Prikbord nr 923

De arrogantie van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Baerbock die Nederland waarschuwt zich aan de EU-regels te houden, lijkt aangemoedigd door mevr. Von der Leyen.

Want waar Duitsland al jaren (weer) grenscontroles uitvoert, zou dit voor Nederland verboden zijn, omdat dan volgens haar sprake is van een Alleingang. Kennelijk gaat Berlijn ervan uit dat wij nog steeds het braafste jongetje van de klas (willen) zijn, waar vele EU-landen al eigen afwijkend beleid hebben op allerlei terreinen.

Mevr. Baerbock moet het boek Germafia van S. Mattiolo eens lezen om te beseffen dat de Duitse wetgeving en (bestrijdings)maatregelen op het gebied van maf(f)iabendes, witwassen, politieke corruptie, afpersing, gerechtelijke onmacht en controle op het bankwezen tekortschieten ten opzichte van de EU-eisen en zelfs onderdoen voor Italië. Waar dit in het verleden heeft geleid tot het seponeren van een strafdossier over 100 miljard bij de Deutsche Bank, heeft recent een officier van Justitie een zaak van mogelijk 40 miljard noodgedwongen gestopt bij gebrek aan medewerking en middelen van de Duitse staat. Kennelijk is daar het gezegde over de ‘balk in het eigen oog’ niet bekend

Deutsche Bahn

Ook Duitsland heeft een tekort aan industriële werknemers, huizen, wegwerkers, kinderdagverblijven, politie, rechters, artsen, leraren en vluchtelingenopvang. Doch dit is meestal niet op te lossen met meer geld of meer buitenlanders; de stofkam door de ambtenarij of door Deutsche Bahn kan – zelfs in het laatste geval – tienduizenden werknemers vrijmaken voor andere beroepen. In Nederland worden dagelijks voorstellen gedaan door mensen met gezond verstand, maar Den Haag hield zich doof. Inmiddels hebben we een nieuwe Bulgarenfraude, omdat onze wetten nog steeds niet deugen. Dus tijd voor ingrijpende veranderingen, want het pappen-en-nathouden van de Rutte-kabinetten heeft ons land veel schade toegebracht. En als dan alle miljardairs en zakkenvullers uit Nederland verdwijnen, is het vermoedelijk ook afgelopen met het witwassen, graaien en andere (belasting)fraude.

Drones

Ik weet niet welke dreiging groter is: drones die ‘onzichtbaar’ zijn voor radar of computerbeveiligingssystemen die ‘per ongeluk’ de samenleving kunnen platleggen. Ik denk de laatsten; want wat als dit opzettelijk gebeurt?

Duitse herbezinning

De leider van de gecombineerde B(Bündnis)90/Die Grünen partij, Ricarda Lang, heeft het licht gezien na een pijnlijk verlies bij de Europese verkiezingen. De 30-jarige spraakwaterval denkt met een reeks van open deuren haar voormalige kiezers weer te lijmen. Haar belangrijkste conclusie is dat politici meer moeten luisteren naar de mensen. Waarom wekt ze dan de indruk dat de mensen beter moeten luisteren naar haar en al die inhoudsloze ‘visies’? Is haar positie in het geding? Want juist de afzwakking van partijdoelstellingen en -cultuur maken een partij overbodig, met het risico dat de activisten andere partijen binnendringen. Frans Timmermans had haar dit kunnen uitleggen, want mevr. Kaag (D66) die nog steeds wordt genoemd als de VN-gezant voor de ‘wederopbouw’ van Gaza, is in geen velden of wegen te bekennen.

Erfenis Rutte

Tot de erfenis van het laatste kabinet-Rutte blijken nu ook de uitgaven van het COA, het management bij de politie, de medicijntekorten en de Corona-doofpot te horen. En dan kennen we nog niet de Justitie-dossiers, omdat daar de minister is gebleven, of de BuZa-dossiers, omdat daar klokkenluiders genadeloos worden afgestraft, of de banken-/AFM- en (zorg)verzekeraarsdossiers, omdat belangenverstrengeling al jaren een rol speelt, of de subsidiedossiers, omdat de vierde macht (ambtenaren) minder integer is dan gewenst. De lijst zal veel langer worden, want het puinruimen moet nog beginnen.

Grote leugen

Als één geoloog de CO2-leugens van de VN en klimaatwetenschappers onderuit kan halen, hoe lang lopen we dan nog achter de activisten aan, waarvan we de bedoelingen kennelijk (ook) niet doorgronden?



Harris vs. Trump

Steeds meer landgenoten blijken Amerika-deskundigen, maar om zo’n groot land te begrijpen is meer dan een boek of bezoek noodzakelijk. Dit geldt overigens eveneens voor Rusland, China, Japan en India.

Dat ook Amerikaanse politici ‘acteurs’ zijn, is geen nieuws; een van de besten (Reagan) is ooit zo begonnen en van ex-gouverneur Schwarzenegger (ruim 7 jaar California) is eveneens weinig negatiefs bekend. Maar dat vice-president Harris acteert, wil niet zeggen dat ze minder geschikt voor het presidentschap is dan Biden of Trump. Het gaat immers vooral om de adviseurs, de ministerskeuze, de vice-president en het economische beleid. Dat Trump haar een ‘gek’ noemt is dan ook niet relevant, daar gerust aan diens geestelijke vermogens kan worden getwijfeld. Maar nog meer aan zijn integriteit en realiteitszin.

Zo lang de Democraten niet met een andere kandidaat komen, verdient Harris het voordeel van de twijfel en in ieder geval respect van de media. Van Trump hoeft ze dat niet te verwachten.

Immuniteit

Het lijkt erop dat EU-president Von der Leyen immuniteit zoekt in het verlengen van haar ambt, zodat de gerechtelijke uitspraak over haar rol in de Pfizer-affaire (vaccinaankoop) haar minder kan deren. De situatie is wellicht vergelijkbaar met de Trump-affaire, zij het dat het bij de EU over miljarden gaat en mogelijke corruptie. Een herverkiezing van Von der Leyen kan de indruk wekken van goedkeuring voor haar beleid en afscherming van haar persoon op grond van haar functie.

Onzindelijk redeneren

Hoe mensen redeneren, die de ‘natuur’ kennelijk belangrijker vinden dan mensen(levens), blijkt uit twee ingezonden brieven over wolven. Een vergelijking met ‘gevaarlijke’ wespen gaat mank, omdat mensen die daar allergisch voor zijn, een medicijn bij zich (moeten) hebben. Bovendien kun je niet alle wespen afschieten, net als alle honden. Gevaarlijke honden zijn overigens al verboden, net als andere gevaarlijke ‘huisdieren’.

De andere vergelijking met alligators en beren is even onzindelijk: in Amerika mag ‘iedereen’ een wapen hebben en in Canada heeft iedereen een wapen, die in het ‘buitengebied’ woont. Dat er daar ook wel eens beren in de stad komen, is een teken van hun ‘overbevolking’. Die is zo groot geworden, dat zelfs het afschieten van tienduizenden beren nauwelijks effect zal hebben. Daarbij hebben we het over een gigantisch land waarbij een vergelijking met Nederland absurd is.

Prijsvergelijking

Het lijkt een beetje kinderachtige vraag, maar gaat om heel veel geld: zijn er ook (internationale) sites die prijzen van medicijnen vergelijken? Zodat zichtbaar wordt welke medicijnen hier te duur zijn of niet zonder recept verkrijgbaar (dus alleen via apotheek) of helemaal niet verkrijgbaar door bezwaren van de verzekeraars. Want dat er ‘afspraken’ zijn en geheim-houding, is inmiddels wel duidelijk; niet alleen in Brussel. Een tubetje oogzalf is hier nauwelijks verkrijgbaar, terwijl dit in België zonder recept wordt verkocht. Wel 3x zo duur als enkele jaren geleden.

Of wat te denken van een grote tube huidzalf van € 57, waarvan slechts 1/3 wordt verbruikt voordat de adviesdatum-na-opening is verstreken? En dan hebben we het nog niet over de prijzen van vaccins, kankermedicijnen en pijnbestrijding.

Truc (klein leed)

PostNL hanteert trucs waarvoor de vroegere PTT zich zou schamen.

Bij een pakketje met trace&trace-code wordt rustig gemeld dat een pakketje op het adres is afgeleverd, terwijl de bewoners afwezig zijn! (vakantie) Ook bij het PostNL-punt is niets bekend en via internet blijkt de chat-computer te zwijgen als de vraag wordt gesteld; hoe kan dit?

Maar wel een slimmigheidje in februari jl. invoeren door briefpost vanaf 50 gram onder een hoger tarief te laten vallen dan drie postzegels. Want dat is nu 28 cent te weinig, waarvoor een boete van € 4,56 – 28 cent geldt!

Tweede Wereldoorlog

Indien basisschoolleerlingen reeds ‘voorgelicht (moeten) worden over de derde wereld, het klimaat, het milieu en zelfs over Oekraïne of Gaza, dan zeker over WO II. En dan gaat het niet alleen over abstracte begrippen als tanks en soldaten, maar ook verraad, verzet, honger, jodenvervolging, executies en verwoesting. De vraag is op welke leeftijd ze daaraan toe zijn, maar als de actuele oorlogen reeds ‘passend’ worden geacht, dan zeker de verschrikkingen van die andere terroristen en dictaturen, waarvan de slachtoffers niet in tienduizenden, maar in miljoenen werden geteld. Of door de film ‘Hongerwinter’ die beter de dagelijkse gebeurtenissen voor kinderen begrijpelijk maakt, dan een film over concentratiekampen.

Windturbines

Een aantal jaren geleden vloog een krijgsmachthelikopter in de buurt van Waalwijk tegen een hoogspanningsleiding. Kennelijk heeft het ambitieuse gemeentebestuur dit risico niet begrepen, gezien het plan om hoge windturbines in de omgeving van de Bergse Maas te plaatsen.

Het laagvlieggebied Biesbosch, Land van Altena, Maas wordt daarmee steeds beperkter. De vraag is dan ook wat er in de MilieuEffecten-Rapportage allemaal wel/niet is meegenomen.


0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

7 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boudica
1 maand geleden

Je kan jongelui wel vertellen over de WW2 maar begrijpen is een ander verhaal. Die WW2 heeft zoveel invalshoeken dat er zeer veel over gelezen/bestudeerd moet worden wil je het enigszins kunnen begrijpen. Wijlen mijn vader (was 18 in 1940 en woonde op het Noordereiland naast de Maasbruggen in Rotterdam -beschietingen en bombardement) heeft ons over de oorlog verteld (geen joodse afkomst) maar wij zijn toen nog jeugdige kinderen begrepen het toen niet. Dankzij sites als deze, andere talrijke informatiebronnen en de Coronaperiode is alles veel duidelijker geworden, maar dan ben je al aardig wat jaartjes verder. Lees bijv. maar ‘Oorlogsvader’ van Catherine Keijl, zeer herkenbaar. Veel van de geschiedenis-leraren hebben zelf geen weet van het hoe en waarom WW2, dus wat kunnen ze de jeugd ‘leren’.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Boudica
ronald.dunki
1 maand geleden

@ Harris vs. Trump
 
Leo, in jouw kennelijk diepe vooroordeel tegen Trump  doe jij jouw zoveelste curieuze uitspraak met : ‘ steeds meer landgenoten blijken Amerika-deskundigen, maar om zo’n groot land te begrijpen is meer dan een boek of bezoek noodzakelijk’ om te besluiten met ‘ dat vice-president Harris acteert, wil niet zeggen dat ze minder geschikt voor het presidentschap is dan Biden of Trump’. 

Weet jij eigenlijk wel waarover jij praat?  Zoals gebruikelijk geef jij geen enkel steekhoudend argument voor jouw boze oprisping, maar dat zou jou als kennelijke Amerika-deskundige niet misstaan want met dit soort uitlatingen schaar jij je zonder blikken of blozen onder de schuimbekkende anti-Trumpers die dat ook niet nodig vinden.  

Mag ik daaruit concluderen dat jij de lezers van Sta-Pal kennelijk niet al te hoog aanslaat? Sta mij toe – als één van jouw simpele lezers – om jou wat feiten voor te leggen waarop een verstandige reactie jouwerzijds niet zou misstaan in plaats van je straks wéér aan deze  stemmingmakerij te bezondigen.  
 
Vice President Kamala Harris’s Democratische en mainstream media collaborateurs draaien overuren in  ‘gaslighting’ van de Amerikaanse kiezers op liefst 5 manieren. Wij zien hun wanhopige poging om kiezers te manipuleren door – ten eerste – te verhullen hoe zij jarenlang de dementie van Obama’s trekpop Joe Biden hebben verhuld, door – ten tweede – te pretenderen uiteraard ‘geschokt te zijn’ door feitelijk correcte beweringen dat claims over de incompetentie van Harris van Nazi’s en racisten afkomstig zouden zijn, door te pretenderen – ten derde –  dat Harris de uitverkorene is ‘from the grassroots, bottom-up’ terwijl er geen kiezer aan te pas is gekomen – dit in flagrante strijd met notabene de eigen spelregels van de komende Democratische  conventie, en verdoezelen – en ten vierde – het heetste hangijzer van haar staat van dienst aan de zuidelijke grens en daarvoor in de Senaat, waar zij – ten vijfde – de meest extremistisch linkse Democraat was, erger nog dan de 4 hysterische dames van‘the Squad’.
 
In mei ’23 toonde een Harris poll reeds dat 57 % der Amerikanen, inclusief 25% der Democraten en 2/3 der onafhankelijke kiezers, twijfelden of Biden ‘compos mentis’ was! In diezelfde poll gaf 65 %  der Amerikanen aan dat ‘Biden is showing he is too old to be president’ (sic!)  Omdat Obama zijn trekpop Joe niet kon missen hebben Kamala Harris, de Democratic Committee en tientallen media outlets zich uitgeput om een potentiële interne Democratische uitdager het gras voor de voeten weg te maaien.

Op 21.02.2024 vertelde Kamala Harris bijvoorbeeld : ‘Our president is in good shape, in good health, and is ready to lead in our second term’ en dit heeft zij nog minimaal 14 keer publiekelijk herhaald. Toen Biden tijdens het recente debat wereldwijd, voor de ogen van meer dan honderden miljoenen kijkers, genadeloos door de mand viel konden Obama’s samenzweerders hun leugens niet langer volhouden, maar de trouwste extremiste Kamala Harris beweerde op ABC : ‘ he had a slow start, but a strong finish. Let us not decide the outcome of who’s going to be president of the United States based on a 90-minute debate’.

In goed Nederlands heeft zij jaar in jaar uit keihard gelogen over deze constitutionele dreiging voor de USA terwijl het 25e amendement van de Constitution eist dat Biden ogenblikkelijk aftreedt. Harris en het voltallige Kabinet doen echter NIETS, reden waarom Representative Andy Ogles (R-TN) afgelopen dinsdag een impeachment tegen Harris startte wegens misleiding van het Amerikaanse publiek.
 
Harris heeft nooit meegedaan als Democratisch presidentieel kandidaat in hun 2024 ‘primary’ maar probeert nu de nominatie van het Democratische Congres te usurperen zonder dat er ook maar één democratische verkiezing aan te pas komt… Dat heet een staatsgreep, maar de Amerikaanse MSM heeft nu weer een stokpaardje om schuimbekkend te verdedigen tegen de kritiek van Nazi’s en fascisten die dit thema aansnijden en zich zo schuldig maken aan ‘racisme’.

Toen de voormalige Trump official Matt Mowers poneerde dat  de verkiezing in essentie ging over “immigration, inflation, and incompetence” op CNN’s Situation Room, schreeuwde de politieke commentator Ashley Allison het uit dat Harris’ betiteling als incompetent een belediging zou zijn voor haar als zwarte vrouw… Dit zijn de woorden van deze CNN journalist activiste : “There is a way to attack her record on policy without calling her a name,” she said. “Incompetent is an unflattering name, and when people do that to black women, that is what Van is talking about. You might not agree, but as a black woman, let me tell you how we hear it.” Dus de juiste huidskleur maakt iemand plots competent?  Gekke Henkie!
 
Andere critici suggereren dat Harris een DEI trekpop zou zijn voor Obama, hetgeen de obligate reactie opleverde van  “racist dog whistles”. Dit terwijl in mei jl. Biden zelf beweerde  dat ‘my administration is proud of its commitment to diversity, equity, and inclusion and has the most diverse administration in history that taps into the full talents of our country. And it starts at the top with the Vice President’ … Dit zijn keiharde feiten, maar als je maar hard genoeg roept dat dit niet gebeurd is gaat het kennelijk vanzelf over in de geborneerde linkse denkraampjes!
 
En dan de hilarische bewering dat Harris niet door de Democratische élite onder Obama geselecteerd zou zijn maar ‘from the Grassroots, Bottom-Up’, afkomstig uit de giftige koker van de linkse Senate Majority Leader Chuck Schumer (D-NY) terwijl er niet één Democratische kiezer aan te pas kwam. 
Dit waren de woorden van deze gepatenteerde leugenaar: ‘So now that the process has played out from the grassroots, bottom-up, we are here today to throw our support behind Vice President Kamala Harris’.  

Het Obama gespuis probeert de zaak nu zo te manipuleren dat de gedelegeerden in de DNC conventie van volgende maand in Chicago de meest extremistische trol in de Democratische partij gaan nomineren zonder dat er enige tegenkandidaat, laat staan ook maar één der miljoenen Democratische kiezers aan te pas komt. Dat heet in mijn boekje fascisme en zelfs de Marxistische Black Lives Matter stelt: ‘We do not live in a dictatorship, delegates are not oligarchs. Any attempt to evade or override the will of voters in our primary system-must be condemned. We demand an informal, virtual snap primary now that the incumbent president is no longer in the running’. Nota bene! Black Lives Matter dat de democratie verdedigt tegen Obama’s charlatans zoals Kamala Harris! Daar zakt je broek toch van af?
 
 
En dan Harris’ erbarmelijke staat van dienst inzake immigratie van 11 miljoen illegalen waaronder handlangers van drugssyndicaten, tientallen zo niet honderden geregistreerde terroristen, duizenden Chinese jongemannen, busladingen pedofielen en mishandelde kinderen en verkrachte vrouwen, om een paar zijstraten te noemen. In maart 2021 belastte Joe Biden zijn vice president met ‘efforts with Mexico and the northern triangle and the countries that need help in stemming the migration to our southern border.’  

Landelijke news outlets, waaronder Axios, beschreven Harris als ‘Biden’s border czar’, hoewel Biden deze term niet bezigde. De door Kamala Harris veroorzaakte chaos is nu de achillespees voor haar campagne en tientallen ‘media outlets’, inclusief uiteraard Axios, maken nu overuren om Harris niet langer als ‘border czar’ te betitelen, op straffe van ‘cancelling’ : in een Axios artikel getiteld ‘Harris border confusion haunts her new campaign,’ schreef Stef Knight dat ‘the Trump campaign and Republicans have tagged Harris repeatedly with the ‘border czar’ title – which she never actually had.’ Toen X gebruikers snel aantoonden dat Axios die term juist wèl had gebruikt in april 2021, schreven die journalisten activisten zonder blikken of blozen: ‘ Editor’s note: This article has been updated and clarified to note that Axios was among the news outlets that incorrectly labeled Harris a ‘border czar’ in 2021’. En daarmee is iedereen die het waagt hen daaraan te herinneren een fascist, zo niet racist of ten minste een Nazi…  De impeachment resolutie van Ogless beschuldigt haar ook van : ‘willfully and systemically refusing to uphold Federal immigration laws.’
 
En dan is er nog het ongemakkelijke feit dat de site ‘GovTrack’  al jaren geleden Harris als de meest ‘liberale’ senator betitelde, d.w.z. nog erger dan de verdwaasde communist Bernie Sanders, hetgeen vertaald in goed Nederlands betekent dat zij een pure, hard-core neo-Marxist is. Geen nood, woensdag jl. was die site keurig ’geschoond’ en de URL toonde ‘page not found.’ De Democraten herschrijven de geschiedenis en de waarheid zonder blikken of blozen en GovTrack noemt zichzelf nog steeds: ‘one of the world’s oldest government transparency websites.’
 
Leo, tot zover een wellicht nuttig stukje objectieve info over de voor jou kennelijk volkomen acceptabele Kamala Harris, één van de gevaarlijkste linkse extremisten in de Amerikaanse politiek uit de Obama stal. Doe er je voordeel mee maar mag ik, met alle respect en waardering voor jouw andere artikelen, toch maar suggereren dat jij je onthoudt van deze boze anti-Trump oprispingen? Een ‘Amerika deskundige’ ben jij zeerzeker niet en Sta-Pal wordt er zo toch ook niet beter op?

ronald.dunki
1 maand geleden
Antwoord aan  ronald.dunki
Joost Visser
1 maand geleden
Antwoord aan  ronald.dunki

Precies. Erger mij ook aan die vooringenomenheid.

a.r.girbes sr
1 maand geleden

GROTE LEUGEN. Als één geoloog de CO2-leugens van de VN en klimaatwetenschappers onderuit kan halen, hoe lang lopen we dan nog achter de activisten aan, waarvan we de bedoelingen kennelijk (ook) niet doorgronden.
Dr Gregory Wrighstone gaf een interview inzake ” het klimaat “. ( Zie video )

” Hoe lang lopen we nog achter de activisten aan, schrijft de heer Dorrestijn.
Nu, dat vraag ik mij al jaren geleden. En, waarom geeft de NPO nog steeds ” desinformatie”.
En…… nog steeds worden we overspoeld met ” onjuiste informatie over de ” klimaat-verandering.” Dat het klimaat iets verandert heb ook ik gemerkt.” . Immers: De winters zijn minder koud .
De nadruk wordt op de extreme weer-omstandigheden gelegd. Maar klimaatverandering is al eeuwen aan de gang………. maar de berichtgeving via de Radio en TV blijkt , mijns inziens , **Pure indoctrinatie” en dat de wereld zal vergaan is voor de ” gevoelige geest ” en deze nu ” maatregelen wenst, maar………. het is een verdien-model geworden. Wat ik WEL meen, is dat ….*** overbevolking*** de grote BOOSDOENER IS…… en……… daarover wordt niets gemeld. Immers: Er is wel een ***verstoring** van de natuur en habitat door………. overbevolking.
EN…….. Oud-minister Ronald Plasterk veegt op schitterende wijze de vloer aan met het Klimaatakkoord, en dan met name met de nep-duurzame stroomopwekking via biomassa die ons door de strot wordt geduwd door GroenLinks. Zoveel gekkigheid, schrijft de PvdA’er (!), heeft hij van zijn leven nog niet gezien.( 2016)

Zo zien we maar weer hoe de burger wordt besodemieterd……… door het linkse tuig.

****En nee, hij ( Plasterk ) overdrijft niet. Plasterk heeft namelijk gewoon even naar de cijfers gekeken en dan is de conclusie overduidelijk: GroenLinks en biomassa maken onze natuur kapot. “60% van de ’duurzame’ energie bestaat nu uit biomassa,” legt hij uit. “De stijging van duurzame energie is dus een compleet papieren werkelijkheid, want de stijging zit voor het grootste deel in een energievorm die meer CO₂ uitstoot dan fossiele brandstof, plus dat we de natuur en de leefomgeving aan het verwoesten zijn.”

De vraag……… zijn de ***Klimaatactivisten inderdaad diep gestoord?***. Wie een beetje oplet…….. `ziet het aan Greta Thunberg.

A.R. Girbes sr
1 maand geleden
Antwoord aan  a.r.girbes sr

Zijn “ klimaatactivisten diep gestoord? “ Ik denk nu dat een groot deel van onze “” bestuurders “” eveneens diep gestoord zijn”. Vanwaar de harde aanval? Heel simpel……… ik krijg net bericht van een “ kennis“ dat er 76000 asielzoekers in Nederland worden verwacht en de eisen dewelke de asielzoekers stellen zijn zo krankzinnig te noemen dat iedere bestuurder MOET begrijpen dat het niet is vol te houden en “ onmiddellijk moet eisen dat de asielinstroom moet stoppen . “ De burger wordt stapel gek….. van de domheid ……. En…… de burger moet ook nog betalen ……… !! In geheel Europa is de asielinstroom de aanzet tot een demografische RAMP. ….. waartoe het zal leiden is bekend………. Rellen en aanslagen .

A.R. Girbes sr
1 maand geleden
Antwoord aan  A.R. Girbes sr

Een toevallige ontmoeting met iemand die “ de gang van zaken in Ter Apel , AZC-‘s , op de voet volgt ……… Bussen vol “ asielzoekers meld men mij , en de Busonderneming wordt er Rijk van “. Ik neem de busonderneming NIETS kwalijk hij voldoet aan de “ marktprijs en de vraag “ , maar, met een beetje nadenken kom ik alweer tot de conclusie dat de Nederlandse politiek , een beleid hanteert dat “ onverbiddelijk “ op een faillissement uitdraait . De Autochtone bevolking wordt NIETS gevraagd, maar de rekening komt bij hem/haar op het bord terecht. Er is absoluut een raadsel waarom Omtzigt, NSC, Wilders, PVV , en van der Plas , BBB , niet onmiddellijk de eis stellen dat een asiel- stop vandaag nog in gaat . Immers : Het behoud van Nederland wordt op het spel gezet ……. naast het besodemieteren van de autochtone bevolking is men “ kennelijk van plan deze “ de nek om te draaien “ . Het zal Ursula’s von der Leijen in Brussel een worst zijn …….. maar het is een beleid dat indruist ten iedere vorm van menselijkheid , de rechten van de mens wordt met voeten getreden , …… en “ de ideeën van de radicale Egyptenaar “ Sayyid Qutb , “” afrekenen met ongelovigen “ wordt versterkt . Immigratie is een middel daarvoor……..en……… ik ben bang dat ook Omtzigt dat niet begrijpt . En, met het CDA is al helemaal niet te praten . Maar …….. het politieke beleid ter zake Immigratie is “” levens- gevaarlijk “”. Dat besef ontbreekt …..volledig . De ergste vorm van …… “ pseudo hallucinatie”???