Partij van de Kinderarbeid

PvdA/GroenLinks pleit voor ‘milieu en klimaat’ en daarom moet iedereen aan de stroom. “Zon en wind zijn gratis” volgens de rooien, maar daar denken ze bij Tennet heel anders over. De opslag van elektriciteit echter, is vooral mogelijk dankzij kinderarbeid.

Het voor de vervaardiging van oplaadbare batterijen benodigde kobalt wordt met name in Congo (DRC) gewonnen; het land levert bijna 75% van de totale wereldproductie. Waar Timmermans en Klaver al staan te bléren als een kind geen hoofddoek op mag van de ouders (of is het andersom?) kijken ze fijn de andere kant op als het om hun groene stokpaardjes gaat.

Nou ‘heren’, gaat u er dan maar eens voor zitten, want wat u hieronder ziet is mede door uw groene toedoen. En nu niet zaniken: “maar dat wist ik niet en dat wilde ik ook niet”, want als u beiden een béétje kerel bent, dan neemt u per direct afstand van alle groene ambities na het zien van onderstaande reportage. De opnames zijn namelijk 7 jaar oud en toen moest de Timmermanse ‘greendeal’ nog gemaakt worden.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

19 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
3 maanden geleden

Wellicht enigszins ‘ out of context ‘ maar wèl toepasselijk in de algemenere context van het leugenachtige en kwaadaardige globalisme waarover Ton’s artikel gaat – dat ik hieronder beschreef als ” socialisme en communisme, twee ziektes waarvan de wereld waarschijnlijk nooit meer herstelt…”

Het politiek correcte Haagse Kartel heeft hier diep wortel geschoten en de Nederlanse kiezers worden nu al wéér belazerd door Schoof. Want nu zegt deze stroman en globalistisch paard van Troje in Washington dat Nederland Zelensky o n v o o r w a a r d e l i j k zal steunen!

Mocht dit onbetrouwbare sujet zelf kinderen hebben, zou hij die dan ook naar de Ukraïne sturen? Wanneer zien de kiezers nu eens het licht? Hopelijk klapt dit kabinet héél snel na Prinsjesdag.

Buskens
3 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

We zitten helemaal in de tang van Amerika. Ik ben momenteel het boek van Diedert de Wagt aan het lezen met de titel “Bij gebrek aan beter” de andere kant van het verhaal. Er was geen uitgever die het wilde uitgeven (snapt m’n zus ook nog wel). Het is te bestellen op de website http://www.bgab.eu. Amerika is een schurken staat en daar hollen wij achteraan. Een ieder die enigszins geïnteresseerd is zou dit boek moeten lezen en dan gaat denk ik het licht aan na 750 bladzijden. Maar zeer de moeite waard en knap onderzoekswerk van Diedert de Wagt.

Buskens
3 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

En wederom heeft Gideon van Meyeren gelijk wanneer hij stelt dat Schoof uit de hoge hoed getoverd is . Staatsgreep!

ronald.dunki
3 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Er komt een oplossing genaamd ‘ the orange man ‘ …. Maar de Democraten doen nu hun uiterste best om 7 miljoen van ‘hun’ illegalen te laten stemmen in strijd met alle wetten. What’s new?

Buskens
3 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Verheugd om te lezen dat er optimistische geluiden zijn. Maar ik ben bang dat de eventuele komst van de “orange man” een utopie is. In een van de eerste hoofdstukken van het boek van Diedert de Wagt wordt omschreven wie eigenlijk de macht heeft in Amerika. Dat zijn : de deep state, het militair industrieel complex, cia en nog zo’n club en ngo’s. Daarom raadde ik het boek aan. Ik was en ben geshockeerd en ben nog maar op blz.208 van de 750. Amerika is tuig van de richel.En 90 procent van de neuzen van onze “intelligente bevolking” staan richting Amerika gericht. Zo dom, zo dom.

Buskens
3 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Oh ja, en bij de volgende verkiezingen weer gewoon deze club stemmen!🫢 Sorry maar ik word nu cynisch en tegelijkertijd heel boos. We hangen aan een flinterdun draadje qua oorlogsdreiging. En het dan maar niet in willen zien hoe we er met z’n allen intuimen. Ook Wilders niet! Die was eerst ook voor minder steun aan Oekraïne en is nu totaal omgedraaid. Kiezersbedrog ten top! Ik zou het wel uit willen schreeuwen “lees dat boek” en ga in godsnaam beseffen hoe het werkelijk in elkaar steekt.

Buskens
3 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

En de ergste klootzak is Soros. Hier een citaat uit het boek, “de steenrijke vrek zegt over zijn eigen motivatie I am there to make money, I cannot and do not look at the social consequences of what I do. “. Is dat crimineel of niet. En dat soort figuren trekken aan de touwtjes in dat geweldige Amerika!

ronald.dunki
3 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Soros heeft als 14 jarige Joodse jongen in Budapest de SS geholpen bij Razzia’s op de Joodse bevolking en later daarvan gezegd dat iemand anders het wel gedaan zou hebben als hij het niet gedaan had?! Het morele niveau van de meeste straathonden ligt hoger.

Buskens
3 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Ja, en dat mag dan ook nog de 93ste verjaardag vieren! Begrijpt u het nog?

ronald.dunki
3 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

zelfs Petrus wil dat braakmiddel er niet bij hebben…

A.R. Girbes sr
3 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Als Soros zegt “ ; dat hij alleen geld wil verdienen en de sociale consequenties niet wil zien “ , doet mij denken aan een inbreker dewelke meent dat een “ leuk inbraakje toch moet kunnen” , het karakter van hem, een zuiver criminele houding betreft “. En, dan te bedenken dat Mark Rutte een boek van Soros heeft gekregen en Rutte Soros bedankte voor het boek en…….. “ de denkbeelden van Soros deelde . Het “ World Economisch Forum “ blijkt dus gestuurd te worden door een “ harde crimineel”? Wat een BENDE , wat een a-Sociale idioot . Wat zijn er veel mensen op een bestuurlijke post dewelke het “ canaille “ vertegenwoordigen . “ Het morele niveau van de meeste “ straat- honden “ ligt hoger . ( Statement van de heer Dunki )

ronald.dunki
3 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

Uw conclusie dat ‘ the swamp’ – de op macht beluste politici, het ‘military industrial estate en de deep state – om een paar zijstraten te noemen – diep corrupte, ordinair machtshongerig tuig zijn, deel ik met u en dat geldt net zo hard in Nl. met Schoof als hun paard van Troje. .
Dat Trump zoveel vijanden heeft komt omdat hij niet uit de politiek komt en na tientallen jaren in het harde bedrijfsleven de ‘ deep state ‘ in de Republikeinse partij practisch ‘kaltgestellt’ heeft en nu het nakijken geeft door hen uit ‘ the swamp ‘ te verdrijven.

Dat datzelfde v.w.b. de Democraten van de kiezers moet komen lijdt geen twijfel maar de laatste verkiezingen zijn door die Democraten gestolen in een wanhopige poging om niet ondergespit te worden.

Trump heeft dat ‘ nolens volens ‘ geaccepteerd maar komt nu kennelijk sterker dan ooit terug om die ‘ deep state ‘ en het andere tuig als NATO, CIA en FBI ( de top van de ijsberg ) te saneren. Veel politici zijn al corrupt als het op de centen aankomt maar nog véél corrupter als zij macht kunnen vergaren. Kijk bijvoorbeeld naar een eng mannetje als Hugo de Jonge die daar totaal niet mee wist om te gaan en feitelijk in de bajes hoort. Hoop doet leven!

V.w.b. de oorlog in de Ukraine wil ik u dit voorleggen uit :
1 ABC na hun Trump interview van 2 juli : Trump had said during the debate with President Joe Biden last week that if elected, he would have the conflict “settled” before he took office in January 2025.
2 uit ( de engelstalige internationale editie) van le Monde : Russian President Vladimir Putin said Thursday, July 4, that ” he takes US presidential candidate Donald Trump’s comments “seriously” and that he could bring about a quick end to the fighting in Ukraine “. (sic!)
3 Reactie van de grote baas uit Moskou : “The fact that Mr. Trump as a presidential candidate is saying that he is ready and wants to stop the war in Ukraine, we take that quite seriously,” Putin said at a press conference in Astana. Russia usually refers to its military offensive on Ukraine as a “special military operation.”

Leest u eventueel e.e.a. na op : https://www.lemonde.fr/en/international/article/2024/07/05/putin-says-he-takes-trump-s-comments-on-ending-ukraine-conflict-seriously_6676736_4.html

Trump’s woorden tijdens het debat met Biden :” I could settle the war between Russia and Ukraine in one day if I’m elected president again.” Dat is ietwat optimistisch maar frappant is dat Poetin er nu al voor openstaat, zonder nog maar één détail van Trump’s plannen te kennen, dat is meer dan de beunhazen in Brussel ooit gedaan kregen met hun oorlogshetzerij.

Hoopvol is dat ook Viktor Orban gisteren bij Trump op bezoek was, na Kiev, Moskou en Peking, en stellig poneerde dat Trump de vrede zou herstellen.

ronald.dunki
3 maanden geleden
Antwoord aan  Buskens

10 cm. meer naar rechts en het haatzaaiende tuig van de richel in de USA waar u het over hebt had de dood van Trump gerealiseerd. Als je goed nadenkt over de desastreuze gevolgen van zo’n moordaanslag, niet alleen voor de USA maar zelfs voor dit bananenlandje, dan heeft de vrije wereld geluk gehad dat ‘ the orange man ‘ nog leeft… Gelukkig zijn er ook nog meer dan honderd miljoen verstandige Amerikanen die hem nu ongetwijfeld over de finish zullen duwen.

Buskens
3 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Ja, laten we hopen dat deze gebeurtenis hem stemmen op gaat leveren dan kunnen we spreken over een geluk bij een ongeluk. Wel diep triest voor de families van degenen die dood en zwaar gewond zijn. De schutter was overigens te zien geweest in een reclamefilmpje van Black Rock in 2023. Het is wederom de Deep state. Vervolgens staat die ouwe gek te verkondigen dat geweld niet past in een land als Amerika. Ze hebben alleen maar dood en verderf gebracht in diverse landen en nu nog in Oekraïne. Hypocriet, leugenachtig land.

Buskens
3 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Vandaar dat hij zo staat te stotteren bij vragen van de enige oppositie partij FVD. Hij komt totaal niet zelfverzekerd over. Hij gelooft zijn eigen woorden niet. Lachen! Maar ook heel gevaarlijk.

Brunhilde
3 maanden geleden

Niet gezien op tv bij Keti Koti. Of komen ze nu niet op voor hun broeders maar over 200 jaar pas.

ronald.dunki
3 maanden geleden

De groene Khmer is afwezig daar waar zij voor het eerst in hun bestaan iets eerlijks en nuttigs kunnen doen tegen de kinderslavernij van meer dan 40.000 kindertjes in Katanga. Je hart breekt toch als je ziet hoe kindertjes die nog nauwelijks kunnen lopen al ‘warmdraaien’ boven de grond terwijl zij die bij ons nog lagerescholiertjes zijn, dag in dag uit in levensgevaarlijke omstandigheden worden uitgebuit in een slopend klimaat door de nietsontziende Chinese communisten en Amerikaanse techcompanies? Weet u hoe oud die koters worden? Timmermans en Jetten willen het per se niet weten!
 
Nog geen maand geleden sprak een (Amerikaanse!) rechter vijf van die genadeloze slavendrijvers vrij van de aanklacht dat zij zich schuldig maken aan kinderarbeid in de Cobalt mijnen in de Congo : Google parent company Alphabet, Apple, Dell Technologies, Microsoft en Tesla stonden daarvoor terecht maar in een 3-0 vonnis besliste de U.S. Court of Appeals for the District of Columbia ten gunste van deze gangsters met het argument “ dat zij slechts een commerciële relatie onderhielden met de leveranciers en geen beslissende invloed zouden kunnen uitoefenen op de beëindiging van die slavernij ”. (sic!)
 
Hoe cynisch dit moge klinken, die corrupte rechters hebben zelfs gelijk om de simpele reden dat de (Chinese) communisten ( u kent hen wel, o.a. uit de 2e Kamer en de Stopera in Amsterdam ) dan graag alle Cobalt die overblijft opkopen om daarmee de Europese autoindustrie om zeep te helpen met hun electrische auto’s tegen ramsjprijzen, e.e.a. met de volle medewerking van de groene Khmer in Brussel.
 
U hebt wel eens gezien dat gemeentes vragen om giftige lege batterijen te separeren van uw huisvuil en in supermarkten staan daar vaak speciale containers voor, maar hebt u Timmermans en Samson ooit gehoord over de onvoorstelbare natuurramp die zij aan het veroorzaken zijn met de miljoenen batterijen van de electrische autos die niet 3 of 4 gram wegen maar 300 à 400 kilo, die niet afgebroken of ‘recycled’ kunnen worden, net als hun rampzalige windmolens?

Socialisme en communisme, twee ziektes waarvan de wereld waarschijnlijk nooit meer herstelt…

A.R. Girbes sr
3 maanden geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Socialisme en communisme, twee ziektes waarvan de wereld waarschijnlijk nooit meer herstelt. Als dus de heer Dunki . Nu , « «  de wereld zal nimmer herstellen van domheid, omdat iedere generatie voor een groot deel uit domkoppen bestaat . «  En, daaraan is niets te doen. Als we nu «  even teruggaan naar de eeuwen die ons gepasseerd zijn , en beschrijvingen van de « «  geschiedschrijvers «  lezen , dan is er niets anders dan ellende en pijnlijke domheid « . . En, dat eist acceptatie en een moreel bewustzijn «  waarbij de overlevingsdrang op de voorgrond treed . » waarom heeft Rutte, en Kaag er een politieke puinhoop van gemaakt .?? Ze waren beide academisch geschoold en toch waren ze NIET in staat om Nederland in realiteit te leiden . En zijn andere factoren en actoren die dominant waren of …….hun . inzichten en ideologieën bleken de ratio te breken . Denk maar eens aan Napoleon, uiterst intelligent….. maar stapel gek en toch werd hij aanbeden door zijn soldaten . Deze contradictie is onverklaarbaar, maar ….. dat komt door het feit dat zeer velen slechts op een primitief niveau leven en niet in staat zijn zelfvoorzienend te zijn . Dr C.J.B. J. Trimbos , schrijft in zijn boekje •• Misdaad zonder straf “” dat Trimbos een maatregel wil voor de delinquent. De straf is een element van morele diskwalificatie , in de maatregel slechts een rationele sociale sanctie . . Daar is niets van terecht gekomen omdat de mens niet leert .Napoleon wilde Engeland op de knieën krijgen door het vaste land volledig te beheersen…….. alleen idioten denken zo . Het boek van Romano Guardini blijkt het geestelijke lichaam wordt besproken “” Terstond moet er nog iets worden vastgesteld worden. “ Het fundament van het lichamelijk menselijk bestaan is Christus . “. De “ multiculturele illusie “ van Paul Schnabel , dat “ Het gaat dan niet meer om een individuele vrijheid van keuze maar om een conflict tussen het “ eigene” dat waardevol is en het andere dat letterlijk waardeloos is “. Prof Dr Bob Smalhout schrijft n zijn boek “ na ons de zondvloed “ dat hier in Nederland etnische problemen met een roze rookgordijn te maskeren . U ziet het “ de twee ziektes kunnen nog andere worden toegevoegd “ Groen links en de PvdA is mijns inziens een opeenhoping van wens-denkers en de onbenullen zijn aan de macht . Realiteitszin is een vals woord in hun zeer benepen vocabulaire . Daar komen we nimmer meer vanaf …… omdat de massa van het getal bepaalt welke politieke koers er komt .lAch , 1789 , het jaar van Franse revolutie is nog niet zo lang geleden ……… Nu zal mogelijk de multiculturaliteit als reden kunnen worden gebruikt ……..om de valbijl uit het vet te halen . Uw zorgen deel ik volledig maar ……. Als we de natuur met een hooivork willen verwijderen, deze toch ALTIJD terug komt ……. ! Wie begrijpt dat? Ik denk voor velen…. Abracadabra .

A.R. Girbes sr
3 maanden geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Ik kan het even niet laten .”” Hebben we ons wel eens afgevraagd “” WIE toch de randdebielen zijn , dewelke zonder enige vorm van nadenken “ het bevel is bevel”” uitvoeren ? Immers: We hebben te maken met mensen die” helaas” NIET kunnen nadenken . En daar wordt “ gretig gebruik van gemaakt door mensen met een zeer dubieuze attitude en mogelijk zelfs zwakzinnig zijn . Maar , dat is niet nieuw. Onder het bewind van Joseph Stalin werden enkele miljoenen mensen geliquideerd. En, er waren schijnprocessen in Rusland en voor de tweede Wereldoorlog in Duitsland . De “” doodstraf werd veelvuldig uitgeroepen …….. door rechters van het “ Nazi-Regime “. Wie zijn toch die randdebielen dewelke worden misbruikt door …… intellectuelen met een moreel zieke houding .Socialisme en communisme , twee gevaarlijke stromingen …….. waar we nimmer vanaf zullen komen…… omdat zeer veel mensen niet begrijpen wat ze doen. …….. staats-absolutisme waarin de ruimte voor burgerlijke vrijheden voortdurend wordt ingeperkt . Ook de NSB , als “ een socialistische beweging “ werd bevolkt door randdebielen ……….. !! Het boek van Prof dr C.W. Couwenberg , “”” Opstand Der burgers “”” bevat veel informatie en de website “” Civis Mundi “” is zeker een bezoek waard .