Fiat Valuta moeten eraan geloven

De inflatie van uw Euro, uw voedsel- en uw energie is op hol geslagen dankzij het globalisme. Zoals gebruikelijk liegen regeringen alsof het gedrukt staat over inflatie. Het kabinet Rutte laat niet alleen op hol geslagen huizenprijzen buiten beschouwing, maar ook uw energiekosten en als u nog steeds ‘denkt dat het wel meevalt’ wil ik u nu, hier ter plekke, wakker schudden.

Uw Euro is een Fiat Valuta, d.w.z. niet gedekt door goud of een andere commodity, maar gebaseerd op een bonafide afspraak dat u en uw overheid de waarde van de nationale valuta in elkaars wederzijdse activa en passiva garanderen. Maar dat is de bedoeling niet van het nihilistische globalisme van de Nederlandse premier. Alles moet kapot van zijn opdrachtgevers in het WEF en derhalve zal uw Euro aan het eind van 2022 mogelijk nog zo’n 80 cent waard zijn als er niet heel gauw een drastisch einde komt aan de bewuste ‘meltdown’ ervan door de fascisten van de VN en de EU. Terwijl Rutte in Turkije interessant loopt te doen in zijn persiflage op een staatsman, kent Nederland de hoogste energieprijzen van Europa. Terwijl België de accijnzen op brandstof van de ene op de andere dag verlaagt, ziet ons rampenkabinet kans die simpele verlaging nog eens weken voor zich uit te schuiven terwijl de simpele compensatie voor de meer dan verdubbelde energieprijzen van Jan Modaal over 2021, een half jaar later dus, nog steeds geen gestalte krijgt!

Waar mee bezig?

Simpel. Met de implementatie van de ‘great reset’, terwijl de eerste tekenen van een mondiale hongersnood zich al beginnen af te tekenen in donker Afrika, maar dat is precies de genocide waar de 2030 Agenda van de VN op mikt, onze gedienstige premier voorop. Pure hongersnood zoals die nu met rasse schreden op de derde wereld afstevent blijft ons nog even bespaard, maar de alom toeslaande armoede voor Jan (beneden) Modaal staat met stip op de agenda van het WEF en begint in Nederland goed voelbaar en zichtbaar te worden. Het gaat sneller dan verwacht, in Madrid demonstreerden duizenden afgelopen zondag in de ‘20M Rural’ tegen de incompetentie èn onwil van de ‘woke’ Spaanse regering om de prijsstijgingen te beteugelen. Als u weet dat de Spaanse regering een coalitie is van communisten en socialisten – net als Nederland –  zal dat u niet verbazen, maar dat Nederland ook keihard als een kudde lemmingen afkoerst op de devaluatie der Fiat Valuta geeft slechts aan hoe ‘ons soort mensen’ met open ogen zit te snurken terwijl een kabinet van lammen, blinden en kleuters ons – bewust – de afgrond injaagt.

De ‘great reset’ is al veel
verder gevorderd dan u vermoedde

Onze boerenstand mag, zomaar, door een stel communisten als Kaag en Duyvendak worden uitgemoord van premier Rutte. Hij helpt zelfs driftig mee met het uitvinden van een arbitraire stikstofproblematiek, maakt ons daarmee voor de aanvoer van voedsel en energie des te afhankelijker van (wit-)Rusland en de Oekraïne en holt onze Fiat Valuta volkomen uit in collaboratie met de ECB en Brussel. Kortom hij is veel verder gevorderd met de ‘great reset’ dan u vermoedde. In Canada, waar Trudeau nu met een spoorwegstaking van 3000 man van Canadian Pacific te maken krijgt, loopt de aanvoer van kunstmest voor de landbouw krakend vast vlak voordat er gezaaid moet worden… C.P. vervoert 70% van de potash die in noord Amerika – dus niet alleen Canada – wordt geproduceerd voor de landbouw, zoals Rusland en Wit-Rusland de grootste leveranciers zijn waren van de kunstmest voor onze boeren. Die andere ‘graanschuur’ van de wereld gaat dus ook al op tilt dankzij de globalistische minkukels.

De prijzen knallen omhoog in anticipatie, de angst voor tekorten draagt daartoe bij, dus rekent u maar op voedselschaarste in het 2e semester van 2022, zelfs hier. China kijkt vooruit en is enorme oppervlakten aan bossen aan het rooien om als landbouwgrond te gebruiken, want zij zien de bui hangen en hebben op de wereldmarkten reeds voor 18 maanden voorraden graan ingekocht. Maar Rutte koestert zijn stikstofcrisis en u kunt barsten omdat hij de democratische ‘controlerende‘ 2e Kamer- onderzoekscommissies lachend zijn fascistische bos instuurt.

Het kan allemaal …

Zet de geldpers aan en houd dit een halve eeuw vol, betaal miljoenen aan incompatibele migranten, subversieve vaderlandse steuntrekkkers en NGO’s als Urgenda en Greenpeace om vooral niet productief voor de kost te werken maar onze samenleving te subverteren, en kijk toe hoe de mensheid honger gaat lijden.

Dat is waar Mark Rutte, Klaas Knot, Frans Timmermans, Mario Draghi en Christine Lagarde ons met reuzenschreden naartoe voeren, met als gevolg > 10% inflatie en een infarct in de wereldwijde logistiek van voedsel, commodities, aardgas en kunstmest omdat de globalisten, het Amerikaanse Military Industrial Complex, de ‘deep state’ en de NATO Poetin in een confrontatie forceren met een ‘one world government’. Navrant is dat Poetin één van de WEF-globalisten was tot hij merkte dat er nog grotere schoften dan hijzelf los rondlopen die geen behoefte hebben aan een reïncarnatie van Tsaar Vladimir I, reden waarom hij zijn kont tegen de krib gooide. Dat kostte hem niet alleen de toegang tot SWIFT, maar alle wereldwijde Russische reserves die bij Centrale Banken geparkeerd staan. Wat de Amerikaanse ‘deep state’ nu uithaalt is een blauwdruk van de economische blokkade van Japan na Pearl Harbour waarbij de ongekozen Biden door die ongekozen ‘deep state’ in de voetsporen van de wèl gekozen Roosevelt wordt gevoerd.

Wat de seniele Biden zich ook laat welgevallen is dat de geldpers nu nog harder wordt aangezet, hetgeen Rutte en Kaag hier trouw volgen met € 60 miljard voor hun natte-groene-dromen, in de hoop dat de komende hongersnood en energiearmoede ‘afgekocht’ kunnen worden. Maar dat werkt niet, omdat de inflatie met een ‘multiplier’ van stal gaat waartegen de geldpers niet mathematisch is opgewassen. Slechts delusionele linkse activisten denken de wanstaltige schulden waarmee men ons opscheept te kunnen negeren en te compenseren met de geldpers. Als de boel gillend uit de hand loopt gaat men prijscontroles introduceren op voedsel, zowel landbouw- als veeteelt producten en ons land de gevreesde loon- en prijsspiraal injagen.

Alles voor de goede globalistische idéefixe! Dus nog meer overheid en nog meer controle, want de man van personeelszaken heeft nog nooit iets zinnigs voor de kost gedaan en ontbeert iedere vorm van leiderskwaliteiten en creativiteit. Dankzij hem zitten wij in een verstikkend globalistisch web van de VN en de EU, waar wij weliswaar de toverspreuk Corona niet meer horen, maar het blijft één vicieuze cirkel zolang onze ‘controlerende’ politici niet de integriteit en het zelfreinigend vermogen hebben om deze sociopaat bij de vuilniszakken op de stoep te zetten en zo snel mogelijk tot een Nexit te besluiten, zowel uit het wespennest van de VN als de EU…  


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Koddebeier
2 jaren geleden

Zolang de Nederlanders domme stemmers blijven zullen nooit van dit burger hatende regiem afkomen.

Joost
2 jaren geleden

En toch is bij de laatste verkiezingen de VVD weer de grootste geworden. Men verdient de ellende gewoon. Het Romeins Imperium werd onder de voet gelopen door de barbaren, de Westerse wereld heeft geen barbaren nodig om zichzelf te vernietigen.

Tigron
2 jaren geleden
Antwoord aan  Joost

De kleine barbaren zitten in de regering en de 2e kamer.
De grote barbaren hebben ze aan de touwtjes.