Rellen

De rellen in het Verenigd Koninkrijk vonden hun oorzaak niet in het rechts-radicalisme zoals de MSM ons willen doen geloven (met de publieke omroep voorop!). De onrust begon na de steekpartij twee weken geleden, tijdens een dansles in de Engelse stad Southport. Een 17-jarige ‘vluchteling’ stak daar drie jonge meisjes dood.

Na enkele dagen van rellen bleef het eind vorige week redelijk rustig in het Verenigd Koninkrijk. Dat kwam volgens de nieuwe Britse premier Starmer onder meer door de inzet van extra politie en de eerste veroordelingen van relschoppers. Die veroordelingen komen veelal tot stand door Britse wetgeving die op gespannen voet staat met de vrijheid van meningsuiting. Het EVRM stelt in haar Art. 11:
1. Eenieder heeft recht op vrijheid van meningsuiting. Dit recht omvat de vrijheid een mening te hebben en de vrijheid kennis te nemen en te geven van informatie of ideeën, zonder inmenging van enig openbaar gezag en ongeacht grenzen.
2. De vrijheid en de pluriformiteit van de media worden geëerbiedigd
.

In 2006 echter, werd in het VK een speciale wet aangenomen, de ‘Racial and Religious Hatred Act’, die het ‘aanzetten tot haat’ en belediging op basis van iemands etnische of religieuze achtergrond definitief strafbaar maakte. In veel Europese landen worden de topposities van de criminele ranglijsten helaas ingenomen door ‘immigranten’ wiens culturele en morele bagage bepaald niet overeenkomt met die in het land van aankomst en ook in het Verenigd Koninkrijk is het kennelijk strafbaar om daar zomaar wat van te vinden of te zeggen. Overigens wijzen deze wetgevingen – ook in Nederland – er op dat in veel van deze landen wel degelijk een actieve ‘omvolkingspolitiek’ wordt gevoerd, iets wat met het huidige kabinet Schoof wellicht op termijn kans maakt om te sneuvelen. Dat zou een kleine overwinning betekenen in de strijd tegen wat Salman Rushdie de ‘verontwaardigingsindustrie’ noemt: zelfbenoemde scheidsrechters van het algemeen belang die de door de media opgestookte verontwaardiging blijven aanwakkeren en vervolgens de politiek onder grote druk zetten om in – repressieve – actie te komen. Overigens zijn veel leden van de ‘verontwaardigingsindustrie’ zelf werkzaam in het veld van ‘hulp- en ondersteuningsorganisaties’ voor immigranten en hebben een groot (eigen-) belang bij een constante subsidiestroom in hun richting.

De achterliggende reden van de rellen in het VK zijn eenvoudig te herleiden naar slechts één fenomeen: de ongebreidelde immigratie. Ogenschijnlijk niet in staat om het onderwijs, de prikkels en de werkgelegenheid daadwerkelijk te verbeteren, koos de Britse politiek voor de gemakkelijke route: het verstrekken van visa aan migranten die naar Groot-Brittannië komen, waarbij ze beweerden dat dit de economie zou laten groeien. Deze groei is natuurlijk hoofdafwezige bij doorlichting van de problematiek: uit talloze onderzoeken, niet alleen in het VK, blijkt keer op keer dat dit soort migratie alleen de migranten ten goede komt, maar vrijwel niets om de economie te verbeteren. Integendeel, voor veel mensen ondermijnt het toegenomen arbeidspotentieel de lonen en verslechtert hun situatie op de woningmarkt aanzienlijk als gevolg van de toegenomen vraag naar woningen. En vervolgens zien zij hun wijken verpauperen door bevolkingsgroepen die zich in het Westen met de westerse mores geen raad weten en gaan doen wat ze in de landen van herkomst deden: strijden tegen de ‘ongelovigen’. En daar mag vervolgens niets van gevonden of gezegd worden…

In Frankrijk is de situatie niet veel beter, noch in Duitsland of België. Ook Nederland zal vroeg of laat te maken krijgen met dergelijke rellen, omdat de bij elkaar gesprokkelde culturen zich niet met elkaar verdragen. Achteraf kunnen we dan vaststellen dat zogenaamde ‘rechtsradicalen geweld toepassen’ terwijl de (veelal linkse) mensenhandelaren en importeurs hun handen in gesubsidieerde onschuld wassen, waarna ze nog generaties lang van de centjes genoten. Maar wel elders: ver verwijderd van de ‘vluchtelingen’.

Ik zie de tribunalen nog wel een keer komen.


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
a.r.girbes sr
2 maanden geleden

***Hoge bevolkingsdichtheid is de moeder van alle congestie. Het externe effect van toenemende bevolkingsdichtheid, de alsmaar oplopende spanning om de beschikbare ruimte, is consequent verwaarloosd in de immigratiebeslissingen en buiten bereik geraakt in de internationale verplichtingen, aldus Joop Hartog. Hij constateert dat het de politiek op het terrein van immigratie nooit gelukt is om een zinnige beleidsvisie te ontwikkelen.** Bron: Mejudice.nl
Aldus Prof dr. Joop Hartog, op 21 mei 2021.

En, we hebben dus NIET aan ” kennismigratie ” gedaan maar aan ideële immigratie van ” zogenaamde vluchtelingen” dewelke slechts een goed leven wensen, zonder enige vorm van kennis. Het zal een steeds grotere kostenpost worden omdat de immigrant niet kan deelnemen aan het land dat de immigrant opneemt. Kenniswerkers zijn kennelijk schaars en aldus MOET het huidiger immigratie beleid zeer drastisch worden bijgesteld. De nieuwe mantra moet zijn ** Kennismigratie” , zo neen…….. dan onverbiddelijk het vluchtelingenverdrag opzeggen…… ! Het huidige beleid is NIET vol te houden.
De rest is gewoon kletskoek…….. Ideële motieven als beleid zal Nederland onherroepelijk in het faillissement, dus in de armoede drukken. Huizen bouwen voor de immigrant zal slechts negatieve economische en demografische effecten hebben.

ronald.dunki
2 maanden geleden

De rellen die momenteel – niet alleen – in Engeland de kop opsteken zijn een late maar logische reactie op de schunnige ‘woke’ praktijken van de laatse halve eeuw. Niet alleen op de migratie met als nauwelijks verborgen agenda de ‘omvolking’, maar ook op de openlijke aanslag op uw persoonlijke vrijheid en vrijheid van meningsuiting via boerenbedrog als het klimaatbedrog en het Covid schandaal met de criminele ‘lockdowns’. En niet te vergeten het digitale I.D. waar de narcistische trol Maxima zich zo onbeschaamd voor inzet terwijl Rutte en Schoof te laf zijn om haar alle hoeken te laten zien. Sterker nog, zij juichen dit waarschijnlijk allen maar toe en sinds kort bedient ‘big tech’ zich ook van Artificiële Intelligentie, hun meest recente gereedschap om makke schapen verder te manipuleren.
 
Dit ‘woke’ wapen gaat niet gepaard met geweld en bloedvergieten, maar wat is die A.I.? Is het slechts een puur technisch gereedschap of een link instrument uit de ideologische gereedschapskist van de V.N. en de E.U. en hoe moeten wij daarmee omgaan? Gebruiken wij eindelijk ons gezond eigen verstand of gaan wij hersenloos en kritiekloos meedoen? In de laatste jaren van de 20e eeuw zagen wij een hype genaamd Dot.Com waaraan tech bedrijven en hun aandeelhouders puur goud verdienden evenals attente speculanten, maar waarmee diegenen die te laat in- èn uitstapten vaak een zeperd haalden. Waarom laat de mensheid zich toch keer op keer wijsmaken dat er gouden bergen achter de horizon zouden zijn terwijl er slechts sprake is van een hype rondom een op zich nuttige technologie, hetzij Dot.com, hetzij Bitcoin hetzij AI – de nieuwste trouvaille van de tech-goochelaars?
 
Wederom proberen handige jongens ons hier hun “oplossing” te verkopen voor een illusoir probleem dat het overgrote deel der mensheid pertinent niet als zodanig ervaart, net zoals de Dot.Com miljonairs op zich destijds een goed argument hadden voor grotere efficiëntie, maar de verleiding niet konden weerstaan om het potentiëel van hun I.T. buiten alle proporties op te blazen toen gretige investeerders met zakken vol geld kwamen aanrennen. Waarom ook niet?   
 
Niet dat AI geen enorm potentiëel heeft, verre van. Maar eenieder die, net als in de Dot.com periode, ziet welke bedragen hierin geïnvesteerd worden moet zich realiseren dat de R.O.I. op reeds gedane en geplande investeringen van bijna één Triljoen Euro’s (twaalf nullen tot op vandaag de dag inclusief de komende paar jaren!) logischerwijze volledig illusoir moet blijven en dat de faillissementen in die sector in de komende jaren weer talrijk zullen zijn. Op korte termijn valt echter wederom dik rendement te halen voor kwaadaardige gladakkers als Google en Facebook bij naïeve, brave borsten die hun investerings-portefeuille of hun appeltje voor de dorst riskeren in hun speurtocht naar de heilige graal. Dit is echter slechts een korte termijn bonus want hun ultieme bedoeling is om naïeve schapen hiermee te indoctrineren en in hun greep te krijgen.
 
Elke medaille heeft twee zijden en AI is tot nu toe verbazend nuttig gebleken in sommige takken van (medische) wetenschap maar blijkt een lachertje in de ChatGTP sfeer die veelal als alwetende vraagbaak wordt gepresenteerd door voornoemde (links acitivistische) techbedrijven die AI grotelijks misbruiken voor hun politieke agenda. Hun missers zijn gelukkig van zwaar kaliber: u hebt er vast wel van gehoord dat de eerste president van de USA negroïde zou zijn, evenals de Amerikaanse ‘Founding fathers’ …

Neemt u zelf de proef op de som en stelt u zo’n chatbot wat lastige vragen over de onderliggende algorithmes, de daaraan ten grondslag liggende politieke agenda van zijn programmeurs en hun broodheren, en de A.I.-antwoorden worden op slag uiterst defensief en onzinnig om steevast te eindigen met het beëindigen van de conversatie. Ook zonder een politieke agenda is een AI chatbot geen vervanger voor bijvoorbeeld een competente klantenservice afdeling, reden waarom veel mensen steeds meer gefrustreerd raken dankzij een gebrek aan menselijke intelligentie in AI toepassingen. Dat roept de vraag op of AI ons bestaan gaat domineren of is hier sprake van gebakken lucht?
 
Voor bonafide gebruikers van AI is het gebrek aan menselijke intelligentie een hinderlijk ‘roadblock’, net als de beperkte efficiëntie van bestaande chips t.g.v. hun hoge energieverbruik en relatief lage rekencapaciteit. Dat er wereldwijd een gebrek aan chips bestaat is evident, maar de neuro-chips die AI naar een universeel bruikbaar, welhaast menselijk intelligentie niveau moeten tillen laten nog jaren op zich wachten. Wie daar nu in investeert onder het motto ‘Niet goed? Geld weg!’ kan de jackpot binnenhalen, of niet… Maar de ‘volgers’moeten héél goed op hun (digitale) centen passen.
 
Ik noem hier ‘digitaal’ omdat de Brusselse collaborateurs van diegenen die nu al dagelijks misbruik maken van A.I. ook druk doende zijn om uw lidmaatschap van de Europese Communistische Partij een verplicht nummer te maken. Dit gebeurt via hun agenda voor de European Vaccination Card die bewijst dat u een goed lid van Big Brother’s fascistische club bent. En dat u ook impliciet meewerkt aan hun digitale I.D., waarmee u zich bereid verklaart om iedere verplichte vaccinatie, met het meest smerige gif te accepteren zodat van der Leijen en haar echtgenoot hun 10% commissie van “big pharma “ kunnen opstrijken voor iedere levensbedreigende vaccinatie.

Navrant ook dat de pedante trol Maxima in Davos van de daken stond te blaten dat de digitale I.D. zo nuttig is om ook de vaccinatiestatus van de burgerij te controleren. Zo kunnen de smeerlappen aan wie zij in haar naïviteit hand- en spandiensten verleent ook uw bankrekening blokkeren als u ongehoorzaam bent… Onderschat dat niet want duizenden zijn u op dat sinistere pad voorgegaan, waaronder niet de minsten zoals Nigel Farage.

Het Nl. koningshuis staat volledig in dienst van het W.E.F. en zo wil Maxima u niet alleen beroven van uw medische vrijheid – in flagrante strijd met het uit 2000 daterende “Charter of fundamental Rights of the E.U.”  ( Dat bepaalt in paragraaf 1, art. 3 onder de noemer “Right to the integrity of the person” de essentie van de van 8 mei 2023 daterende “Nuremberg Declaration on the Crime of Aggression. Die werd in 1945 voor het eerst berecht en de onnozele Maxima heeft natuurlijk geen idee dat zij met vuur speelt…)

A fortiori worden u en uw (toekomstige) Somalische buurman ook definitief beroofd van uw persoonlijke vrijheid en uw vrijheid van meningsuiting. Dat krijgt u allemaal op uw boterham omdat u te lui was om voor het E.P. te gaan stemmen…

a.r.girbes sr
2 maanden geleden

Ik heb de link van de heer Dunki ” gebruikt” om de eerste zin uit het Engels te vertalen.

**In 2024 zullen er meer mensen vertrekken dan er arriveren, een grote ommekeer voor het land, dat ooit de meest enthousiaste adoptant van massamigratie in Europa was, en dat alle sociale onrust heeft ervaren die daarmee onvermijdelijk gepaard lijkt te gaan.** ( Zweden )

EN…….. de vetgedrukte zin past exact bij de gedachten van ongeveer 10 jaar geleden. Er zijn vele columns geschreven dat het in Zweden NIET GOED ZAL GAAN ALS DE IMMIGRATIE NIET WORDT BETEUGELD.

We zien nu DE LOGISCHE consequenties van ” Geografisch Demografische Diversiteit”. Ik ben daar vaak om uitgelachen. of bespot.
De tegenstander heb ik in **zijn vet gaar laten koken** omdat hij het niet begreep. Maar…….. nu de harde realiteit ” boven komt drijven” blijft het stil. En zo is het altijd met de linkse bende. “ZE” begrijpen er geen bal van. Het is bij hen…….. ” pseudologia Fantastica ” ( ziekelijke zucht om leugens en verzinsels te vertellen ) Immers: “ZE” weten niet wat ze zeggen of schrijven……. !
Nu In het Verenigd Koninkrijk een ” vluchteling enkele meisjes heeft doodgestoken **en de rellen die nu plaats vinden het gevolg daarvan zijn, zijn de rapen gaar.

De WESTELIJKE TOLERANTIE ten aanzien van vluchtelingen ( asielzoekers ) is per definitie ZIEKELIJK te noemen, en…… dat geldt zeker voor Nederland. De Heer Dunki, de heer Nijhof en de heer Dorrestijn hebben daarover vaak een uitstekend artikel .. op Sta-Pal geplaatst.

Er is al door verschillende Commentatoren en Columnisten, dat Europa, door de immigratie te bevorderen, haar eigen ondergang bewerkstelligd.
De eerste symptomen zijn al duidelijk waar te nemen. Nu ook de financiéle situatie in Europa, LAMENTABEL IS, HET ONDERSTAANDE.

****De EURO is onhoudbaar. ( FvD., 29 april 2020.) 
De verschillen tussen Noord-Europa en Zuid-Europa zijn te groot om de euro te laten werken
De EU gebruikt de euro als breekijzer voor verdere Europese eenmaking
Er zijn slechts twee opties: verdere eenmaking of ontvlechting
FVD pleit voor gecontroleerde ontvlechting van de euro
Geen eurobonds, wel uitbreiding van de voorwaarden waaronder het Europees Stabiliteit- mechanisme (ESM) mag worden ingezet. Dat lijkt de conclusie van de eurotop die afgelopen week plaatsvond. Een corona-pakket van 540 miljard euro moet garanderen dat Zuid-Europese landen de medische kosten kunnen dekken en hun economie overeind kunnen houden. Voor de EU een nieuwe stap richting een **ever closer union.**
(De waanzin ten top.)

Prof dr. Ivo Arnold, Prof dr. Lans Bovenberg, Prof dr. Bas Jacobs en Prof dr. Rik van de Ploeg, hebben hebben al op 8 december 2011 gewaarschuwd dat**Nu het uur U is aangebroken** voor de Eurozone en dat het voortbestaan van de Euro zone ( de Euro ) op het spel staat.
Immers: Ook Prof dr. Sylvester Eijffinger schreef een artikel dat** De Europese Centrale Bank haar mandaad overschrijdt **. ( Maart 2016 )

Mark Rutte, Sigrid Kaag hebben niet geluisterd en/of nagedacht……… het is nu bewezen dat beide ” ongeschikt ” waren Nederland financieel te leiden. De harde consequenties van én een financieel beleid én de ongebreidelde immigratie-stroom…… is de armoede op een hoogtepunt en inmiddels 450.000 mensen in armoede moeten leven en de voedselbank het niet meer aan kan………. ! Rutte en Kaag zijn het voorbeeld van beoefenaars van **Pseudodoxologie ** ( leer van dwaalbegrippen en VALSE meningen). Verschrikkelijk. Links is nu muisstil.

henk
2 maanden geleden

Nu het woord omvolking niet meer gebruikt mag worden kunnen we dan ook beter spreken van bezetting.
In Lancashire zeggen ze” men with flatcaps buit this country, men with briefcases destroyed it.”
Van Schoof komt ook geen goeds.

ronald.dunki
2 maanden geleden

Er is hoop: Zweden ziet voor het eerst in 50 jaar een ombuiging van de trend:
https://www.breitbart.com/politics/2024/08/10/other-ways-are-possible-sweden-now-has-net-emigration-led-by-departing-iraqis-somalis-and-syrians/

Als de poltiek correcte patiënten maar op afstand worden gehouden…