Die burgemeester deugt niet

De burgemeester van Amsterdam deugt niet voor haar functie. We kennen meer van die gevallen; burgemeesters die het niet kunnen laten om hun persoonlijke overtuigingen door te laten klinken in hun ambt.

Geert Wilders (PVV) heeft groot gelijk: die burgemeester van Amsterdam moet ontheven worden van haar functie en eerlijk gezegd kan ik nog veel meer namen opnoemen. Je kunt burgemeester worden in dit land als je ofwel niets kunt, ofwel reeds door de mand bent gevallen als politicus of bestuurder. Het betreft over het algemeen goedgebekte nietsnutten die zelf nog geen boodschap kunnen doen bij een supermarkt.

Wat we 7 oktober in de straten van Amsterdam hebben gezien, is de uitkomst van een compleet gefaalde immigratiepolitiek. Zo’n door (islamitische) migranten geïnitieerde chaos is dan weliswaar de modus operandi in de landen van herkomst, maar niet in ons land of de rest van de westerse wereld. De burgemeester van Amsterdam heeft geen excuus: Zij wist dat het zogenaamde ‘tegenprotest’ op iedere dag gehouden had kunnen worden, maar niet op 7 oktober en al helemaal niet als leden van de regering de plechtigheden zouden bijwonen.

Terwijl de herdenkingsplechtigheid op de Dam en in de Rav Aron Schuster Synagoge was gepland, bestond het de burgemeester van Amsterdam het om een ‘tegenprotest’ toe te staan op nota bene het Damrak. De bezoekers van de herdenking op de Dam, waaronder veel Joden van elders uit het land, moesten zodoende vanaf het Centraal Station door het ‘tegenprotest’ zien te komen om de plechtigheid te bereiken. Hetzelfde speelde zich overigens eerder dit jaar ook al af: bij de opening van het Nationaal Holocaust Museum.

Dat is geen toeval, een verkeerde inschatting of een ‘vergissing’. Als mevrouw Halsema in deze de held wil uithangen over “het fundamentele mensenrecht om te demonstreren”, dan heeft ze niets begrepen van het ambt van burgemeester. Zij heeft doelbewust een groep demonstranten met gelijke rechten, ongelijk behandeld als burgemeester èn als lid van de veiligheidsdriehoek, om daarmee uiting te geven aan haar persoonlijke voorkeur en die ligt bepaald niet bij de Joodse gemeenschap. En dat laatste is een absolute doodzonde voor een burgemeester op grond waarvan zij niet is te handhaven in die functie.

Het rapaille wat zich presenteerde als ‘demonstranten voor de Palestijnse zaak’ was overigens goed bekend bij het hele College van B&W in Amsterdam, alleen verdwijnen rapporten over deze groepen allochtonen steevast in de onderste lade van wethouder Groot Wassink (ook GroenLinks). De burgemeester wist zodoende, of had tenminste kunnen weten, dat zich in het tegenkamp nu niet bepaald de fine fleur van rechtschapen Nederlander had verzameld, maar een tribaal groepje vechtersbazen van elders op de wereld.

Die laatsten horen niet thuis in ons land en de huidige burgemeester hoort niet in een dergelijke functie. Dat is inmiddels voldoende aangetoond.


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mgjb
5 dagen geleden

Er zijn weinig lui als die communistische Halsema waar ik zo’n hekel aan heb. En natuurlijk worden dit soort baantjes onderling geregeld.
De volgende ramp komt eraan in Rotterdam. Schouten heeft rokende puinhopen achtergelaten als minister met als hoogtepunt de verwoesting van het beste pensioenstelsel ter wereld. Tegen elk deskundig advies in. Dat was de prijs waarvoor ze het burgemeesterschap gekocht heeft.
Arm Rotterdam.

Wie zijn toch die mensen?

Buskens
5 dagen geleden
Antwoord aan  mgjb

Ja…wie zijn die mensen? Ik denk zeker dat je een bepaald karakter moet hebben om het “beroep” van politicus te kunnen uitvoeren. De meesten denken aan hun eigen belang en dus niet aan de mensen die ze moeten vertegenwoordigen. Je zou het immoreel kunnen noemen. Heb je wel hart voor de zaak dan wordt je aan de kant geschoven. Voorbeelden zijn Richard de Mos, Thierry Baudet, Gideon van Meijeren, Pepijn van Houwelingen en Pim Fortuyn. We weten allemaal hoe het met laatstgenoemde is afgelopen. Als je het heel lang wilt volhouden in de politiek zul je mee moeten draaien in het circus. Maar dan is je kostje gekocht, nooit meer een echte sollicitatie. Je rolt lekker tot aan je pensionering van het ene naar het andere baantje met een riant salaris. Ik zou het niet kunnen in ieder geval !

6 dagen geleden

Geachte heer Nijhof, ter info, m.v.g. Paul Quekel

TER INFO:
Geachte heer van Baarle, n.a.v. uw optreden op 9 oktober 2024 in de Tweede Kamer. U bent zelf een van de grootste racisten die in Nederland leven.
 
Al meer dan 30 jaar heb ik Turkse vrienden. Leest u hetgeen een van mijn Turkse vrienden over asielzoekers zei op: http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7137369372725006338/ Asielindustrie 24miljard en praktijkvoorbeeld over gezinshereniging.
 
Zeer stuitend vind ik dat u het contant heeft over rechten. Maar bij rechten horen ook plichten. U vergeet zoals zo vaak OORZAAK en GEVOLG.
 
OORZAAK: https://en.wikipedia.org/wiki/Amin_al-Husseini.
GEVOLG: vele oorlogen zijn tegen Israël gestart door Arabieren/IRAN/Hamas/Hezbollah en vele aanslagen en niet alleen in Israël maar in geheel Europa gepleegd door Jihadistische terroristen. Leest u onder deze e-mail het artikel: ‘Terroristen zijn meestal moslims: zegt ons dat iets?’. NRC Handelsblad, 7 september 2004, door een onzer redacteuren.
 
Onze oplossing: http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7117153851979255809/ Gaza oplossing.
Hierbij een citaat uit eigen werk en dat zou u eens goed moeten lezen.
 
Met verdrietige groet,
P. Quekel
CC zoals genoemd
BCC en anderen
CITAAT: Mijn spreuk uit 2002: Laat elke gelovige of ongelovige de volgende tekst lezen.
“Het is het gepredikte godsdienstige of kapitalistische woord dat of liefde of haat zal zaaien en het is uit dit Woord, in naam van God, Allah, Jahweh of Regeringen, dat geluk of intens verdriet zal worden geoogst. (PQ)”.
M.v.g. Paul Quekel
NB: Citaat uit mijn column van 2002:
“Laten we ophouden geld te zien als het enige machtige middel. Laten we aan onze kinderen een goede wereld nalaten, maar laten navolgende generaties in ieder geval over ons kunnen zeggen als de wereld toch ten ondergaat aan de ophitting van de aarde. Onze voorouders van de 21e eeuw hebben in ieder geval keuzes gemaakt om ons nu 100 200 300 jaar later een beter en goed bestaan te garanderen. Wij kunnen onze voorouders daar dankbaar voor zijn. Dit zal echte geschiedenis worden. Niet de oorlogen, de aidsepidemieën, de honger en het ongecontroleerde groeien van de Wereld Bevolking.
Laten godsdienstige leiders tot hun Goden bidden en laten deze Goden hun wil opleggen aan deze leiders om met het gevoel voor gewoon leven ontdaan van elke franje datgene te doen wat in ieders mens ziel gegrift is. Goed voor je naaste en je medemens.
Niet erover preken, praten en ruzie maken, oorlogen voeren, maar de koe bij de horens pakken en gewoon gaan doen. Aan het werk. Verleg als politiek verantwoordelijke man of vrouw je horizon en stijg boven jezelf uit. Stel je eisen in het parlement. Heb je als bestuurder de macht om maar een duizendste procent te veranderen, dan moet je dat doen, je zult er anders later op afgerekend worden.
In ieder geval de kinderen van je kinderen, van hun kinderen. Van al kinderen van volgende generaties. Laten we met echte oplossingen bezig zijn voordat de wereld ten onder gaat aan moord en doodslag gelegitimeerd door de utopie wij zijn goed en de anderen zijn het kwaad. Als we willen zijn we allemaal goed!
Iedereen wordt namelijk op dezelfde manier geboren. Het is de omgeving en de beïnvloeding van de betreffende cultuur, opgehitst door leiders, die zijn vastgeroest in de denkpatronen van vele eeuwen.
In tijden die onvergelijkbaar zijn met de tegenwoordige tijd. Wetten die in de woestijn golden, in de binnenlanden van Brazilië, in de oerwouden van Afrika, op de rijstakkers van China, in het Wilde Westen, in de ijzige kou van het noorden en van Siberië, op de eilanden in de Oceanen, de donkere Middeleeuwen in Europa en nog honderden andere barbaarse, geciviliseerde, gecontroleerde en ongecontroleerde wetten.
Wetten die dan voor vele doeleinden worden misbruikt door vele zogenaamde onafhankelijke rechters. Rechters die recht spreken in Landsbelang. In belangen voor de financiële macht, voor het establishment, voor de bestuurlijke macht. Ook het Romeinse Rijk is ten onder gegaan al de macht van de regelgeving en het protectionisme”. EINDE CITAAT.
TER INFO:
Van: Paul Quekel <plgquekel@hotmail.com>
Verzonden: zondag 6 oktober 2024 14:18
Aan: Buitenhof@vpro.nl
CC: d.yesilgoz@tweedekamer.nl; Bontenbal, H. (Henri <h.bontenbal@tweedekamer.nl>; Rob Hoogland <robhoogland@substack.com>; w.duk@telegraaf.nl
Onderwerp: Nachtmerrie duurt al jaar. Haat en moord.

Geachte heer Pieter Jan Hagens,
Weer stelt u op 6 oktober 2024 aan mevrouw Halsema, die ik al vele jaren Hemke Falsema noem, niet de juiste vragen. Leest u http://www.sdnl.nl/quekel-halsema.htm. Het is toch een gotspe dat ze stelt dat gezichtsbedekking toelaatbaar is met als onderbouwing de Koerdische vrouwen. Hoezo is dit niet racistisch om deze vrouwen te gaan vergelijken met de rel schoppende en vernielende en volledig onherkenbare criminelen.
 
Hoezo demonstratie recht? Hadden wij als http://www.sdnl.nl en vele anderen dit ook toen we demonstreden tegen de Covid 19 beperkingen, opgelegd door M. Rutte, H. de Jonge en het RIVM? Nee we werden met bruut geweld in elkaar geslagen en zelfs artsen verloren hun BIG registratie omdat ze niet het narratief van dit Rutte kabinet wilden volgen. 
 
Ook haar opmerking over mevrouw Yesilsöz raakte kant nog wal. Het is mevrouw Halsema die openlijk stelt om zich niet aan wetgeving te houden, indien dit haar en haar extreem linkse Amsterdamse Raad niet uitkomt met als negatief voorbeeld Groot Wassink. Leest u de columns van de heer Rob Hoogland en nodig hem uit.
 
Wat verlang ik naar de tijd dat de NOS en NPO nog onafhankelijk was en adequate journalistiek aan de Nederlandse samenleving gaf. De NOS en NPO staan journalistiek veraf van de veel betere berichtgevingen door de Duitse Media.
 
VOORBEELD: Over de steun in Nederland/Europa aan Hamas terroristen met demonstraties waar de haat de boventoon. We hebben het toegestaan en we komen er nooit meer vanaf.
 
Van de Volkskrant/ NOS-NPO en politici heb ik tot nu 06-10-2024 nog geen enkele reacties gehad.
 
De NOS weigerde de uitnodiging om naar de monsterachtige beelden van de Allah Akbar gehersenspoelde beesten te komen kijken. Kwam dat niet goed uit?
Maar ja niet zo vreemd waar nieuwslezers zoals Mevrouw Simone Weimans van de NOS sprak in het nieuws over Hamas militairen. HOEZO MILITAIREN? NEPNIEUWS gemeengoed bij de NOS, zoals het aantal van 500 overgenomen van een onbetrouwbare bron, Hamas, hoe vreselijk ook alle doden zijn! Terwijl zij als “onafhankelijke” nieuwslezer toch moet weten dat de Nederlandse Staat, Hamas kwalificeert als een terroristische organisatie.
Ook volgde de NOS en NPO het Covid 19 narratief met grote “journalistieke” inzet voor de zogenaamde “onafhankelijke” berichtgeving?  
M.v.g. Paul Quekel, 80 jaar en nog wel zelf nadenkt
 
CC mevrouw Yesilsöz en de heren H. Bontenbal, Rob Hoogland en W. Duk.
BCC en anderen
 
TER INFO:
Geachte mevrouw Yesilsöz, na aanleiding van uw optreden bij Rick Nieman op 6 oktober 2024, stuur ik u deze informatie. Leest u ook onze oplossing voor Gaza en wie wij vinden die echt verantwoordelijk zijn voor de moorden op 7 oktober 2023, op: http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7117153851979255809/ Gaza oplossing.
 
Geachte heer Paul Jansen,
Gestuurd naar enkele van de 850 woordvoerders bij de ministeries en politiek. M.v.g. Paul Quekel
 
Van: Paul Quekel <plgquekel@hotmail.com>
Verzonden: zaterdag 5 oktober 2024 13:09
Aan: ‘voorzitter@eerstekamer.nl’ Voorzitter@tweedekamer.nl; ‘woordvoerders@vng.nl’
CC: ‘G.wilders@tweedekamer.nl’; ‘d.yesilgoz@tweedekamer.nl’; pieter. omtzigt <pieter.omtzigt@tweedekamer.nl>; ‘C.vdPlas@tweedekamer.nl’
Onderwerp: Nachtmerrie duurt al jaar. Haat en moord.

Geachte LS indien mogelijk verbiedt de demonstraties en sit-ins op 7 oktober 2024, m.v.g. Paul Quekel
 
CC: Naar de politiek, burgemeesters en woordvoerders van de VNG en geef het door aan alle burgemeesters.

http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7248266896322572288/ Gaza Haat Nachtmerry
http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7248690883137605632 Buitenhof Gaza Hagens
http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7248719369310998532/ Halsema Ellian Gaza Hagens
http://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7248966509203439617/ Amsterdam 18000 ambtenaren.

ronald dunki
6 dagen geleden

Arme Femke Halsema keert nèt terug van TWEE maanden vacantie in Barcelona – op kosten van de Amsterdamse inwonenden – en kan daar niet eens rustig van bijkomen.

Is het niet opvallend hoeveel gelijkenis dit onbeschaamde ding vertoont met nèt zo’n nietsnut die ook alleen maar in de politiek kan floreren? Het schuim komt altijd bovendrijven… Of je nu burgemeester van Amsterdam of Democratisch presidentskandidaat in de USA bent.

Wat maakt het uit hoe dom en incompetent je bent, de gevestigde élite is blij met zulke trekpoppen en de kiezer betaalt toch wel..

A.R. Girbes sr
5 dagen geleden
Antwoord aan  ronald dunki

Stel U zich een voor als mensen met een “ downsyndroom” op een bestuursfunctie zitten . Wat zal er dan gebeuren . Nu “” niets “ omdat , op een enkeling na, zij niet zouden weten wat er moet gebeuren . Immers; Die mensen hebben niet de capaciteit om maar iets op bestuurlijk niveau te presteren . En, er zijn toch mensen met het Downsyndroom , die wel iets kunnen . Die erfelijk ziekte is verschrikkelijk . Maar Halsema met een academische graad , in de rechten , blijkt dus geestelijk op een “ verkeert spoor te zitten dan wat normaal is . Hoe komt het toch dat Halsema met haar beslissingen zo afwijkt van wat “ wij” en normaal vinden en wat “ wij “ het bestaansrecht en de zelfstandigheid ambiëren . Er is dus een afwijking op het niveau van gevoelens , ( het affect) dat kennelijk te veel invloed heeft op haar gedrag . Ik heb al heel vaak de woorden “ Geografisch Demografische Diversiteit “ genoemd : dat geeft aan dat er zeer veel groeperingen zijn ( antropologisch gezien ) met andere gedachten en gewoonten . Dat is een feit zoals de natuur dat heeft gedaan . Dat betekent, dat NIET iedereen gelijk denkt en de gevoelens van rechtvaardigheid en oprechtheid zeer verschillend zijn en, “ Het rationeel denken wordt onderdrukt “ . Hier zien we dus dat de geschiktheid voor bepaalde taken , als burger-meester, arts, jurist, bestuurder , timmerman of loodgieter, staat of valt met de interesse. Selectie blijkt dus noodzaak te zijn en niet de waanzin van “ het nepotisme” of de mens een geloofsgenoot is , goede vriend of iets dergelijks .En dan heb ik nog geen rekening gehouden met domme ego’s , angsthazen en opportunisten met een deviant gedrag . Rutte en Kaag waren toch “ DE “ voorbeelden voor psychopaten , de gevoellozen . We zien dus hoe moeilijk het is geschikte personen op de juiste plaats te krijgen in het maatschappelijk verkeer . Maar, om volledig te zijn, is het ook vaak de “ Pecunia Non O’let “ mentaliteit de super opportunisten . U heeft gelijk als U meent dat “ er uit de Staatsruif “ wordt gevreten en daarbij het Defaitisme een rol speelt .