Drink geen jus d’ orange!

Als u regelmatig een jus d’ orange drinkt en een herdershond heeft, dan bent u een onversneden nazi. Hitler dronk namelijk ook jus d’ orange en had een herdershond. En Hitler sprak daarnaast veelal van ‘omvolking’ om – in eerste instantie – de ‘voormalige Pruisische gebieden’ zoals Sudetenland (Tsjechië) en Silezië (Polen) te ‘germaniseren’.

Wie het over ‘omvolken’ heeft, moet dus ook wel een nazi zijn. Dat althans, is de mening van prominente politici zoals bijvoorbeeld Jan Paternotte (D66) en Jesse Klaver (eigenlijk: Yasser Feraz. GroenLinks). U wilt ook wel eens een keer ’verder naar het oosten’? Niet doen en absoluut niet hardop zeggen! En wie het over ‘omvolken’ heeft, gebruikt óók dezelfde woorden als Hitler en moet dus wel gewoon een nazi zijn. Naar hun mening is er, demografisch gezien, ook volmaakt niets aan de hand in dit land en alle mensen uit andere culturen zullen volgens hen razendsnel inburgeren. Het worden – echt waar – Nederlanders die van kaas, boter, eieren en van ons volkslied houden, evenals onze roemruchte geschiedenis met grote namen als De Ruyter (tevens hagelslag), Tromp en Piet Heijn. En weten ze zelfs van Piet Heijn dat die over een ‘kaperbrief’ beschikte, waardoor hij, heel legaal, de Zilvervloot kon jatten van de Spanjaarden.

Opdonderen

De autochtone burgers in de grote steden echter, hebben totaal andere ervaringen. Zij zien hun wijken en inmiddels ook hele steden, wel degelijk in rap tempo ‘omvolken’: van autochtoon naar niet-westers allochtoon en vervolgens desastreuze gevolgen voor hun eigen leefbaarheid. Al deze ontevreden, autochtone mensen hebben de afgelopen 40 tot 50 jaar gehoopt op vervulling van de mooie politieke beloften. Waar de ene politicus de ‘exotische geurtjes in de portieken’ prees, beloofde een andere weer strenger toezicht op de immigratie en de demografische ontwikkelingen in ons land. Maar geen enkele politicus leverde en de gewone Nederlanders zitten inmiddels als demografische minderheid niet alleen met de exotische geuren, maar ook met de aansporingen om op te donderen uit hun (geboorte-) stad en hun ‘hoeren’ mee te nemen naar elders: “Fuck de Nederland”. De ‘nieuwe Nederlanders’ willen namelijk gewoon lekker rustig islamitisch zitten wezen en wachten de volgende vracht uitkeringen, toeslagen en subsidies met belangstelling af.

Opgebracht door de opgedonderde Nederlanders…

Adviesraad Migratie

Maar helaas: iedereen steekt nog steeds de traditionele ‘kop in het zand’. De Adviesraad Migratie heeft ‘een advies’ overhandigd aan minister Van Hijum van Sociale Zaken. “Je zou naar de economische, maatschappelijke en ecologische belangen van Nederland moeten kijken en niet meer alleen naar de belangen van sommige werkgevers” volgens de voorzitter van deze adviesraad, Monique Kremer. De adviesraad heeft kennelijk weinig op met ‘tijdelijke’ (arbeids-) immigratie: “Permanente arbeidsmigratie is beter voor de sociale samenhang: arbeidsmigranten die langdurig blijven zullen eerder de taal leren en deel uitmaken van onze samenleving”. Het ziet ernaar uit dat deze mevrouw Kremer niet in één van de grote steden woont, zoals bijvoorbeeld Kanaleneiland in Utrecht, of het Laakkwartier in Den Haag. Waarschijnlijk heeft ze het ook niet aangedurfd om dáár onderzoek te doen, want ze zou al voor ‘hoer’ zijn uitgemaakt nog voordat ze überhaupt een vraag had gesteld en (wijselijk) meteen de kuierlatten hebben genomen.

Wanneer we ècht naar de economische, maatschappelijke en ecologische belangen van Nederland kijken, dan zouden we constateren dat in beide genoemde wijken (die werkelijk ram-vol zitten met arbeidspotentieel) geen ‘arbeidsmigranten’ de huizen bezet houden, maar overwegend AMG- en BMW-limousines rijdende steungenieters van niet-westerse, allochtone herkomst die nagenoeg helemaal niet werken en dat de voertaal daar overwegend geen Nederlands is, laat staan dat de integratie daar onverbiddelijk heeft toegeslagen. Maar dat is wel het gevolg van het type migratie waar de burgers in dit land in toenemende mate hinder van ondervinden. Opvallend dus, dat de Adviesraad Migratie wèl een ronkend rapport over ‘arbeidsmigratie’ opstelt, maar de olifant in de kamer buiten beschouwing laat.

Volgens de Raad moeten we verder kijken: “Bijvoorbeeld: zijn er wel voldoende huisartsen? Zijn er voldoende voorzieningen?” Mooi advies, maar het komt wel ruim 50 jaar te laat. Dat zijn vragen die ondanks alle linkse verboden gewoon gesteld hadden moeten worden toen de migranten Nederland en Europa begonnen te overspoelen en waarvan we nu nog steeds niet weten waar we ze in dit overvolle land in vredesnaam moeten opbergen. Politieke Jannen en Allemannen beweerden altijd dat al deze ‘vluchtelingen’ bitter nodig waren om ons land en Europa “in de toekomst overeind te houden”.

Onnodig

De werkelijkheid is dat wij de immigranten helemaal niet nodig zijn. We moeten juist onze schoolsystemen aanpassen op de toekomst en zelf arbeidspotentieel opleiden op een hoger niveau dan waar we nu toe gedwongen worden door scholieren die amper Nederlands spreken maar die we wel een diploma gunnen. Maar dat zijn geen diploma’s waar onze economieën wat aan hebben: het zijn pretstudies waarmee de scholen aan de ophokplicht voldoen; bezigheidstherapieën voor kanslozen vanwege ‘koeltoer’ en dergelijke.

Mij dunkt dat al die migranten eerst maar eens hun ‘koeltoer’ afleggen en zich voegen naar de Westerse mores. En anders moeten ze maar weer vertrekken naar het land van herkomst: dat doen ze nu ook al als hun ‘koeltoer’ hier even niet in goede aarde valt.

Drinkt u regelmatig een jus d’ orange en heeft u een herdershond? Prima: daar is niets mis mee. Een baard laten groeien, dat is pas erg en maakt u tot een communist. Karl Marx had namelijk ook een baard.


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Paul Quekel
29 dagen geleden
a.r.girbes sr
1 maand geleden

Nederland is barstens VOL, schrijft wijlen Prof dr. Bob Smalhout in zijn column van 31 mei 2003. 
En…… vervolgd, dat de Koningin Juliana in de troonrede van 1950, toen ons land nog geen tien miljoen inwoners telde dat ook heeft gezegd. 
Zij herhaalde dat in 1979.” Nederland is VOL ten dele OVERVOL. 
Zij werd daarin bijgevallen door de econoom Prof dr. Jan Pen en. Oud minister president dr Jelle Zijlstra, die in 1987 nog schreef:” NEDERLAND is vol, vol, vol…..!!!

Nu in 2021, zien “we” de gevolgen van OVERBEVOLKING en links Nederland wenst een klimaat programma waarin de Nederlander zich moet schikken naar de waanzinnige bestedingen en de “ klimaattafels” onder leiding van Drs. Ed Nijpels, VVD, willen dat Nederland het voortouw neemt ter zake de “ maatregelen “: zoals waterpompen, van het gas af, de veestapel inkrimpen, landbouw- grond beschikbaar stellen voor woningbouw en het reizen beperken.

Hoogleraar Waterbouw, Prof dr. Bas Jonkman veegt het klimaat-alarmisme van tafel: “Er is geen trend te zien met meer overstromingen. “ 

In een nieuwsbrief van de “ Club van Toen Miljoen”, d.d. 10 mei 2000, staat dat het CDA naar 3 miljoen inwoners in Nederland wil.
Even verder in de nieuwsbrief staat:” Dat Bevolkingsgroei de grootste bedreiging vormt voor een land.””  Dit standpunt heb ook ik vele malen herhaald in e-mails en artikelen. 

OP 13 oktober 2003, kreeg ik een “ontvangstbevestiging” van het Ministerie van Algemene zaken, ter zake mijn schrijven ,waarom er geen agenda komt over “ overbevolking”. Een echt antwoord heb ik nimmer ontvangen. 

Nu in 2021, zien we dagelijks de “ desastreuze gevolgen van Immigratie en de gevolgen van OVERBEVOLKING “
Nog steeds is “overbevolking” niet op de politieke agenda geplaatst. 

Ook weten “we” inmiddels dat het huidige kabinet ongelooflijk incompetent ie en slechts de bevelen van Prof dr. Klaus Schwab opvolgt dewelke een pervers idee heeft om een neo-communistische gemeenschap op wereldschaal te promoten.

Aldus: er al jaren geleden gewaarschuwd is voor overbevolking en dat immigratie in Nederland moet stoppen, omdat NEDERLAND OVERVOL is. 
ER WORDT NIET GELUISTERD EN HET OPPORTUNISTISCHE DENKEN, TER ZAKE , ECONOMISCHE EN DEMOGRAFISCHE GROEI IS DUS DESASTREUS. 

Wie dat NU nog niet beseft heeft psychische hulp nodig. 

Het blijkt dus dat de Kabinetten Rutte 1,2,3, volledig schijt had aan de eigen burgers en volledig schijt hadden de harde consequenties. Sinds 2003 is er geen begin gemaakt om de instroom van asielzoekers te beteugelen. Het mentaal ziek linkse blok heeft Nederland naar de verdommenis gebracht……… Kennelijk leden allen aan Psychasthenie.
Ik heb een brief ontvangen uit Duitsland, waar men **NU PAS BESEFT DAT DR. ANGELA MERKEL EEN ZEER GROTE FOUT HEEFT GEMAAKT. **
Het ” Wir Schaffen Das” ……… moet zijn “”Wir schaffen Das nicht…..!!!””

Maar……. ik moet NU alweer constateren dat ook de Minister President Dick Schoof er ook niets van bakt ……. en Nu ook Pieter Omtzigt voorlopig niet meer functioneert, wordt het tijd dat Drs. Geert Wilders , PVV, en de Leden van Forum voor Democratie, Mr Dr Thierry Baudet, Drs. Van Houwelingen en Mr Gideon van Meieren als ook de heer Ir Van Haga, en de heer Mr Joost Eerdmans, Ja21, zich gezamenlijk sterk maken om een eis tot **totale asielstop** af te dwingen. DE ASIELINSTROOM IS ONHOUDBAAR ……….Het wordt ONBETAALBAAR……….** OPDONDEREN **MET DE ASIELINSTROOM……… EN DAT IS HET JUIST WOORD.

Paul Quekel
29 dagen geleden
Antwoord aan  a.r.girbes sr

Leest u de columns van prof. dr. B. Smalhout op: http://www.sdnl.nl/smalhout-1.htm en onderaan de links.

Paul Quekel
29 dagen geleden
Antwoord aan  a.r.girbes sr

Leest u ook de columns van Pamela Hemelrijk op: http://www.sdnl.nl/pamela-7.htm en onderaan de links.

Alan Breck
1 maand geleden

Er wordt steeds verschil gemaakt tussen arbeidsmigranten en, laten we vriendelijk zeggen, overige immigranten. Van die overige immigranten wordt dus kennelijk niet verwacht dat ze ooit aan het werk gaan. Een zeldzaam staaltje realiteitszin!
Ondertussen vraag ik me af of de zorgkosten van die ‘overigen’ de eigenlijke reden zijn van die exorbitante zorgpremie stijging.

Buskens
1 maand geleden
Antwoord aan  Alan Breck

Lijkt me vrij logisch Meneer Breck dat de zorgkosten stijgen wanneer er zoveel nieuwkomers ons land binnenkomen. Daar hoeft men niet gestudeerd voor te hebben. Velen van die nieuwkomers krijgen ook zorgtoeslag dus betalen niet de volledige premie maar doen wel een beroep op zorg. In Duitsland sjaffen ze das al niet meer dus willen ze de grenzen sluiten. De economie holt daar achteruit dus werkeloosheid stijgt en het gevolg is dat sociale premies niet meer op te brengen zijn. Daar zien ze eindelijk het licht (te laat m.i.) nu hier in die bananen republiek nog! Sommige onder ons denken nog steeds dat het geld uit de lucht komt vallen! Nou ik kijk regelmatig naar boven maar helaas!😏🫢😄

Joost Visser
1 maand geleden
Antwoord aan  Buskens

‘Stoplicht’ probeert te redden wat er te refden valt. Is politiek overlevingsrealisme. Over een half jaar gaan de grenzen nog wijder open als men weer in zo’ n linkse val trapt.

Boudica
1 maand geleden
Antwoord aan  Alan Breck

Toename van personeelkosten zowel zorgverleners als zorgbureaucraten, is de boosdoener. Overhevelen van loonheffingen-belastingen (uit zorgkas) naar staatskas om verder te kunnen besteden aan overheidsfilantropie. Opvallend is dat veel banen (jobcreation) in deze overheidssectoren steeds meer worden ingevuld door ‘immigranten’, die dan zgn ‘aan de baan zijn’). Zo worden immigranten en autochtone Nederlanders blijvend geplukt om het idiote poldermodel in stand te houden. De overheid verzint allerlei absurde maatregelen (zgn uit Brussel gedicteerd) om die staatskas maar te vullen, tot het break-evenpoint wordt bereikt, maar van die term zullen deze economische analfabeten nooit hebben gehoord. Het zijn de tien jaren van hersenspoeling door ondeskundige meelopers kabinetten Rutte (VVD) die voor deze malaise heeft gezorgd, zoals de jarenlange afkalving van het Sociaal Verzekerings-stelsel met nu de WIA problematiek, de toeslagenaffaire, BTW-accijns verhogingen. De nederlandse burger betaalt voor een idiotenkabinet!

A.R. Girbes sr
1 maand geleden
Antwoord aan  Boudica

Uw analyse geeft mij een “” weelderig gevoel » omdat niet veel mensen begrijpen wat er werkelijk aan de hand is in Nederland . Met Uw opmerking inzake «  de ondeskundige meelopers « is in feite een deel van de Rutte doctrine , het NEPOTISME , en veel “ immigranten hebben hun baan er aan te danken , immers ; Uw «  «  jobcreation « «  is de noemer waaronder het geschiedde . Het was stemmen kopen , op kosten van de burger en daardoor «  automatisch «  de afkalving van het zorgstelsel een feit is . De «  zorg bureaucraten « «  . De «  economische analfabeten «  zijn inderdaad de bureaucraten dewelke alleen aan het salaris denken en Rutte eeuwig dankbaar zijn. Wat er nu bij het WIA problematiek aan het licht komt , heeft exact het karakter als bij de toeslagen – affaire . . De ondeskundige meelopers ……creëren automatisch veel ernstige problemen . De negatieve zijde van immigratie . De links- liberale waanzin ……. ! Goedkope krachten ……. Onoplosbare problemen .