SDG vlag

FvD Kamerlid Van Houwelingen plaatste zaterdag een bewerkte foto op Twitter van de twee ministers die een nazivlag hesen. In werkelijkheid echter hesen de twee ministers een SDG-vlag die door het WEF werden ontwikkeld en uitgedragen.

Vrijwel alle D66-ministers en Kamerleden willen nu het liefst rechtszaken beginnen tegen de FvD’er, kennelijk omdat er grenzen zijn overschreden. Volgens D66’er Paternotte was dat zelfs ‘woestmakend’. Met het nodige gevoel voor humor heeft Van Houwelingen de gewraakte fotobewerking inmiddels vervangen door een andere:

Sustainable Development Goals (SDG) is een WEF-verzamelnaam voor 17 doelen die de club zich heeft gesteld en die in 2030 zouden moeten worden behaald “om de wereld te verbeteren”. Daarbij is niet gekeken of de burgers die doelen ook onderschrijven, dus dat is kennelijk van ondergeschikt belang. De ‘verbeteringen’ houden met name in dat burgers nog beter gecontroleerd en afgeluisterd kunnen worden en dat die mogelijkheden uit belastingopbrengsten moeten worden gerealiseerd. Zodoende betalen de burgers dus in ieder geval weer eens voor iets waarvan ze het grootste gedeelte helemaal niet willen hebben; een beproefd recept van scharrelaars en charlatans. In de Tweede Kamer is voor zoveel ik weet, niet gedebatteerd over 17 doelen die ons land verbeteren, laat staan de wereld.

Omdat het bespreken van de SDG’s in de Staten Generaal door de coalitiepartijen steevast wordt geblokkeerd, (dan zou namelijk meteen duidelijk worden dat het WEF verder achter de kringspier van onze natie is doorgedrongen dan de bevolking beseft) zit er voor politici van andere partijen vaak weinig anders op dan baldadigheid om de publieke aandacht op dergelijke – onwenselijke – ontwikkelingen te vestigen. In dit geval is dat op een weinig smaakvolle manier gebeurd.

Het vingerwijzen door uitgerekend politici van D66-huize, is echter stuitend. Dan vloog Kamerlid Sjoerdsma van D66 op 31 mei 2022, tijdens de ‘Regeling van werkzaamheden’ ook stevig uit de bocht, toen hij de bijdrage van Martin Bosma (PVV) vergeleek met de nazi’s. Minstens net zo erg was het ontbrekende ingrijpen door Kamervoorzitter Bergkamp (D66), die daarbij weer eens volledig door het ijs zakte als voorzitter. Eerder al, ten tijde van de coalitie-onderhandelingen, verweet hij zonder verdere reden informateur Remkes er nog van teveel alcohol te drinken. Verder opperde D66 fractieleider Paternotte vorige week nog dat Wilders (PVV) een ‘bedrijfspoedel van Poetin’ zou zijn, toen de Russische leider Poetin met kernwapens had gedreigd. Daarmee beweerde Paternotte impliciet dat Wilders een landverrader zou zijn.

Diezelfde Paternotte en Sjoerdsma, pleiten nu dus voor het ‘aangeven’ en laten verwijderen van het Twitteraccount van Van Houwelingen. Volgens de peilingen van Maurice de Hond echter, heeft de kiezer een begin gemaakt met het verwijderen uit de Kamer van D66.

Dat die gewetenloze opportunisten dus alle middelen aangrijpen om tenminste de suggestie te wekken dat ze politiek gezien nog wat voorstellen, is niet onbegrijpelijk.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ronald.Dunki
1 jaar geleden

Al twee lange jaren lang mag de globalistische mafia ongestoord hun gang gaan, daarbij trouw gesteund door twee landverraders die ervoor zorgen dat onze economie naar de donder gaat, ons geld elke maand 1% devalueert en onze bevolking verarmt, onze cultuur verloedert en dat politiek Den Haag volledig gecorrumpeerd is dankzij hun – noem het beestje bij de naam – fascistische practijken. De strafklacht van Wilders tegen het voltallige kabinet komt helaas erg laat, hopelijk niet tè laat, in de (ijdele) hoop dat er in de Hooge Raad nog een spoortje integriteit bestaat..?

Aan de ene kant laten mensen zich nog steeds bedotten met de SDG sprookjes van het WEF, terwijl anderzijds the ‘great reset’ al vlak onder onze neus zover gevorderd is dat de chemiegigant BASF aankondigt zijn productieprocessen, die al sinds 1960 lopen, definitief stop te moeten zetten dankzij de handlangers van het WEF zoals Scholz, Rutte en von der Leijen.

‘Definitief’ wil zeggen definitief! Dat betekent dat de Europese industrie tot een rokende puinhoop verwordt die niet meer te redden is omdat de WEF verraders de gaskraan bewust hebben dichtgedraaid terwijl zij u vertellen dat u solidair moet zijn met de Ukraïne – lees: het funeste miltair industriële complex dat de EU voor het AngelSaksische karretje heeft gespannen in hun proxyoorlog meet de NATO tegen Putin – en dat u een toenemende armoede, koude en voedselgebrek moet trotseren opdat zij hun slag kunnen slaan.

Let wel, dit proces is onomkeerbaar want als BASF het bijltje er eenmaal bij neergooit barst niet alleen de bom in Duitsland maar in geheel Europa.
BASF zal de meeste productieprocessen namelijk in jaren niet meer kunnen herstarten en gaat hoogstwaarschijnlijk daarmee definitief ten gronde, waardoor hun critische rol in de globale ‘supply chain’ voor kunstmest, raffinage van ruwe petroleum, productie van medicijnen, plastics, consumentenproducten, industriële materialen etc. krakend zal vastlopen binnen enkele weken…

Als het de idioten van de Sharia Partei Deutschland gegund is om het zover te laten komen dan ligt in november de west-Europese industrie plat en zal de wereldwijde voesdel- en energievoorziening ineenstorten. Nadat dit globalistische gespuis wat heeft mogen oefenen met dodelijkeCorona ‘vaccins’ en lockdowns zal hun laatste ramp al het voorgaande met straatlengte’s overtreffen!

Niemand hoeft goed te praten wat Poetin op zijn geweten heeft, maar hij bevoorraadt notabene nog steeds de Ukraïne met aardgas terwijl wij hier kapotgemaakt worden zolang wij niet snel en effectief afrekenen met landverraders die uit het parlement weglopen als Baudet de grootste landverraadster aller tijden tegen het licht houdt.

Maar waar zijn wij mee bezig? Met elkaar voor ‘Nazi’ uitmaken in een kortzichtigheid die geen grenzen kent!

P.S: weet u waar Angela Merkel, de hoofdschuldige aan de ondergang van Duitsland èn Europa, tegenwoordig woont?
Op haar estancia in Uruguay…

Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Ronald.Dunki