Geen plaats meer voor vluchtelingen

Volgens de Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid “is er meer plaats nodig voor vluchtelingen in heel Nederland.” Nou nee: dat kun je ook heel anders aanpakken.

Wanneer bij ons thuis de tent vol is, dan gaat de deur dicht en komt er geen hond meer binnen. Eerst maar eens zien of we het spul wat er al zit aan de voerbak kunnen houden. Daar wordt kennelijk ineens anders over gedacht wanneer men eenmaal deel uitmaakt van een regering.

Afb: screenshot Omroep Gelderland

Formeel wordt er gesproken over een ‘vluchtelingencrisis’ waarbij vaak wordt geopperd dat ‘ons dat is overkomen’. Dat is natuurlijk een verschrikkelijke flauwekul. In ons land hebben veel regeringen zich bezig gehouden met bevolkingspolitiek en het is bepaald niet zo dat, als je dat doet, er onmiddellijk stemmen opgaan om Nederland dan maar uit de VN te knikkeren. Het overstromen van het linkse verdienmodel (want dat is het en niets anders) is een gevolg van ‘bullshit’ politiek die veel teveel ‘bullshit’ banen heeft opgeleverd. En om die telkens maar uitdijende rooie club ietwat bezig te houden, worden de vluchtelingen met schepen, vliegtuigen en bussen tegelijk aangevoerd. “En allemaal mee eten” zou wijlen Wim Sonneveld zeggen.

Het is inmiddels ruimschoots bekend dat verreweg het grootste deel helemaal geen vluchteling is, maar economisch gelukszoeker en een royale bron van inkomsten voor de vluchtelingenindustrie. Jongelui die door hun ouders op pad zijn gestuurd, om eens te kijken of er uit de ruif van al die rijke landen niet een paar lekkernijen vallen voor het thuisfront. En waarom zou je zelf aan het werk gaan als de eenvoudige aanwezigheid in een westers land al geld oplevert? En dan zijn al die vluchtelingenhelpers ook nog eens zo gek om ze ons land werkelijk compleet te helpen uitwringen, onder andere met hulp bij toeslagaanvragen (waarvan ze in het land van herkomst zelfs nog niet wisten) en het vinden van subsidies of andere verruiming van het inkomen. Wanneer al die vluchtelingenwerkers, met een meer dan prima salaris van staatswege, ’s avonds de bel horen gaan vertrekken zij weer naar hun knusse stulpje, ver van de door hen veroorzaakte ellende.

Dat mag het plebs gewoon over de longen inhaleren.   

Wanneer we niet meer in staat zijn om mensen fatsoenlijk op te vangen – en we kunnen de eigen bevolking nog amper onderdak bieden – dan behoren de grenzen te worden gesloten voor de zogenaamde vluchtelingen en wel per direct. En een béétje staatssecretaris regelt dat, zeker als de vluchtelingen elkaar al aan het mes rijgen, soms nog voordat ze de poort zijn gepasseerd.

Dat moet stoppen.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mgjb
1 jaar geleden

Zoals reeds eerder hier gemeld werd, er zijn niet te weinig opvangplekken, er zijn teveel asielzoekers.
Helaas is door links een enorme zieligheidsindustrie opgetuigd (onder het mom van verdragen, wetten, fatsoen om mensen in nood te helpen, progressiviteit, etcetc) zodat het een enorme klus gaat worden deze te reduceren. Want deze club levert ook de stemmen voor links. In afrika noemen we dat fraude want je koopt stemmen, hier doen we of het liefdadigheid is. Maar we weten allemaal dat het een boosaardige club is die goed voor zichzelf zorgt en tegelijk de mensensmokkelaars helpt. Alles op kosten van anderen natuurlijk.
Gelukkig staat het kabinet op springen door hun incompetente en boosaardige stikstofaanpak.
Er gloort dus een beetje hoop, maar wees er van overtuigd dat de zieligheidsindustrie alles uit de kast gaat trekken om verder te groeien. Met subsidie van de hardwerkende belastingbetaler die geen woning voor zijn kinderen kan vinden.
We hebben twee volledige kabinetsperiodes nodig om dit alles te saneren. Ik zie dat helaas niet snel gebeuren.

Buskens
1 jaar geleden
Antwoord aan  mgjb

Helemaal eens!! Al zou dit kabinet klappen krijgen we weer zo’n incompetent stelletje linkse zogenaamde deugmensen. Ik heb er ook totaal geen vertrouwen in. Bij eventuele vlg verkiezingen een grote verdeeldheid. En links zal kosten wat het kost rechts buiten de poort houden. Helaas pindakaas.

Roel
1 jaar geleden

Er wordt aan dit toenemende probleem structureel niets gedaan, integendeel!
Al “tig jaar”, daar zit dus een agenda achter.
Verwaarlozing/uitbuiting van het gewone volk is voor de deug-elite geen enkel probleem.
Waag het echter niet om over omvolking te spreken, want dán staan de oikofoben op de achterste benen met demoniserende labels te strooien.