Ehhh….Land of the Free and the Brave?

Afghanistan heeft opnieuw bevestigd dat de USA een broeinest van corruptie is. Opnieuw, want ook de presidentsverkiezingen van 2016 en 2020 hebben bevestigd dat met geld, fraude en digitale manipulatie geprobeerd is om de verkiezingen te stelen.

Dat is in 2016 niet en in 2020 wel gelukt. Het naar links leunende deel van de media zal bij hoog en bij laag ontkennen dat Amerikaanse verkiezingen gestolen kunnen worden, maar de Durham onderzoekscommissie en de True Vote Foundation hebben zoveel malversaties aan het licht gebracht, dat ontkennen geen zin meer heeft.

De Commissie Durham heeft na twee jaar onderzoek al vastgesteld dat de Clinton firma een uitermate actieve rol heeft gespeeld in de pogingen om de Republikeinse kandidaat van de kieslijst te schrappen. Operatie Crossfire Huricane, het Steele dossier aka Russian Gate en de Muller Special Council bleken niet krachtig genoeg te zijn om te voorkomen dat de Republikeinse kandidaat de sleutel van het Witte Huis in handen kreeg dan wel die kandidaat als President uit het Witte Huis te kunnen wegjagen. De manier waarop de Clinton clan in 2016 heeft geprobeerd de verkiezingen te kapen wordt vergeleken met Watergate en de voormalige Attorrney General waarschuwde een paar dagen geleden die Clinton clan: It was a gross injustice and harms the United States in many ways”. Hij sprak zelfs over een gevangenisverblijf van tenminste 20 jaar.

Toen de beschreven malversaties mislukten, werd het telefoongesprek met Zelensky op 25 juni 2019 aangegrepen om te bewijzen dat er sprake zou zijn van een Quid pro Quo (Voor wat hoort wat) afspraak. Er werd vervolgens een afzettingsprocedure gestart waarvan vooraf al duidelijk was dat die geen kans van slagen zou hebben. Het werkelijke doel was om de zittende president zodanig in diskrediet te brengen dat opstappen de enige optie zou zijn. Ook dat mislukte. Door domheid van de politieke groepering die de procedure gestart was. Eenduidig kon door onderzoeksjournalisten toen worden vastgesteld dat de Amerikaanse inlichtingensamenleving bij die pogingen een prominente en wanstaltige rol heeft gespeeld en gelet op de ontwikkelingen rond de 2020 verkiezingen nog steeds speelt.

Deelnemen aan Amerikaanse verkiezingen is meedoen aan een spelletje Russisch Roulette of zonder reddingsvest stappen in een stinkend moeras. Een kandidaat die niet in het pulletje van de hoofdzakelijk links liberale media valt, is de Sjaak en moet rekening houden met framing, doxing, unmasking, bedreigingen en digitale inbreuken in servers, computers en E-mailadressen. Republikeinen worden dan geconfronteerd met het “guilty by accusation” instrument wat neerkomt op “schuldig totdat je eenduidig bewijst dat je onschuldig bent”. Dat laatste kan jaren duren en de kans is groot dat een rechtszaak voor een rechtbank met een rechter komt die door een Democratische president is aangesteld. Het vonnis is al voor de start bekend. Republikeinse kandidaten worden achter de deuren van het hoofdkwartier van de Democratische Partij als binnenlandse terroristen beschouwd en worden zo ook benaderd en behandeld. Fatsoen en respect zijn schaarse artikelen binnen de Democratische gemeenschap.

Met het bijstellen van de grenzen van kiesdistricten, het over staatsgrenzen bussen van hordes kiezers met valse kiespassen, het ingrijpen in de software van kiesmachines, het storten van vooraf ondertekende stembiljetten in kiesbussen en het binnenkruien van illegale migranten wil de Democratische partij verzekeren dat met steun van de inlichtingengemeenschap iedere verkiezing in het voordeel van die politieke partij uit zal vallen. Dat beeld keert de laatste 10 jaar bij iedere verkiezing terug.

In Europa is lang schamper gelachen om beschuldigingen dat de Democraten de 2020 presidentsverkiezing op de bovenbeschreven manier hebben “gestolen”. Men kan bij die keuze ook twijfelen aan de kwaliteit van het Amerikaanse electoraat als een dementerende brabbelende bejaarde die regelmatig de bescherming van de kelder van zijn huis opzoekt en een politica met een uitermate beperkt blikveld en een begrensde kennis, begrip en inzicht van/in de mondiale ontwikkelingen, de leidsels van de staatskoets in handen geven. Dat electoraat moet dan een doorsnee IQ hebben die valt in de band 85-100. Dat is zeker niet het geval en dus blijft er maar een optie over: de verkiezing is gestolen. Hoewel de bewijzen zich opstapelen, is geen Europese medium bereid om die informatie op websites en voorpagina’s te publiceren.

Het gevolg van die “keuze” is dat door de merkwaardige opstelling van de regering Biden het aanzien van de USA en in diens spoor het Westen in het Midden Oosten, Oost-Europa, China en Afghanistan grote klappen heeft gekregen. Als bevestigd wordt dat de Bidens een dikke vinger hebben gehad in binnenlandse aangelegenheden, actief de sponsoring van bio laboratoria op Oekraïense bodem hebben gestimuleerd en de toegezegde wapenleveranties en dollars nogal teleurstellend zijn en te weinig om de Russische opmars een halt toe te kunnen roepen, dan zal de Oekraïne een nieuwe smet werpen op het Amerikaanse blazoen. In Davos liet Soros waarvan bekend is dat hij het Amerikaanse buitenlandse beleid kleur en diepte geeft, zich over Biden het volgende ontglippen: “I also want to mention that there’s one person who was very deeply involved in Ukraine and that’s Biden”. Een ontboezeming die dwars ingaat tegen de beweringen van Biden zelf. Die roept voortdurend geen enkele invloed te hebben gehad en te hebben in de binnenlandse politieke en economische gebeurtenissen van de Oekraïne. Overigens wordt die Soros’ uitspraak ondersteund door de informatie die onderzoekers nu al op de harde schijf van zoon Joe Biden hebben gevonden.

Het is te verwachten dat binnen een paar weken duidelijk zal worden wat er tijdens de 2020 verkiezingen allemaal gebeurd is in diverse “swingstates” die belangrijk zijn geweest voor het kantelen van de presidentsuitslag in het voordeel van de Democratische kandidaat. De film “2000 mules” heeft de voorzet gegeven en de bal zal door de True Vote Foundation worden ingekopt “. Die organisatie heeft al een schot voor de boeg gegeven: “We have a few issues coming up that are more explosive than the (2000) Mules, that are more likely to divide this country even further…..because once these come out, there’s one in particular. It’s a multinational deal. It involves billions of dollars…..there is irrefutable evidence. We’ve been involved in a major counterintelligence operation that’s very mature in this country, involving federal agencies and us. And there’s been some betrayals along the way. …once we get to the point where this is ready to go, it’s going to make everybody forget everything about the mules, and it’s going to bring into question everything we think we know about these elections. Everything. I can say that with 100% certainty”.

Als dat realiteit wordt, dan is het gedaan met het benoemen van de USA als “the land of the free and the brave” en kan  die beter vervangen worden door “the land of the bribe and the divide”.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
1 jaar geleden

Democratische gemeenschap ???? Uitschot is het !!

mgjb
1 jaar geleden

En het is niet de eerste keer. Zo werd Kennedy gekozen omdat zijn vader Joseph Kennedy de grote maffiose vakbond van de Teamsters met die frisse Jimmy Hoffa als baas zover had gekregen dat ze op zijn zoon zouden stemmen. Iemand die denkt dat zoiets met ideologie te maken heeft begrijpt het niet. Dit is je ziel aan de duivel verkopen en die komt altijd zijn deel en meer opeisen. Kennedy is dan wel heilig verklaard door de liberals en D66 achtige groepen, we weten inmiddels wat voor een familie dat echt was!

Grote delen van de US beginnen derde wereld trekjes te krijgen. Instortende infrastructuur, grote kloof arm/rijk, moderne slavernij (Hillary: ‘the basket of deplorables’ net zoiets als Kaag: ‘wie zijn die mensen?’).

Charles, ik ben het dus volledig met je eens!