Het is mis

Er is iets mis in dit land; iedereen voelt het, maar niemand kan ongestraft zeggen dat dit zo is. Bij het koffiezetapparaat is de teneur dat ‘diversiteit’ en ‘inclusiviteit’ toch wel erg belangrijke thema’s zijn, maar de vraag hoeveel negers er nu eigenlijk in de eigen organisatie werken, wordt beantwoordt met “ik moet nu echt even mijn telefoontjes afwerken”, of nog erger: “ik heb zo een meeting”.

Het hebben van een ‘meeting’ is inmiddels een standaardje om de eigen mening verborgen te houden, vooral in overheidsorganisaties. Om ervan af te zijn, om niet meer mee hoeven te zaniken over modeverschijnselen als de woke-industrie en hoe moeilijk al die allochtonen het wel niet hebben. Allicht: allochtonen kunnen kennelijk zelf totaal niets, ze zijn van alle kanten hulp nodig. Waarom dat zo zou zijn, vragen we ons liever niet meer af. Het zijn allochtonen en alleen daarom al moet er een kast met hulp worden opengetrokken. Gewoon: het zijn immers allochtonen, da’s toch logisch?

Gebroken vaasje van Rutte… Afb: PXhere

Iets wat heel erg mis, dat is de overheid zelf; de Belastingdienst heeft zelfs een boete gekregen van 3,7 miljoen euro omdat ze zich niet aan de regels van een fatsoenlijke maatschappij konden houden. Dezelfde Belastingdienst is begonnen met het terugbetalen van afgeperst geld van burgers die (veel) teveel vermogensbelasting hebben betaald. De mensen zonder ‘vermogen’, die nog wachten op compensatie voor het toeslagenschandaal, kunnen doodvallen; zij hebben toch geen vermogen. AOW-ers worden niet of minder tegemoet gekomen voor de gevolgen van inflatie; ze gaan toch binnenkort dood en als ze gaan protesteren dan slá je ze ‘per ongeluk’ dood. Als er geen mondkapjes zijn, dan zeg je dat die dingen zinloos zijn en als ze toch weer op voorraad zijn bestel je ze bij vrienden en maak je een wet waarin die dingen worden verplicht. Kassa!

Vrede en democratische waarden moeten verdedigd worden. Daarom stellen we alles in het werk om op Europees grondgebied (alhoewel) een oorlog te veroorzaken en sluiten we partijen die niet bij de vriendenkring horen, bij voorbaat uit. ‘Wind en zonnewarmte zijn gratis verstrekkers van energie’. Dat olie, gas en steenkool ook gratis in de grond zitten, komt bij niemand op? 97,5% van alle wetenschappers menen dat de Aarde opwarmt door toedoen van de mens, daarom halen we ‘de mens’ ook met duizenden tegelijk naar ons land. De prijzen rijzen de pan uit en dat komt door ‘de oorlog in Oekraïne’, maar als we de energierekening controleren, blijkt de prijs voor meer dan 70% door de eigen overheid te worden belast.

Maar nu wordt alles beter. We krijgen een nieuwe bestuurscultuur.

Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tigron
11 maanden geleden

“We krijgen een nieuwe bestuurscultuur”.
Tja…..

https://nieuwrechts.nl/88093-d66-grensoverschrijdend-gedrag

Koddebeier
11 maanden geleden

De voornaamste oorzaak is toch het stompzinnig stemgedrag in zo’n 16 miljoen
Nederlanders of houden ze hier er de zelfde wijzen van stemmen tellen op na als in Amerika.
Nederland en de Nederlanders zijn een triest zooitje geworden, jammer !

Maurits Campert
11 maanden geleden

Gelukig is daar het WEF/D66 top trio Kaag/Robje/Ollo om ons eindelijk te redden…