Weet u wie ook armbanden dragen?

Je gelooft het niet!

Wel zo veilig: in Brussel. Volkeren van Europa: prijs deze dag en prijs uw LEIDERS die zowel homociden als moslims in hun hart hebben gesloten, door dit waardeloze bandje niet in Qatar te dragen. Wàt een heldendaad. De deugpronker van de dag is Guy Verhofstadt en hij ontvangt t.z.t. luxe duwhandschoenen voor zijn kameel..


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

5 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Buskens
1 jaar geleden

Ik ben niet zo gelovig maar dit geloof ik wel. In 2014 stond die dwaas al te schreeuwen op een podium in Kiev. Als je dat hoofd ziet dan is het voor mij duidelijk, Die Spoort Niet!!!!

Joost Visser
1 jaar geleden
Antwoord aan  Buskens

Ik zie Van Baalen nog zwaaien met dat krachteloze vuistje.

mgjb
1 jaar geleden

Wat een populistische klootzak. Geen woorden voor. Ik mocht hem al niet maar hij zit dus in hetzelfde klasje gekken als timmermans , jetten, kaag, nijpels en vele anderen. Deugmensen die ECHT NIET deugen. Bloedzuigers van de hardwerkende burgers.

1 jaar geleden
Antwoord aan  mgjb

Uw korte maar zeer krachtige bewoordingen zijn uit het hart gegrepen . We zien ineens de laffe attitude , maar vooral de schaamteloze ostentatieve houding van Verhofstadt en hij kennelijk ook nog geniet van zijn naar buiten optredende « «  supériorité « «  . Immers : deugmensen zijn gevoelsarme idioten en menen, op ( ten) kosten van de massa, ook nog solidair te kunnen zijn. Ik moet van zulke figuren werkelijk kotsen .

Maurits Campert
1 jaar geleden

Wellicht wat gezichtsbedekkende kledingstukken erbij…wel eerst plukje haar afknippen.