De ratten verlaten het schip

Terwijl het lekke coronaschip begint te kapseizen kent het Afrikaanse continent al jaren niet meer dan 3% coronabesmetting. Daarom is het leerzaam te zien hoe nu vooraanstaande coronaratten aanstalten gaan maken om hun schip te verlaten. De Gemenebest landen zijn het zwaarst getroffen door de machtige elitaire fascisten die achter het globale coronabedrog zitten, maar juist daar begint nu de ommezwaai.

In Canada is de N°1 ondergronds gegaan nu een massaal protest (het truckers’ convooi) hem duidelijk maakt dat men zijn poezelige ponem en wangedrag zat is. Terwijl hij wanhopig achter de veilige schermen staat te liegen over de wandaden van de vreedzame truckers, hebben de provincies Alberta en Saskatchewan de boodschap begrepen en Trudeau’s complete corona charade van de ene op de andere dag op de helling gezet. In het communistische heropvoedingskamp Nieuw Zeeland leggen truckers het land nu ook plat en zelfs in Australië begint het te rommelen. In Alaska en de continentale USA voeren truckers identieke acties en één grensovergang tussen Canada en de USA is ook al geblokkeerd, terwijl het van politiekcorrecte activisten uitpuilende Witte Huis zich radeloos beraadt op een passende reactie. Want de perspectieven voor de tussentijdse verkiezingen in november zijn na één jaar al rampzalig voor hen, nu wordt het wellicht een slachting.

In Parijs heeft een rechter Macron, die zichzelf wanhopig vastbeet in een kille jacht op andersdenkende ‘nonvaxxers’, op zijn nummer gezet, door te vonnissen dat in de Isle de France (Parijs en wijde omgeving) de gehate mondkapjes een onwettige inbreuk vormen op de constitutionele vrijheid van de Franse burgers, terwijl Macron zijn verkiezingscampagne juist daarop had gebaseerd.  Het is de eeuwige ‘wet der grote getallen’, zo te zien trekken populisten wereldwijd op naar de poorten van de globalistische bolwerken en het zijn de grootste ratten die het zinkende schip als eersten verlaten, zo ook in Den Haag waar Rutte en Kuipers onraad ruiken. Opvallend is dat regeringsleiders als Macron, Trudeau, Arden en Morrison, die als  uitvoerders voor de implementatie van de illegale machtsgreep der fascistische elites verantwoordelijk zijn, stuk voor stuk uit de WEF-stal komen. Alleen Rutte is een natuurtalent, maar kijkt u eens wat er nu gebeurt.

Plotseling is ons ‘haantje de voorste’ niet meer bij de wekelijkse coronapersconferentie! Zijn smoes luidt ‘dat het tijd wordt voor normalisatie van de crisis’. Die normalisatie houdt dan onder meer in dat Kuipers het in zijn eentje moet doen, want de VVD gaat pompen of verzuipen. Dat zal Kuipers en D66 ook geen goed doen, maar Rutte weet altijd precies wanneer hij persoonlijk risico loopt…

Mark Rutte moet plots redden wat er te redden valt, want de gemeenteverkiezingen komen er aan en alle burgemeesters in spé zien hun toekomst verdampen als hun weldoener uit de gratie raakt, helemaal wanneer die ten val komt. De VVD stort in de peilingen nu snel in elkaar en nu de kiezers wakker beginnen te worden kan het in maart op een bloedbad voor de VVD uitdraaien. Ernst Kuipers mag zijn premier dan uit de corona-tegenwind houden, om D66 zodoende ook tot een meer realistisch niveau te reduceren.

Prima idee van Rutte, die dan een fors deel van zijn machtsbasis verliest. Landelijke VVD’ers gaan dan nóg meer rebelleren, hij is opeens niet meer onaantastbaar en wie spreidt hun bedjes dan? Het Kartel begint te kraken omdat zij in hun opportunisme, veel te lang, hun lot aan dat van een lege egotripper hebben verbonden. Pluche slijt harder dan men denkt…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boudica
2 jaren geleden

Als dienaar van het WEF zal de kwestie Oekraine nu hoog op de agenda staan bij Rutte. Met Klaus Schwab en zijn mentor Henry Kissinger (die een gewelddadige politiek toestaat) belooft dit niet veel goeds.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Boudica

Kissinger kent, als pure machtspoliticus, inderdaad geen scrupules maar staat in de kliek rond de meedogenloze ‘one world government’ elite hoog verheven boven propagandachef Schwab. Rutte is in dat slangennest niet meer dan een locaal radertje die als ‘man on the spot’ echt niets in de melk te brokkelen heeft in hun fascistische strategie. Een handige charlatan in ons kleine hoekje van de wereld, maar hij blijft een omhoog gevallen ambtenaar, niet iemand met leiderscapaciteiten en visie waaruit die zieke elite zal putten.

Kijkt u eens naar ‘Conspirators Hierarchy, the story of the committee of 300’ van dr. John Coleman. Gedurende zijn vele jaren als CIA en MI-5 analist kon hij als één der weinigen achter bijna alle schermen kijken en zodoende ook de tip van de sluier lichten over de funeste rol van Bernhard, Beatrix en hun opvolgers in hun nihilistische Bilderberg club.

Wat wij mogelijk na Rutte (en de al even slechte Kaag) krijgen zal niet veel beter worden gezien de stapel brandhout aan het Binnenhof, zolang die vicieuze globalistische cirkel maar wereldwijd doorbroken wordt …

Daarom zijn onze verkiezingen in maart zo belangrijk,al was het maar om te zorgen dat de VVD en D66 de stemmen van de zwevende kiezers niet meer krijgen, dan gaat de sneeuwbal vanzelf rollen.