Koehandel in grondrechten

Onze corona charlatans Mark en Hugo blijken achter de rug van het parlement al maanden geprobeerd te hebben om 2G erdoor te drukken, desnoods door de oppositie tegemoet te komen in andere agendapunten. Let wel: ordinaire koehandel in grondrechten door in en in corrupte globalisten, die duidelijk – het kan haast niet anders – hun marsorders voor een verborgen agenda van buiten af krijgen.  

Gisteren bevestigde notabene de communistische partij Nederland, bij monde van Jesse Klaver, dit gechicaneer met onze burgerlijke vrijheid in de Haagse beerput die het nooit leert. Nadat Gideon van Meijeren de nieuwe Hugo de (grondwettelijke) wet had gelezen over 2G wil deze ‘Holzkopf’ alsnog zelfs 3G doorzetten terwijl nu ook Finland alle corona beperkingen opheft.

In ieder geval 2G, want Kuipers dramt verder: ‘dat 2G nog zo mooi gebruikt kan worden om mensen te bewegen een booster te nemen’. Heeft deze levensgevaarlijke drammer ook maar enig benul van wat democratie en mensenrechten inhouden? Zelfs als zonneklaar is gebleken dat het fascistische gerotzooi van deze regering totaal niet werkt om ‘besmetting’ te voorkomen blijft hij halsstarrig doorgaan met zijn hand- en spandiensten aan de WEF religie.

In goed Nederlands: er wordt hier een middel gepropageerd op zoek naar een sinister, globalistisch doel.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
1 jaar geleden

Het is voor mij ‘’zonneklaar’’ dat ook de heer Dunki zich ongelooflijk ‘genaaid’ voelt met deze nieuw minister van VWS Ernst Kuipers. Dat Mark Rutte en Hugo de Jonge een tweespan zijn voor de doodzieke politieke kar is per definitie een hopeloze zaak omdat zij slechts een symptoom zijn van de incompetente rest . De koehandel in grondrechten is dermate sinister dat een bestaand recht alleen door idioten worden verbrijzeld en mogelijk als inruilmiddel gebruikt voor andere diensten . Daaruit blijkt hun criminele inslag en gewetenloosheid en zij hun psychiatrische behandeling hebben gemist . Het is toch niet meer te behappen en te accepteren figuren als Rutte en de Jonge nog langer te tolereren . Het Kartel’ staat nog steeds overeind ook heeft de ChristenUnie even niet meegedaan .Het wordt een hopeloze zaak als de coalitie NIET bij zinnen komt .