Boek: ‘Corona: Bouwsteen van Babylon’

Tijdens de Coronacrisis schreef Noordermeer diverse blogs/artikelen, onder andere op onze website. Ze besloot deze te bundelen, aan te vullen en te updaten tot een boek.

Zij verwoordt welke gevolgen de Coronamaatregelen hebben op het functioneren van de kerk en de maatschappij, zowel op korte als lange termijn. De volgzaamheid van de kerk neemt ze onder de loep en waar gelovigen staan.

De auteur observeert vanuit haar ziel, analyseert met haar verstand en geeft daar woorden aan. Het geloof in JHWH God en de Bijbel zijn daarbij haar houvast en dat onderscheidt haar van andere waarheidszoekers. Zij zoekt de geestelijke achtergrond van de actualiteiten en plaatst deze in de (eind)tijd. Dit boek kan anderen helpen bij het verwerken van de Coronacrisis en het anticipeert ook op volgende crisissen. Corona gaat misschien voorbij, maar Babylon blijft. Corona was een bouwsteen.

© Sola Scriptura

Noordermeer is bekend in christelijke kringen en spreek daar met regelmaat. Toch richt zij zich in dit boek niet alleen tot gelovend Nederland, maar ook tot ‘naar-geloof-zoekend’ Nederland.

Corona: Bouwsteen van Babylon is het vijfde boek van Esther Noordermeer. De andere titels zijn De hemelse voedselbank (7e druk 2021), Vrij van de Wet? (3e druk 2021), Stevige kost 1 (2016) en De hemelse relatiecoach (2018).

Gegevens:

Titel: Corona: Bouwsteen van Babylon

Subtitel: Contouren van de eindtijd

Auteur: Esther Noordermeer

ISBN: 978-90-821470-70

Uitgever: 2022 Sola Scriptura ©

Prijs: €20,– (174 blz.)

Overal verkrijgbaar vanaf 23 mei 2022

Meer info: www.enoordermeer.nl

Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties