “ Uw “”muis “” is slimmer dan U denkt . Overigens , Uw opmerking is uitstekend omdat U kennelijk goed op de hoogte bent van “ geheimzinnige zaken “ .

Buskens
7 dagen geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Meneer Girbes, met alle respect, ik hoorde laatst een terechte uitspraak van Ab Flipse, een financieel expert, ook bij defensie gewerkt het volgende zeggen ” mensen waarmee ik in discussie ben en ik merk dat ze zich niet ingelezen hebben cq nieuwsgierig zijn naar andere meningen, daar zeg ik tegen sorry einde discussie”. Daar ben ik het volledig mee eens omdat het tot niks leidt. Zonde van de energie die je erin steekt.

loekie
6 dagen geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

nu begrijp ik ook waarom bij de overheid alles in terroristen modus geraakt: verslapping tijdens een constante kwalitatieve dienstverlening aan de burger

heeft enkele decennia geduurd maar met deze reactie valt alles op zijn plaats; nu maar weer voor de kartelpartijen stemmen, was tenslotte maar een decennia durende verslapping

ronald dunki
8 dagen geleden
Antwoord aan  Buskens

Genoteerd. Ik kijk ook dagelijks naar alle andere kanten en vraag mij ook al een jaar – met u – af hoe een karavaan van moordenaars zomaar de hekken en poorten aan de grens kon slopen om zijn moorddadige gang te gaan.

Buskens
7 dagen geleden
Antwoord aan  ronald dunki

Juist daarom! Dat elkaar napraten word ik een beetje narrig van! Dan kunnen we gewoon beter naar de NPO kijken. Ik ben nieuwsgierig naar andere kanten van het verhaal. Nogmaals kijk het terug zeer interessant. Aan tafel een joodse Meneer, ben even de naam kwijt, maar die is toch een andere mening toegedaan.

A.R. Girbes sr
8 dagen geleden

Wat mij opvalt in het artikel van de Heer Nijhof, is het feit dat “ ons sociaal vangnet ( de bijstand) oneigenlijk wordt misbruikt .” Dat daar niets aan gedaan wordt is ook te danken aan de “ grondwet Artikel 1, waarin staat dat “” een ieder die zich in Nederland bevindt “ gelijke behandeling krijgt, Ongeacht afkomst of religie. “ Het is te zot voor woorden dat een “” buitenlander , zonder een slag werk te hebben gedaan in de bijstand kan komen en van belasting moet worden onderhouden “. De Heer Drs Geert Wilders PVV, heeft jaren geleden getracht Artikel 1 of te wijzigen of te schrappen en/ of te vervangen voor een andere tekst . Maar, het linkse tuig en zeker ook de VVD en het CDA wilden daar «  niets van weten . «  Dat de bijstand en de toeslagen een gewilde bijdrage is aan «  buitenlanders » blijkt uit het aantal bijstand-gerechtigden met een niet Nederlandse achtergrond . Met nu de grote instroom van asielzoekers ( gelukzoekers) is dat onmogelijk vol te houden , “”ook omdat Rutte en Kaag de staatskas hebben geplunderd “” . De autochtone bevolking wordt echt uitgeknepen en de armoede neemt onverantwoorde proporties aan . Maar , de desinteresse bij het huidige kabinet , inzake de toenemende armoede en de inflatie , is stuitend te noemen . Dat en Baudet en Wilders een programma willen, terzake «  remigratie » , stuit eveneens op weerstand bij de Christelijk partijen inclusief NSC ( Omtzigt ) . Nog steeds hebben zeer velen, vooral uit de linkse hoek, er geen besef is wat er eigenlijk aan de hand is en dat het” gehele sociale stelsel “ onder zeer zware druk staat “. Immers; Ook de AOW waar zeer veel ouderen afhankelijk van zijn , zal mogelijk , bij een niet gewijzigd concept , ouderen onverbiddelijk in diepe armoede vervallen en door inflatie en verlaging van die uitkering . Ook DAT wordt niet beseft . Het bewijs van een “ geplunderde staatskas “ is dat de BTW op kunst enz, van 6 naar 21% is gegaan . Remigratie en een absolute immigratie stop is “ keiharde noodzaak” , wil Nederland niet vervallen in een “ probleemland” en dan is Nederland overgeleverd aan Brussel met hun “” onmogelijke regels””. Een NEXIT is nog steeds de enige oplossing om te overleven .