Protesten

De VN is begonnen met het citeren van een veel lager dodental onder vrouwen en kinderen in Gaza, en erkennen dat zij over onvolledige informatie beschikken over de slachtoffers tijdens de Israëlische oorlog op het grondgebied. Dat is raar, net als de protesten op onze universiteiten.

Het begrip ‘oorlogspropaganda’ wordt in veel gevallen ook wel ‘monopolistische propaganda’ genoemd; het verspreiden van ideeën en overtuigingen door machthebbers en totalitaire heersers via alle mogelijke middelen, met als doel mensen te winnen voor hun ideeën en overtuigingen. Het lijkt er dus op dat de VN er achter is gekomen dat wat Hamas als ‘nieuws’ presenteert, doorgaans gewoon niet waar is. Dat het gewoon ordinaire propaganda is, met als doel mensen te winnen voor de ideeën en overtuigingen van Hamas. Het zal nog wel even duren voordat de VN (wiens ‘medewerkers’ een zeer bedenkelijke rol speelden bij de Hamas-moordpartijen van 7 oktober 2023) toegeeft dat Hamas een terreurorganisatie is die van leugens en bedrog hun verdienmodel hebben gemaakt. Waarschijnlijk gebeurt dat nooit, want als geen ander is de VN verantwoordelijk voor het voortduren van de vijandelijkheden in en rond Israël. Zij handelt daar in strijd met het doel van oprichting.

De VN spreekt nu van de dood van 4.959 vrouwen en 7.797 kinderen, dus niet langer van 9.500 vrouwen en 14.500 kinderen die Hamas eerder opgaf en wat de VN slaafs overtypte. De oorspronkelijke, gecombineerde strijdmacht van Hamas en Islamic Jihad betrof tussen de 30.000 en 40.000 troepen. 18 van de 24 Hamas-bataljons zijn inmiddels uitgeschakeld door de IDF. Bij het uitschakelen van deze bataljons zegt het Israëlische leger dat zij rond half april “tenminste 14.000 Hamas- en Islamic Jihad strijders” hadden gedood. Dat aantal komt behoorlijk overeen met het aantal uitgeschakelde Hamas-bataljons. De VN kortom, kan beter naar de Israëlische berichten luisteren. Die lijken veel betrouwbaarder dan wat Hamas ons wil doen geloven.

Maar er wordt meer gelogen door de Arabieren en Ottomanen (Turken) kunnen er ook wat van.

Ottomanen

Toen de geallieerden begonnen om de oorspronkelijke staten (van vóór de Ottomaanse overheersing) in het Midden-Oosten opnieuw vorm te geven, werd ook weer plaats ingeruimd voor Israël. Let wel: eeuwen voordien waren alle staten met geweld samengevoegd tot één groot (moslim-) rijk. Er was zodoende nog geen Israël en ook geen (Trans- of Cis-) Jordanië, Libanon, Syrië, Irak, etc., die werden in de loop van de jaren 1917 tot 1946 juist weer in ere hersteld. En dat herstel vond plaats onder auspiciën van de VN (Volkerenbond), nadat daarover resoluties met die strekking waren aangenomen.

Als ‘from the river to the sea’ dat terrein weer een beetje ‘free’ moet worden, dan zijn de Arabieren de eersten die daar op moeten krassen, omdat ze daar niet thuishoren en ook nooit hebben gehoord. Dat land hebben ze vanaf het begin van de jaartelling stukje bij beetje gejat van de Joden, in samenwerking met Romeinen en Perzen. De weerzin van de Arabieren tegen de Joden komt vooral voort uit hun beweerdelijk in 622 N.Chr. ontstane geloof/ideologie, die voorschrijft dat ze Joden moeten haten en vermoorden. En iedereen mag van alles ‘geloven’, maar geen uitvoering geven aan moord en doodslag. Daar hebben we nu toevallig de VN voor opgericht, waar ook Arabische staten lid van zijn.

Arabieren

In 1948, toen de staat Israël werd opgericht, woonden daar 350.000 Arabieren en hun nazaten wonen daar aannemelijk nog steeds. Op dit moment wonen er 1,6 miljoen Arabieren in Israël, waar zij in staat worden gesteld om volwaardig burger te zijn en ook gewoon deelnemen in het maatschappelijke proces. Wat destijds, na 1948 ‘Palestijnse vluchtelingen’ werden genoemd, zijn dan ook niet meer dan gedropte ‘koekoeksjongen’ van de Arabieren elders. Yasser Arafat bijvoorbeeld, was net zoveel ‘Palestijn’ als helemaal niks: hij was een Egyptenaar, geboren in Caïro in 1929 en hij werd een schatrijke miljardair van zijn ‘Palestijnse handeltje’ van list, bedrog en diefstal. Daar zijn de meeste Arabieren overigens zeer bedreven in naar mijn mening.

Als enigen ter wereld werden en worden de zogenaamde ‘Palestijnse vluchtelingen’ door de VN gepamperd via organisaties als de UNRWH, terwijl er in landen als Iran, Afghanistan, Congo, Ethiopië, Jemen, Myanmar, Nigeria, Somalië of Zuid-Soedan veel meer werk is. In al die genoemde landen worden niet-moslims met duizenden tegelijk over de kling gejaagd, heerst hongersnood en willekeur. Niet geheel toevallig zijn dit vrijwel allemaal islamitische landen. De club die daar weer achter zit, is van dezelfde orde als Hamas en gisteren door collega Brantz al aan de orde gesteld.

Universiteiten

De Nederlandse universiteiten hebben op dit moment te maken met ‘protesten’ en weten zich daarmee kennelijk maar moeilijk raad. Zoals Brantz gisteren als stelde, is met name de moslim broederschap actief in het organiseren van tweespalt in tot nu toe vreedzame samenlevingen. Hun voormalige ideoloog Al-Qaradawi adviseerde in zijn strijdplan dat moslims in het Westen zich in ieder geval in de eerste fase loyaal moeten opstellen en deelnemen in verenigingsleven en politiek. In het bijzonder om daar in zodanige posities terecht te komen dat de vestiging van islamitisch bestuur kan worden gerealiseerd. Dat is van een orde als dat de pastoor vraagt of de ‘gelovigen’ er even voor willen zorgen dat hij wat meer te vertellen krijgt in een groter gebied.

Enkele van deze ‘koekoeksjongen’ zijn al op de plek waar Al-Qaradawi ze eerder heeft gepland: b.v. de burgemeesters van Arnhem en Rotterdam. Maar ook elders komen we dergelijke exemplaren tegen waar zij zich heimelijk bezighouden met hun verborgen – islamitische -agenda. Op het oog heel lief en aardig; helemaal ‘Nederlander’ maar als het erop aankomt even niet en wordt Artikel 7 van de Grondwet gewoon terzijde gelegd om de grondtroepen van Allah op te peppen en vertrouwen te geven.

De meesten van degenen die protesteren op de universiteiten zijn ook al helemaal geen universitaire studenten: ze komen van elders en hebben net zoveel intellectueel talent als niks. Het zijn ingehuurde raddraaiers die denken dat ze alvast vooruit moeten lopen op het plan van Al-Qaradawi. En daar lopen dan schrijvers en ‘artiesten’ achteraan met steunbetuigingen aan Hamas. De onvermijdelijke De Breij doet traditioneel ook een duit in het zakje voor de club die haar bij eerste gelegenheid van het dak af zou smijten wegens ongehoofddoekte en homofiele praktijken. Stuk voor stuk dus fascisten die de geschiedenis herschrijven en verdraaien t.b.v. hun persoonlijke inkomen. En voor fascisme is in dit land geen plek meer, dus de zich antifascist noemende meute fascisten mag zich vervoegen bij de maatschappij van hun dromen: Gaza.

Europa heeft een reputatie als het om genocide gaat; Israël bepaald niet. Misschien moeten die Pali-pannenkoeken in Europa daar maar eens even rustig over nadenken. Hun toekomst kan er van afhangen…


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald.dunki
5 maanden geleden

Ton schrijft : ” De Nederlandse universiteiten hebben op dit moment te maken met ‘protesten’ en weten zich daarmee kennelijk maar moeilijk raad. Zoals Brantz gisteren als stelde, is met name de moslim broederschap actief in het organiseren van tweespalt in tot nu toe vreedzame samenlevingen”.

Maar het is ook de zieke communist Obama : https://www.tabletmag.com/sections/news/articles/people-setting-america-on-fire-soros-tides-wespac

” …… students are not the only, and perhaps not even the most important, faction active in the campus protests. As in the “mostly peaceful” Black Lives Matter protests of the summer of 2020, “outside agitators”—professional radicals and organizers, black bloc antifa thugs, Marxist-Leninist revolutionaries, and Palestinian and Islamist radicals—have played a central role in organizing and escalating the campus protests, just as they have organized and escalated the wider anti-Israel protest campaign that began almost immediately after Oct. 7. This largely decentralized network of agitators is, in turn, politically and financially supported by a vast web of progressive nonprofits, NGOs, foundations, and dark-money groups ultimately backed by big-money donors aligned with the Democratic Party.

A.R. Girbes sr
5 maanden geleden

In de Tweede Wereldoorlog zijn er ongeveer 55.000.000 mensen omgekomen , en….. in de eerste Wereldoorlog hebben er “ ongeveer “” 30.000.000 mensen het leven gelaten . Nu de heer Nijhof melding maakt dat Israel ongeveer ( ten minste ) 14.000 Hamas- strijders zou hebben gedood . Dat Hames op 7 oktober 2023 ongeveer 1400 Israëliërs zou hebben vermoord . Als we nu de oorlogen in Korea , Cambodja , Afrika , Afghanistan, Irak , Libië , en de doodstraffen in China en Iran de schermutselingen in Turkije, ( PKK) en Syrië ( de Strijders voor een Islamitische Staat ) enz. Enz. Wat moet dan de conclusie zijn? Nu, een “” dominante “” conclusie of een zuiver rationele overdenking , en gezien de geschiedenis waar de ene oorlog de ander opvolgde , als ook de chaos in verschillende delen van de wereld, de oorlog in Spanje onder Franco 1936 ook nog meegerekend dan blijkt de “” de onvermijdelijkheid”” een hoofdrol te spelen op grond van “”zwaar menselijk tekortkomingen “”. De huidige overbevolking zou “” mogelijk “” de aanzet kunnen zijn dat er alweer een oorlog uitbreekt omdat , meerdere bevolkingsgroepen en Religieuze “ stammen “ dewelke Wereldhegemonie willen en aldus een mogelijk een flinks aantal “” slachtoffers “ kennelijk incalculeren . Die “” onvermijdelijkheid “ wijst op totale geestelijke / psychische ziekte waarbij de ZIN van het leven is “” ondergedompeld “ in waanzinnigheid . Immers : De executies direct na de Tweede Wereldoorlog door de Amerikanen , en Engelsen uitgevoerd bij Kampbewakers en hoge officieren, waar ook veel vrouwen waren betrokken , bevestigd de stelling van de onvermijdelijkheid . De haat en de niet te verwerken moorden op Joden ( die op industriële wijze zijn vermoord) is de ruimte van “ genade” volledig verdwenen . Onvermijdelijkheid is een fenomeen dat slechts te omschrijven is als “ ongekende dierlijke instincten .”” Beschaving en respect voor leven en de dood is volledig afwezig . Het morele besef is “ absoluut verdrukt “. Waarom moesten de Japanners hun “ superioriteitswaan bij gevangen genomen “ mensen, uiten in onthoofding met een “ sabel”” en waarom hebben de Fransen de Guillotine gebruik bij de Revolutie van 1789 …….!! Ecce homo .