Asielcrisis

In Nederland zijn veel mensen uit de achterban van partijen zoals D66, PvdA/GL, CDA en zelfs VVD werkzaam in de asielindustrie. Dezelfde achterbannen bevolken de burelen bij de NPO en de omroeporganisaties, dus minister Faber (Asiel) gaat het niet gemakkelijk krijgen om de Nederlandse asielcrisis aan te pakken.

Nederland verpaupert in hoog tempo; de ‘krachtwijken van Vogelaar’ bleken uiteindelijk niet bestand tegen de destructieve en slordige gewoonten van ronduit racistische importmensen die ons land slechts als een verdienmodel met een ander risicoprofiel zien. Zij dragen niet bij aan de Nederlandse fondsen maar maken er gretig gebruik van; uitkeringen, subsidies, toeslagen: noem maar op. Formeel is er de notie dat uitkeringsgerechtigden “toch ook belasting en AOW-premie afdragen” maar dat is de afdeling ‘broekzak-vestzak’. Als de Staat honderd euro aan uitkering belooft en 75 euro uitkeert, dan is ook de ingehouden 25 euro nog steeds door anderen opgebracht. Samen met de extra subsidies en de uitkeringen zitten de geïmporteerden er gewoon warmpjes bij en is iedere prikkel om zelf de handen uit de mouwen te steken ver te zoeken.

Afb: screenshot Omroep Gelderland

Als een voetbalclub met 300 betalende leden ineens 100 extra leden moet laten voetballen die niet bijdragen aan de club, dan is te verwachten dat na verloop van tijd alle 400 amateurvoetballers hun plezier op een andere manier moeten zien vorm te geven. Als dat de bedoeling was van die 100 niet betalende leden, dan slagen zij daar dus zonder noemenswaardige moeite in.

Islamisering

Daar komt bij dat de veelal islamitische asielzoekers de uitkering niet zien als een sociale uitkering, maar als een door de kuffār te betalen afkoopsom voor ongelovigheid en weigering om tot de islam toe te treden. Geloofsgenoten in Nederland doen er alles aan om de aspirant ‘vluchteling’ te overtuigen dat zij alles in het werk zullen stellen om hun verblijf bij de kuffār zo aangenaam mogelijk te maken, daarbij het oog vooral gericht op financiële paragraaf ‘gratis’. Daar hebben zij in korte tijd veel verstand van gekregen:

♬ الصوت الأصلي – Hoetefloreren


.

Mensen uit islamitische landen, toch al getekend door een uitzichtloos bestaan onder de knoet van de imam, kwamen en komen niet naar ons land om een bijdrage te leveren aan een nog mooiere maatschappij dan die wij al hadden, maar worden in de veronderstelling gehouden dat zij ons land zullen gaan verrijken met de ‘zegeningen van de islam’. Het islamitische land van herkomst gaat erop vooruit en het land van aankomst gaat erop achteruit: precies zoals de profeet het bedoeld heeft en zoals hun ‘Grote Denker’ al-Qaradawi (1926 – 2022) dat specificeerde. 400 voetballende, waarvan 300 betalende leden: dat is ook een plan, al is het een slecht plan.

Deze al-Qaradawi ‘adviseerde’ de islamitische kwartiermakers niet om zomaar ieder baantje aan te nemen die in het Westen beschikbaar waren. Nee: zij moesten bij uitstek excelleren in politiek en het verenigingswezen, zodat zij op posities terecht zouden komen die de islamisering van het Westen zouden vergemakkelijken. De burgemeester van Arnhem en groot bewonderaar van al-Qaradawi is daar inmiddels in geslaagd en laat er geen gras over groeien. Verdere informatie beschikbaar bij Edwin Wagensveld. Geen banen in het bedrijfsleven: dat is haram. Een voormalig ‘vluchteling’ bij de vuilnis ophaaldienst? Maak er een foto van en win.

Nederland is met 18 miljoen inwoners een te dichtbevolkt land geworden, waaraan de laatst geïmporteerden vanaf circa 1998 geen enkele bijdrage zullen leveren; enerzijds omdat zij dat niet willen en anderzijds omdat zij dat ook niet kunnen bij gebrek aan opleiding en vaardigheden. Daarom komt een aantal van deze mensen terecht in het troostcircuit van hevig gebureaucratiseerde (semi-) overheidsbanen waar hen wat kunstjes worden aangeleerd en die mogelijk wat aanzien opleveren bij hun tribale achterban. Allemaal (belasting-) geld wat de overheid niet meer kan besteden aan zaken als interne en externe veiligheid of infrastructuur. Zo’n land bezwijkt vroeg of laat: precies zoals gepland. En als kers op de taart excelleren degenen die niet in politiek of andere lucratieve subsidiebanen terechtkomen op het terrein van de ordinaire misdaad. Het CBS staat bol van de bewijsvoering.

Inmiddels loopt het overal uit de hand: zoals Erwin Versteeg uiteenzette in zijn onlangs verschenen column telden de Nederlandse AZC’s in 2023 maar liefst 62.734 asielzoekers en meteen ook 36.700 officiële meldingen van ‘incidenten’ in of rond die AZC’s. Dergelijke verhoudingen wijzen niet op een zekere verademing onder de asielzoekers dat zij eindelijk veilig zijn; eerder op ambities die bepaald niet stroken met de veronderstellingen en verwachtingen van de ‘barmhartige Samaritanen’ in het land van aankomst.

Faber

Minister Faber heeft groot gelijk dat ze het grote aantal instromers en nareizende familieleden (hele clans komen naar ons land: 1 gehonoreerd asielverzoek levert een veelvoud aan nieuwe inwoners op) een regelrechte ‘asielcrisis’ noemt, maar het probleem is groter. In ons land is de laatste ruim twintig jaar een groot aantal kwartiermakers neergestreken die niet van plan is om te studeren en later te gaan werken. De enkelen die dat wel doen, zijn vaak getalenteerd en een welkome aanvulling op het arbeidspotentieel in ons land. Zij kunnen het dus wel, maar velen vertikken het en beperken zich tot tribalisme en willen enkel islamitisch zitten wezen. Opvoeding door ouders en religieuze voorlieden is daarop nadrukkelijk gericht, al zeggen zij van niet.

Zeker als die kansenweigeraars zich overgeven aan misdaad of andere wetsovertredingen, is er volop aanleiding om te repatriëren naar het land van herkomst of naar het land van dat andere paspoort. Zelfs voor degenen die hier zijn geboren. Als ene Mikail moet vertrekken omdat zijn moeder de kluit heeft belazerd, dan moeten Mikail en zijn vrienden in de Nederlandse politiek naar die moeder wijzen en niet naar minister Faber. Faber is moeder van andere kinderen en haalt dergelijke fratsen niet uit.

Over het algemeen gaan (Westerse) vluchtelingen na verloop van tijd weer naar hun land van herkomst terug. Als de oorlog is afgelopen, bouwen zij hun landen weer op en maken er samen het beste van. Islamieten doen dat veelal niet, met name omdat in islamitische landen vaker geweld wordt toegepast en een zekere willekeur in wetgeving (sharia) en rechtsgang plaatsvindt. Toch kunnen zij kennelijk niet zonder de islam leven en als gastlanden zijn wij zo barmhartig geweest dat de imams mochten nareizen en hier ‘prediken’.

Dat hadden we beter niet kunnen doen. Het is tijd om ook dat tij te keren.


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

13 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Paul Quekel
1 maand geleden

Geachte politici en anderen,
We hebben wel zeker een ASIELCRISIS, veroorzaakt door de ASIELINDUSTRIE, leest u: https://lnkd.in/e2dXzH96, BRON DAGBLAD DE TELEGRAAF.

Het zijn de dik betaalde banen van vele ambtenaren en aanverwante instituties, die zich een erg goed inkomen verwerven in de ASIELINDUSTRIE.

Daarom blijft deze ASIELINDUSTRIE bestaan. Leest u ook het praktijkvoorbeeld hoe het gaat met NAREIZENDEN, zie: https://lnkd.in/e3rKd_CJ Asielindustrie 24miljard
en
https://lnkd.in/e-FM2UNA Vluchtelingen Asiel
en
https://lnkd.in/edrJEEnh Prikbord 870 Asiel

DAT MOET STOPPEN, voor de toekomst van ons overbevolkte Land (GAAF LANDJE?) en onze eigen kinderen en kleinkinderen, want daar zit het echte ongemak. Geen huis, geen huwelijk geen gezin en geen fatsoenlijke toekomst.

We hebben politici nodig die met de vuist op tafel slaan, zowel in Brussel als bij de ECB. Stoppen met deze onzin of we vertrekken uit de EU. Ultimatum stellen.

Het is afgelopen met deze spelletjes en ja we sluiten ook onze grenzen voor alle personen, die van onze gastvrijheid gebruik willen maken. Het moet afgelopen zijn met de asielindustrie.

Het is veel te vol zoals Pim Fortuyn zo goed voorspelde en: “Je kunt niet dweilen met de kraan open”. De echte stikstof ellende wordt veroorzaakt door de ongebreidelde groei van de Nederlandse bevolking, niet door natuurlijke aanwas, maar door de open poorten, binnenkort afgedwongen voor alle gemeenten in Nederland met een ondemocratische dwangwet.

Eerst alles op orde stellen en dan pas opnieuw overwegen of er überhaupt weer personen toegelaten kunnen worden in ons piep, piep kleine landje. Vernietig niet de complete toekomst van onze huidige generatie, deze jongeren kunnen geen huis huren of kopen, geen gezin stichten en wachten en wachten, terwijl binnenkomende asiel personen huizen bij voorrang krijgen en zelfs 12000 euro om het in te richten.

M.v.g. Paul Quekel

A.R. Girbes sr
1 maand geleden

Niet zo lang geleden was er op YouTube een video waarbij een “ jonge man net zijn rijbewijs heeft gehaald en door meer dan 180 /Uur te rijden hij die na twee maanden zijn rijbewijs weer moest inleveren . Ondanks het feit dat hij de regels van “ Het Verkeer” had geleerd en op grond daarvan zijn rijbewijs verkreeg , heeft “hij de regels met voeten getreden omdat hij geen discipline had zich aan de regels te houden. Hij “” besefte niet dat door zijn toedoen ook andere weggebruikers mogelijk gevaar hebben gelopen. “” En , juist dat besef heeft het linkse tuig niet inzake de asiel instroom . Daardoor is Nederland in zeer grote problemen geraakt omdat “ links GEEN besef heeft wat de consequenties zijn “. Het linkse tuig heeft duidelijk een tekort aan “” denkvermogen en is , Zoals Prof dr Laylle Rossiters in zijn boek , The liberal Mind , dat beschrijft , dat links de realiteit van het “ doen en laten “ niet ziet. Bij normale vragen werd er op een “” niet realistische manier geantwoord”. “ Het linkse blok heeft kennelijk nog nimmer gehoord en / of gelezen wat “Geografisch Demografische Diversiteit “ betekent …….. en toch hebben zij de stoel voor de bestuurders – tafel bezet . De ramp inzake “ immigratie blijkt bijna het kookpunt te hebben bereikt . En zijn er betweters die dat ontkennen dat er een asielcrisis is ….. en…… de overbevolking het gevolg is van de asielinstroom . Conclusie : Links en de VVD , dewelke nu een “ verdienmodel , hebben gecreëerd , gaan koste wat het kost , dat model streng bewaken……. Maar…… beseffen niet dat de ramp ook hen treft . De jongeman is zijn rijbewijs kwijt maar de gehele Nederlandse gemeenschap raak ALLES kwijt ……. . Minister Faber doet haar best om het tij te keren ……. Maar….. ik ben bang dat de “ onbenullen en profiteurs “ absoluut LAK hebben aan alles en nog wat en…….. opgesloten zitten in hun droomwereld van de ontkenningen ……..! En , zoals de heer Dunki schrijft ……… eerst de Asiel- kraan dicht en dan dwijlen …….. en de asielprofiteurs een schop verkopen naar het land van herkomst …… . Overigen , ik heb de indruk dat Minister President Dick Schoof , het NIET zal redden omdat ook zijn denkvermogen soms op slot zit bij het beantwoorden van vragen . Ik meen zelfs dat zijn “ ambtelijke instincten “ hem de baas zijn en leunt op het beleid van Rutte. Wat ik ook zie en hoor is dat Omtzigt en het CDA hun ( religieuze ) principes voorop stellen wat , mijns inziens , remmend werkt op het snel herstel van Nederland . ( Ik hoop dat dat mijn veronderstellingen niet juist is maar …… mijn illusies hebben de realiteit als leidraad ) De krachtige uiteenzetting van de heer Nijhof doet mij deugd .

Koddebeier
1 maand geleden

Remigratie net als Zweden geef ze een oprot premie, dat is goedkoper ze ze levenslang onderhouden.
En de Grenzen dicht en als Brussel (EU) dwars ligt een NEXIT !!
De EU dictatuur kunnen we missen als kiespijn !!
De EU biedt de Nederlanders meer nadelen dan voordelen !!
De Nederlanders hebben van de EU alleen het zuur gekregen, maar nooit het zoet (als dat er tenminste is ) !!

ronald.dunki
1 maand geleden

“Dwijlen met de kraan open” is een gezegde dat één ding duidelijk maakt: het gaat erom dat de kraan éérst potdicht gaat en die bron van alle ellende is de 2030 Agenda van de V.N., die volledig spoort met de migratie politiek van de E.U. , het Utopia van Rutte & Kaag.

Kijkt u eens naar de aperte ideologische dwaasheden die worden gedebiteerd in : https://www.iom.int/migration-sustainable-development-and-2030-agenda en huiver van zoveel kwaadaardige stompzinnigheid.

Pas als die kraan definitief dicht is – d.w.z. exit uit de V.N. èn Nexit – kunnen wij beginnen met het dwijlen, d.w.z. de deportatie van ontelbare ” politieke ‘vluchtelingen” die jaarlijks, ondanks de onnoemelijke gevaren in het thuisland, vrolijk op vacantie gaan naar de Oekraïne of Somalië. Om slechts een paar dwarsstraten te noemen en als de centen op zijn gaan zij gauw terug naar die globalistische gekken in Nederland met het grote gat in hun hand..

ronald.dunki
1 maand geleden
Antwoord aan  Ton Nijhof

Hi Ton, goed te zien dat jij weer van de partij bent.

So sorry voor de spelfout, ik moet toegeven dat ik daar weinig verstand van heb. Maar het weldadige eindeffect lijkt mij een stukje ouderwets, “gezond Hollands verstand” en dat lijkt Faber in huis te hebben. Inshallah….

Buskens
1 maand geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Dat stukje gezond Hollands verstand dat heeft Faber wel maar de rest van het Kartel niet en daar heeft ze mee te maken. Ik bewonder uw aartsoptimisme maar ik denk dat we in 2025 weer gewoon naar de stembus moeten. 2024 halen we niet meer simpel.

ronald.dunki
1 maand geleden
Antwoord aan  Buskens

Veel zal afhangen van de Amerikaanse verkiezingen in november want Trump kan – ‘nolens volens’ – best eens de redder van de westerse beschaving worden zonder dat hij dat wil..

U zou best eens gelijk kunnen krijgen dat dit kan leiden tot een hernieuwde tocht naar de stembus in 2025 met alle positieve gevolgen vandien voor ons welzijn.

Als echter dat ‘woke’-gespuis aan de macht weet te blijven is niet alleen dàt land reddeloos verloren maar zetten de V.N., E.U. en W.E.F. ongestraft hun stempel op de ontwikkelingen aan deze zijde van de oceaan met het reële risico dat Nl. binnen één à twee decennia een armoedig derdewereld land wordt.

Wellicht kunt u dan emigreren naar Marocco waar een goed klimaat heerst en tegen die tijd alle ruimte is voor hoogopgeleide blanke vluchtelingen. – mits u zelf een zak met centen meebrengt, de taal leert spreken en u tot de islam bekeert…. Blijf optimistisch!

Buskens
1 maand geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Als u het boek zou lezen van historicus Diedert de Wagt dan zou u tot de ontdekking komen dat het geen fuck uitmaakt welke sokpop in Amerika aan het “bewind” komt. De macht ligt bij de zionisten zoals Soros, Rothschild, Rockefeller. Maar blijft u maar optimistisch! Beter voor de gezondheid !

ronald.dunki
1 maand geleden
Antwoord aan  Buskens

Ik begrijp uw plausibele argument, maar waarom hebben de door u genoemde ‘bad actors’ de verkiezingen in 2020 zo gemanipuleerd, waarom lopen er tientallen frivole processen tegen Trump en waarom werd hij vorige maand bijna vermoord?

Mijns inziens omdat die almachtige ‘bad actors’ als de dood zijn voor Trump, mede omdat hij bij winst in november de voor hen negatieve uitstraling naar Europa zal hebben waar u en ik op zitten te wachten..

Buskens
1 maand geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Hij is sowieso een gevaar voor het MIC omdat hij een einde wil maken aan de oorlog in Oekraïne. Dan valt er voor die cowboys niks meer te verdienen. De schoorsteen moet wel blijven roken. Amerika is een SCHURKEN STAAT. Ja natuurlijk zijn ze als de dood voor hem. Maar de werkelijke macht achter de macht zijn de door mijn eerder genoemde figuren.

ronald.dunki
1 maand geleden
Antwoord aan  Buskens

U wijst de rotte plek al terecht aan en u leest kennelijk graag. Mag ik u daarom aanbevelen om deze papareback van John Coleman te kopen: ” The Conspirator’s Hierarchy: The Committee of 300 ” .
https://www.amazon.nl/-/en/John-Coleman/dp/0963401947

Daarin vindt u een doopceel van die globale criminele kliek, met namen en toenamen, tot enkele eeuwen terug. Het is héél verhelderend, ook al zou het maar voor de helft waar zijn, maar Coleman heeft toegang gehad tot de meest vertrouwelijke documentatie..

A.R. Girbes sr
1 maand geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Nadat ik “ alle” commentaren heb gelezen en de wens dat “” we “ zitten wachten op een politiek speelveld waar de meest redelijke argumenten hun doel bereiken , moet ik toch helaas opmerken dat “ we” te maken met een “ overbevolking en velen nu in de OVERLEVINGS- Modus zitten en daarbij de Psychische processen een andere zijn dan bij een “ normale “ beleving in het maatschappelijke verkeer . Dat is te zien en te horen bij “ de NPO “ , RTL en de Duitse – zender met het programma “ Tagesthemen “ . Veel gepraat en de Braafpraterij van of belangstellenden of betrokkenen met of zonder verdienmodellen dewelke meestal ook een politieke “ kleur” hebben. De verdeeldheid, de “ anders denkende en ideologische “ canaille” , die de meeste aandacht trekken met een ostensief gedrag zijn de “ pseudologia Fantastica “ wrakken . De gezamenlijke doelstellingen is meestal niet aan te duiden zodat de Braafpraterij verzandt in verbale kletskoek .vol emotie . Zodat : In Europa er nimmer een consensus wordt bereikt . De Europese Unie en de Euro – Unie blijkt geheel niet relevant en een ieder trekt het gelijk naar zijn kant . Dit was voorspelbaar en dat komt door……. Geografisch Demografische Diversiteit …… en toch wil men de gelijkheid , dat NIET bestaat .” De wens is de vader van de gedachten”” …… zal steeds op de voorgrond treden . Dat Trump mogelijk een doorbraak kan maken eist ook een harde aanpak waar het realisme , desnoods met matig geweld, het gaat winnen . Van Von Der Leyen , Europese commissie , moet U NIETS verwachten . Brussel is een opeenhoping van graaiers , onkosten declaraties, en salarissen voor randdebielen ……Nagel Ferage was een uitzondering . Frans Timmermans ….. blijkt het voorbeeld voor mijn stelling . Een Europese Unie is , mijns inziens …….. een kostbare illusie . Een Nexit is …….. de enige oplossing . Wie het beter weet …… hoor ik dat graag . En het woke” gespuis onder leiding van de VN , en Het WEF zal “ men “ volledig moeten negeren …….of naar het walhalla te laten “ verhuizen”.