Wat doet u als er niet genoeg voedsel is?

Onze regering loopt aan de leiband van de ‘great reset’, het scenario voor de globalistische subversie die doelbewust op chaos afkoerst teneinde hun beoogde machtsovername te realiseren van een rokende ruïne genaamd Utopia .

Deze situatie deed zich eerder voor tijdens de Grote Depressie, maar dit keer zal het veel erger zijn want de overname van de maatschappij, de financiële chaos, de digitalisering en de genocidale agenda kunnen helaas momentum blijven ontwikkelen dankzij een premier die niet alleen de scheiding der machten heeft verkracht, maar ook het resultaat van de verkiezingen heeft gecorrumpeerd. Dinsdag stond op deze pagina’s een vernietigend artikel getiteld Crimineel gespuis op het Binnenhof’, waarvan hij de verpersoonlijking is. De door zijn globalisme bewust veroorzaakte inflatie is een sluipmoordenaar die nu al naar de 15% p.a. loopt dankzij dit gespuis, energie- en voedseltekorten worden doelbewust gecreëerd. Wat kunt u doen om u en uw gezin tegen deze terreur te beschermen als benzine- en energieprijzen verdubbelen, supermarkten steeds leger en hun prijzen 50% hoger worden? Leest u svp verder.

Laat u niet bedonderen

Lege schappen…

Poetin heeft hier niets mee te maken; het zijn Mark Rutte en zijn samenzweerders die gestaag verder gaan in de ondermijning van onze rechtstaat, onze vrijheid, onze veiligheid en nu nog eens onze levensstandaard. In veel andere landen gebeurt precies hetzelfde, alleen Hongarije en Polen lijken stand te houden tegen de globalistische aanslag op de democratie, tot grote frustratie van de aanstichters in Brussel en Den Haag, maar ook daar hakken de economische gevolgen van ‘the great reset’ er keihard in.

Voorbeelden?

Kijk naar de kwaadaardige malversaties van Mark Rutte en Hugo de Jonge die in de afgelopen twee jaren met hun pestilente coronabedrog en lockdowns onze samenleving blijvend ontwrichtten. Corona is allang ontmaskerd als een smerige griep, niets meer of minder, maar de vaccins zijn levensgevaarlijk gebleken terwijl Big Pharma desondanks ongestoord doorwerkte aan nieuwe ‘varianten’ op hun gifmengerij, reden waarom Rutte en Kuipers nog steeds zo brutaal strijden om de deur open te houden voor verdere aanslagen op onze democratie.

Logischerwijze moest de veel te brutale De Jonge door de mand vallen. Logischerwijze blijft zijn laffe baas en opportunistische aanstichter van deze ellende, nu op veilige afstand van hun beider stuitende minachting voor de parlementaire democratie, om die uiteindelijk in Hugo de Jonge z’n bloemenschoenen te schuiven. Zo werkt premier Rutte en hij ziet zijn kans nu schoon omdat De Jonge zijn, streng verboden, privémail gebruikte voor vertrouwelijke communicatie tijdens de coronacrisis om zodoende parlementaire controle te ontduiken. Een bericht van een topambtenaar aan deze charlatan: ‘ De vertrouwelijke versie mag officieel niet naar een iCloud adres… daar krijg je dus gedoe mee later. Maar goed ik zal het wel doen als jij dat wilt.’

Enkele Kamerleden hebben om opheldering gevraagd, maar Rutte geeft niet thuis dus vandaag is er een Kamerdebat, voor wat dat waard is… Een andere aap die uit premier Rutte’s mouw komt is het feit dat het Min. van Justitie zich blijkt voor te bereiden op de komst van 150.00 Oekraïners, reden waarom via een archaïsche Noodwet uit 1952 de overheid nu beslag kan leggen op uw huis met de smoes van een noodsituatie, die onze grondrechten verder beperkt.

Vraagt er iemand wie die zoveelste noodsituatie veroorzaakt? Gideon van Meieren stelde terecht: “Nu gaat het opnieuw over een zogenaamde crisis, die de overheid zelf veroorzaakt, als je duizenden of honderdduizenden mensen naar Nederland laat komen, dan is het vanzelfsprekend dat de woningnood enorm toeneemt. En dat wordt dan aangegrepen om mensen van hun eigendom te beroven. Het gaat extreem ver”. Van Meijeren wees er ook op dat het Mark Rutte’s beleid is om in de komende 10 jaar nog één miljoen mensen te gaan binnenloodsen. “Daar valt niet tegenop te bouwen. Dan zeggen ze straks: dus moeten we mensen maar gaan verplichten om hun privé-eigendom af te staan zodat we daar mensen kunnen opvangen. De burger wordt voorgelogen, is de dupe en betaalt de prijs” aldus Van Meijeren.

In de afgelopen jaren heb ik meermaals uw aandacht gevraagd voor het, klakkeloos door Den Haag geaccepteerde, criminele wanbeleid van de ECB dat onvermijdelijk tot torenhoge inflatie moest gaan leiden en, voilà, daar komt het konijn uit de hoed… Krabt u zich wel eens achter de oren wat dat allemaal betekent? Wij zitten sinds de jaarwisseling, in slechts drie maanden, al op zo’n 14% inflatie en dat is een sluipmoordenaar die niet alleen vandaag al uw rekeningen verdubbelt maar ook uw pensioen halveert… Vraagt iemand zich af waarom de olieprijs zo hoog is? Het antwoord luidt wederom: het globalisme. De USA was onafhankelijk van energie importen onder Donald Trump die met oliewinning uit de USA en Canada èn ‘scale oil’ geen importen uit het Midden-Oosten meer nodig had. Maar wat deden de verdwaasde globalisten enkele uren nadat zij Joe Biden op zijn gestolen troon hadden gehesen?

De groene idioten dwongen Joe om, als symbool voor hun heidense milieurites, de essentiële Keystone Pipeline uit Canada te sluiten, waardoor de USA weer importeur werd, wereldwijd de olieprijzen omhoog knalden en honderdduizenden werkeloos werden. Nu komt Sleepy Joe met hangende pootjes daarop terug door olie te willen kopen in Canada, maar de Keystone pijpleiding niet gebruikt mag worden van de rabiate groenlinkse kliek. U raadt hun ‘oplossing’ nooit: zij eisen dat Canadese olie per vervuilende spoorwegwagon geïmporteerd wordt terwijl de Keystone leiding het spul moeiteloos ter plekke brengt… Maandag jl. schreef de Wall Street Journal: ‘Biden administration officials are seeking ways to boost oil imports from Canada, people familiar with the situation say, but with one big caveat—they don’t want to resurrect the Keystone XL pipeline that President Biden effectively killed on his first day in office ’. Je kunt zeggen wat je wilt van globalisten, maar in hun razernij zijn zij tot wonderbaarlijke ongein in staat.

En dan de onderdrukking van de vrijheid van meningsuiting waarvan de rancune van een persoonlijk gefrustreerde Mark Rutte tegen een simpele klokkenluider als Huig Plug alle perken te buiten ging omdat deze alle corrupte ambtenaren individueel aansprakelijk wilde stellen voor hun rol in de Mark & Hugo show. Een vergelijkbaar voorbeeld is de campagne van onze corrupte justitie tegen Willem Engel, die geen enkel objectief feit misrepresenteert, integendeel…  Op mondiale schaal kan Rutte inspiratie putten uit de hetze van Joe Biden tegen Fox News, het enige nieuwskanaal dat het waagt om hem kritisch te benaderen in tegenstelling tot alle andere ‘bruinwerkers’ die pretenderen voor pers door te gaan. Zelfs de New York Times reporters Jonathan Martin en Alexander Burns brengen in hun nieuwe boek ‘This Will Not Pass’ naar buiten dat Biden niet kan accepteren dat een media outlet hem kritisch op de korrel neemt. Biden refereerde aan Fox News oprichter Rupert Murdoch als “the most dangerous man in the world.”

Probeert u zich eens voor te stellen wat er gebeurd zou zijn als Donald Trump de inmiddels in een groot schandaal afgetreden ex-CNN baas Jef Zucker zo betiteld had. Dat is de huidige staat van de media, de corresponderende wantoestanden in Hilversum zijn u welbekend. Kijkt u maar naar het NOS Journaal waarin eergisteren een hersenloos en minderjarig Utrechtse studentje zonder blikken of blozen stelde dat ‘andersdenkenden’ wellicht gevangenisstraffen verdienen voor hun ‘misdaden’. Zover is Premier Rutte al gekomen in dit ‘lieve land’ van hem.…

Zuid Amerikaanse toestanden

De oorlog in de Oekraïne, met in de hoofdrol een fervente ‘great reset supporter’ genaamd Zelensky, is zonder meer gepland om de reeds veroorzaakte verstoringen te versterken van de globale logistieke aanvoerlijnen, de monetaire sabotage, bewust gecreëerde tekorten aan tarwe, kunstmest, dierenvoedsel voorraden en energie, waardoor de inflatie  in slechts drie maanden dramatisch steeg. De kunstmest in N.O. China is ook al op dankzij de sancties tegen Rusland, waardoor kunstmest in enkele weken tussen de 30 en 40% duurder is geworden. Zweedse boeren schatten dat hun oogsten gehalveerd zullen worden dankzij het gebrek aan kunstmest en te dure diesel. Ook Amerikaanse boeren gaan minder mais zaaien omdat de kunstmest voor hen onbetaalbaar is geworden. En nu heeft de ongekozen fascistische kliek in Brussel bedacht dat er een verbod moet komen op de invoer van steenkolen uit Rusland, dat Russische schepen niet meer worden toegelaten in Europese havens en er een verbod komt op invoer van andere Russische producten, waaronder alcohol, hout, cement en vis.

Zuid-Amerikaanse toestanden, ook in Brussel, ten gevolge van goed geplande globalistische agenda’s tegen de mensheid. Laat ik daarom enkele van de sterren in deze morbide show nog eens voor het voetlicht brengen: Vader en zoon Bush, Clinton, Obama, Biden, Trudeau, Merkel, Schwab, Johnson, Macron, Schultz, Von der Leijen en Timmermans buiten de deur, in eigen huis hun hulpjes Rutte, Kaag, De Jonge, het voltallige Haagse Kartel èn alle medeplichtige deugkiezers die deze travestie in stand houden.

Meer lockdowns?

Denkt u even aan de wereldwijde logistiek die volkomen verstoord is door hun demagogische lockdowns die sterk prijsverhogend werken. Kunt u zich bij alle ellende nog voorstellen dat Rutte toch serieus wil vasthouden aan zijn illegale noodwet om in het najaar weer een ‘variant’ te verzinnen om onze economie de genadeslag te geven? Hij is tot alles in staat, wie houdt hem tegen in zijn morbide wereldbeeld waar onze vrijheid wordt opgeheven voor dagelijkse controle van iedere ademteug en elke kritiek op hem een strafbare leugen wordt. Daar is geen plaats meer voor Sta-Pal en ‘andersdenkende’ lezers.

Wat te doen als de door hem leeggebloede VVD hem nog steeds ‘deugstemmen’ blijft brengen, als de geïndoctrineerde, hersenloze millennials van D66, GL en PvdA hun collectieve koppen nog steeds ergens blijven begraven waar de zon niet schijnt? Dat is dan aan u, de ‘andersdenkende’ kiezer.

Als hij het weer probeert in de komende herfst, moet u dan opnieuw zijn leugens aanvaarden? Gaat u wéér voor niets thuis zitten? Accepteert u dat u uw baan kunt kwijtraken en dat u ge-‘cancelled’, brodeloos gemaakt wordt en opnieuw onder druk gezet wordt om u te laten injecteren met ongeteste, experimentele gentherapieën, potentiële biowapens van genocidale fanatici die de wereldbevolking willen decimeren, terwijl zij nu ook nog eens uw voedsel afnemen en uw salarissen en pensioenen uithollen? Ik herhaal het nog maar eens: Dit hele bedrog heeft niets te maken met de volksgezondheid, maar alles met een bewust streven om onze economie te wurgen als voorbode van hun sluipende staatsgreep en wat is dan idealer dan nog een lockdown om hun verwoestende inflatie verder aan te jagen? Duitse supermarkten Aldi en Lidl verhoogden dinsdag j.l. hun prijzen 30% tot 50% op olie en diverse voedselproducten dankzij de Oekraïne oorlog. De Berliner Zeitung meldt dat olie, boter, margarine, chocola, crisps, worst, spreads en kaas tot 50% duurder worden. Waarom?

Omdat de ‘great reset’ activisten in hun simplistische oorloghitserij allerlei sancties bedachten op verzoek van de profiteur Zelensky, zonder aan het boemerang-effect ervan te denken. Het is Rusland dat nu op de voedselvoorziening en energievoorziening zit, terwijl de Euro en de Dollar onder zware druk komen te staan en de Roebel van de weeromstuit de wind in de rug krijgt dankzij de globalistische stompzinnigheid. Zo’n boemerang blijkt een gevaarlijk wapen te zijn in handen van idioten, reden waarom deze er juist als kinderen zo blij mee zijn omdat dit hen nog een wapen geeft tegen de eigen bevolking.

Wist u trouwens dat Rusland volgens ‘the National Gas Union of the Ukraïne’ hun vijand Zelensky nog steeds miljarden in transitvergoedingen betaalt voor aardgas dat ongestoord naar het Westen vloeit, terwijl Zelensky datzelfde Westen om meer sancties smeekt? Poetin lacht zich dood, de door-en-door corrupte Zelensky vult zijn zakken  over onze ruggen en de globalisten hebben ‘carte blanche’ om hun sloperswerk van onze samenleving exponentieel te doen groeien!

Naïeve deugidioten die hun stem aan Mark Rutte’s versie van schijndemocratie geven worden al jaren belazerd, en wij met hen. Dus houdt uw poot stijf ondanks alle progressieve hysterie en hun psychologische massamanipulatie en steekt u uw gefundeerde mening vooral niet onder stoelen of banken. Als er bij een komende verkiezing ook maar een geringe kans is voor een Nexit uit de globalistische wurggreep – zowel uit de VN als de EU – grijpt u die dan vooral aan.


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
1 jaar geleden

Jammer genoeg is het merendeel van de Nederlandse burgers te stom om Rutte en zijn vazallen door te hebben en blijven ze stompzinnig op deze democratie verkrachtende partijen stemmen !!