Gelukkig Nieuwjaar!

Wij wensen al onze lezers en donateurs een geweldig fijn nieuwjaar met veel vuurwerk, meer democratie en meer inspraak in de besluiten die ons eigen land en volk betreffen. Dat het voor de vijanden van vrijheid en democratie maar een uitermate beroerd 2023 mag worden.


Afb: Noord-Hollands Archief / Fotoburo de Boer via wikipedia

Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
henk
11 maanden geleden

Geachte meneer Dunki,

U heeft de situatie precies gechetstst zoals het is..
Het is alleen jammer dat de onwetenden dit niet zien.
Mijn advies is dan ook :zet de TV (brainwashingmachine) op zwart.
En gooi de mobiele telefoon weg.
Mensen zullen dan meteen heel veel gelukkiger worden.
Denk zelf eens na. En papegaai niet de mainstream media na.
Want onwetendheid is veel gevaarlijker dan domheid.
Criminelen als Soros en Schwab profiteren van de onwetentheid van het volk.
En daardoor zijn we terug bij 1933.
Mensen wordt wakker het is nu vijf over twaalf.
Ik wens u allen een beter 2023 en dat we sterker zullen zijn dan ooit tevoren.

ronald.dunki
11 maanden geleden

Géén gelukkig nieuwjaar anno 2023 voor de nazaten der bourgeoisie, de conservatief-liberale middenstand die twee eeuwen geleden opstond na de Franse revolutie en nu bewust uitgeroeid wordt door een volgende, grootstedelijke bourgeoisie van de globalisering. Die baseert zich op een fascistische filosofie van ‘cultuur-Marxisme’ dat aangewakkerd wordt door de Verenigde Naties, de EU en andere misdadige clubs als het WEF waarbij ons Haagse Kartel aan het infuus ligt evenals het onbeschaamde Koningshuis.
 
Onder leiding van landverrader Mark Rutte heeft deze perverse élite totaal geen oog voor het bestaan van de slachtoffers van de nieuwe grootstedelijke élite, ‘de anderen’ die veelal te vinden zijn in de verloederende delen van de grote steden danwel op het platteland, de boeren die dit dagelijks aan den lijve mogen ondervinden. De regerende kliek die het globalisme belichaamt belijdt niet eens met de mond deze nieuwe, verpauperende ‘onderklasse’ te willen ondersteunen. Integendeel, zij zij zetten politici die dat wèl willen weg als ‘complotdenkers’ en ‘vijanden van de democratie’, of het nu een Donald Trump, een Marine LePen, de Engelse Brexit-kiezers, een Geert Wilders of een Thierry Baudet betreft.
 
Let wel, dàt is de democratie van een minuscuul deel van onze bevolking dat onder de valse vlag van D66 die democratie misbruikt om hun nefaste doelstellingen te realiseren terwijl zij maximaal profiteren van hun globalisering om hun zakken te vullen in een ondemocratisch, ongelijk maatschappelijk model dat slechts oog heeft voor hun greep naar de macht. Hun doel heiligt alle middelen, hoe smerig dan ook en de Nederlandse kiezer zit er grotendeels bij met glazige oogjes en laat zich belazeren door Rutte, Kaag, Klaver en het Uilskuiken in hun hernieuwde Marxistische klassenstrijd.
In hun hebzucht en machtswellust verliezen zij hun eigen land en de bevolking in de landelijke periferie volledig uit het oog.

Sterker nog, met Mark Rutte’s idool ‘Adolf de psychpaat’ Schwab proberen zij de bevolking op alle mogelijke manieren tot ‘Untermenschen’ te degraderen en in hun dodelijke greep te krijgen met steeds meer digitaliserings projecten en A.I., waarbij de D66 heks Kaag voorop loopt zolang het nog kan.
Laten wij vooral niet vergeten dat hun nieuwe, manipulatieve stokpaardje van de Artificial Intelligence stap voor stap geprogrammeerd wordt door ijverige Marxisten die slechts oog hebben voor één onontkoombare uitkomst, het slagen van hun greep naar de macht.

Is het een wonder dat de nieuwe ‘onderklasse’ alle banden met de regerende profiteurs, de corrupte media  en de met hen collaborerende grote bedrijven verbreekt en er meer en meer rept van nieuwe Neurenberg Tribunalen?