Mikail mag best blijven

De in Nederland geboren Mikail mag best in Nederland blijven en ik geloof ook niet dat iemand daar bezwaar tegen heeft. Zijn moeder moet wel opkrassen.

Want zij kwam in 2010 op de bonnefooi naar Nederland waar haar asielverzoek meteen werd afgewezen. Vanaf dat moment heeft ze (met hulp van de asielindustrie) het leven van haar zoontje in een aanstaande puinhoop veranderd.

Het is een juridisch kunststukje: 14 jaar lang met rekken en treiteren voorkomen dat je (terecht) wordt uitgezet naar het land van herkomst, maar het deugt van geen kant. Al helemaal niet als je jezelf in die heikele situatie nog laat bezwangeren ook. Inmiddels is er dan eindelijk beslist door de Raad van State, bekend van de kindertoeslagenaffaire, dat de moeder van Mikail terug moet naar Armenië. Maar merkwaardig genoeg gaat het de hele dag over uitsluitend dit nog jonge kereltje Mikail. Niemand, ook de NOS niet, schetst het verhaal zoals het is: de moeder wordt uitgewezen en vanwege het recht op familieleven is het logisch dat Mikail met zijn moeder mee gaat. Maar nee: de NOS heeft gekozen te doen voorkomen alsof Mikail werd uitgewezen en zijn moeder speelt in de berichtgeving geen rol meer.

Ik heb er veel vertrouwen in dat de fractievoorzitters van GroenLinks-PvdA, D66, SP, PvdD, ChristenUnie, Volt en Denk bereid zijn om Mikail in hun gezin op te nemen, evenals de burgemeester van Amsterdam Halsema. De fractievoorzitters van GroenLinks-PvdA, D66, SP, PvdD, ChristenUnie, Volt en Denk schreven in een open brief (die achter de betaalmuur zit) in de Volkskrant dat Mikail moet blijven.

En precies daar kunnen de linkse fractievoorzitters hun ware aard laten zien; dat het ze menens is met een betere wereld. Zij nemen gezamenlijk alle kosten voor hun rekening (dat kan ook gemakkelijk met dat salaris en anders verkopen ze toch gewoon hun boot?) en maken woonruimte vrij; met name de familie Timmermans heeft veel ruimte naar het schijnt.

Maar ik denk niet dat het ervan komt.


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ronald dunki
1 maand geleden

Eén illegaal in Nl. vertoevende Armeense moet terug naar Armenië, dus obligaat ‘gefundenes Fressen’ voor de incompetente rattenvangster van Hameln an der Amstel en haar gelovigen, want zij hebben weer een ‘slachtoffer’…  In hun perverse ratio is de wet er nu eenmaal om verkracht te worden, dat doen ‘progressieven’ al sinds jaar en dag. Zij weten niet beter en dat is, op grotere schaal, symptomatisch voor de verloedering van ons land.
 
Zij maken zich, vol overgave, medeplichtig aan, en instrumenteel in, het grotere ‘omvolkings complot’ uit de 2030 Agenda van de neo-communisten in de V.N. en hun collaborateurs in de E.U. en het W.E.F.  In hun beperkte denkraampjes kunnen gelobotomiseerde, politiek correcte politici en hun al even hersendode achterban niet onderscheiden tussen enerzijds Islam en anderzijds de dominante, moorddadige ideologie van de machtige politieke Islam.
 
Die krijgt niet alleen gestalte in het nietsontziende streven naar wereldwijde hegemonie van de fascistische Moslim Broederschap maar ook in de primitieve bestialiteiten van I.S. (denk aan de genocide op de Jezidis) of van Al Quaeda en nu weer van Hamas. Het is doodeenvoudig om te moorden in naam van een religie, zoals niet alleen het Vaticaan maar later ook Zwingli en zijn volgers bewezen en vandaag de dag de Islam moeiteloos geweld en religie vermengt. Dat zo’n religie hun slachtoffers als ‘Untermenschen’ bestempelt en derhalve zonder scrupule’s over de kling jaagt of, in een recentere seculiere religie, naar de gaskamers zendt is typerend voor hun eigen vorm van rationaliteit. Maar dat onze ‘progressieven’ in hun perverse rationaliteit kritiek op hun misdadige ‘omvolking’ als Nazisme bestempelen geeft wel aan hoe ernstig het mis is met deze ‘woke’ perversie.
     
De door de Moslim Broederschap aangestuurde migratie naar het avondland heeft slechts één  doelstelling en dat is de annexatie van de christelijke wereld, desnoods te vuur en te zwaard maar niet noodzakelijkerwijze zolang de zelfdestructieve westerse politiek de deur wagenwijd openzet.

In deze subversieve beweging collaboreren onze politiekcorrecte idioten – landverraders als VVD, D66, PvdA , Volt en GL om er een paar te noemen – openlijk met de politieke islam om de scheiding van kerk en staat te ondermijnen. De motieven van de Islam zijn in dat opzicht begrijpelijker, en vanuit hun eigen ideologie ook respectabeler, dan het verwerpelijke verraad van eigen natie en cultuur door ‘progressieven’ die uiteraard als eersten over de kling gejaagd worden als de Sharia wordt ingevoerd.

A.R. Girbes sr
1 maand geleden

Wat we nu ook “ kunnen “ constateren is dat van de Burg VVD , Mark Rutte , VVD , Rob Jette, Groen Links , Jesse Klaver Groen Links en Attje Kuiken , PvdA, Pirie , PvdA en Judith Sargentinie , ongelooflijk dom zijn en niet beseffen dat de asielinstroom onherroepelijk tot demografische ongeregeldheden en criminaliteit ( deviant gedrag ) zal leiden . Hun naïviteit van de “” linkse rakkers “”is verbijsterend , ook als Rutte en van Burg zich schuil houden achter de VVD . Dat het Asielbedrijf in Ter Apel volledig uit de hand loopt en de bevolking in Ter Apel mogelijk zelf het geweld ter hand neemt ter bescherming , is niet verwonderlijk . Net als in Groningen kan de Bevolking volgen hen gewoon barsten. Ik heb al eerder geschreven dat Rutte CS in de gevangenis thuis hoort . Dat er “ alweer” een kinderpardon zou moeten komen bewijst de krankzinnigheid van het linkse tuig . Het wordt tijd dat ook MP Dick Schoof zich achter Mevrouw Faber , PVV, zal scharen om duidelijk te maken dat de asielinstroom per direct moet stoppen . Ook Omtzigt NSC , blijkt ondanks zijn dossierkennis , geremd door religieuze principes en derhalve geen duidelijk lijn aanbied om de asielindustrie op te heffen .

A.R. Girbes sr
1 maand geleden

Laten we “” vaststellen”” dat geen van de in het artikel van de heer Nijhof genoemde politici Mikail zal opnemen en de moeder van hem naar Armenië terug moet . Het is niet alleen onlogisch maar pedagogisch gezien “ kletspraat . Dat de moeder het gehele juridische systeem in Nederland een “ loer” heeft gedraaid , komt ook natuurlijk dat de gehele asielwetgeving onvoorstelbaar slecht in-elkaar zit . Immers: Advocaten weten exact welke wegen moet worden genomen en het salaris van de advocaat “ is navenant “ . Het bewijs is alweer geleverd dat het in Nederland een “ grote asiel – bende” is . Daarnaast is Artikel 1 Van de Grondwet een onding en discrimineert de autochtone bevolking . Gelijke behandeling van een “ ieder die zich in Nederland bevindt “ is juist discriminatoir omdat de “ buitenlander direct na het intreden over de grens van Nederland , alle financiële fiscaliteiten kan benutten . De Burger moet dus iedere “ vreemdeling “ die in Nederland komt onderhouden …… die waanzin moet onmiddellijk van tafel . Nederland is mentaal doodziek en artikel 1 Gw heeft bijna alle eigenschappen van het communisme zich door “ De communist “”Bakker laten aanleunen . Ook toen heeft de Tweede Kamer Der State Generaal liggen slapen en het linkse gedachtengoed expliciet aanvaard . We zitten nu opgescheept met een ongelooflijke “ asiel puinhoop”. En tot op heden wil het linkse tuig er niets aan doen . Rationeel denken is niet voor links bestemd , en we er zitten nu in de “ overlevingsmodus “ dat onverbiddelijk de geestelijke gezondheid aantast van de bevolking in Nederland .