Komt de sheriff terug?

Vanaf het moment dat Donald Trump zich kandidaat stelde voor het presidentschap was het oorlog. Hij ontpopte zich, nog afgezien van zijn leeftijd, als een zeldzaam energieke knokker – 100% het tegenovergestelde van ‘sleepy Joe’.

Maar hij stond vrijwel alleen tegenover de voltallige ‘swamp’, de ‘deep state’, de media, Big Tech èn de politiekcorrecte elites die achter Biden staan omdat deze hen geen strobreed in de weg legt op weg naar de kassa. Trump is een vechter, maar zijn kabinet ontbeerde de vechtersbazen. Republikeinen zijn traditioneel op luxe gestelde ‘swampdieren’ die van het pluche houden, al helemaal geen knokkers.

Donald Trump. Afb: Gage Skidmore / https://creativecommons.org/licenses/by-sa/2.0/deed.no

Desondanks heeft hij zijn partij vernieuwd en in feite zijn persoonlijke domein gemaakt op een paar fossielen na die binnenkort aan de horizon verdwijnen. Uiteindelijk heeft hij héél veel voor elkaar gekregen, zeker als wij nu moeten toezien hoe niet alleen de USA maar de hele wereld al na één jaar van politiekcorrecte hysterie uit Washington in chaos gedompeld wordt door het gerotzooi van die  ‘woke’ stumpers. Zij vergiftigen niet alleen de Amerikaanse politiek maar maken er ook op het wereldtoneel een dramatische puinhoop van, à la Obama. Moskou, Peking en Teheran profiteren daarvan, zonder dankjewel te zeggen tegen de ‘quantité negligeable’ Joe Biden..

Hoe zit het in Nederland?

In Nederland zien wij een afspiegeling daarvan in het schandalige kiezersbedrog van een narcistische sociopaat als premier die al sinds mensenheugenis ‘weg had moeten zijn’ maar zich, met dank aan de weerzinwekkend corrupte Haagse politiek, aan zijn nagels vasthoudt aan het pluche en vastbesloten is om maximale schade aan onze samenleving toe te brengen in zijn globalistische WEF-hypnose.  

De vraag waar onze sheriff is vertaalt zich of de Nederlandse politiek ooit nog in staat zal zijn om deze nationale schande te boven te komen. Die lijkt slechts positief beantwoord te kunnen worden als het politiekcorrecte kwaad bij de wortels wordt uitgeroeid. Maar die wortels groeien hier ver vandaan, dus dat is slechts mogelijk door het ‘Social-Democratic-monster’ in de USA de kop af te hakken en dan meteen die van hun VVD en D66-klonen. Dat vergt ook ‘vechtersbazen’ en die zie ik op het Binnenhof alleen maar in de alom vermaledijde jongens van FvD en een Van Haga – Omtzigt’s neus wijst helaas ook al de VN/EU kant op – die niet bang zijn ‘om er een enorme rotschop onder te geven’, reden waarom het Kartel zo allergisch reageert op hun interventies op het Haagse politieke toneel.

Paniekreacties op het pluche als ‘daar gaan de mooie baantjes’ en ‘nu moeten wij een vak gaan leren’ kosten de collaborateurs in de 2e Kamer hun nachtrust terwijl de pater intellectualis van al het ‘woke’ kwaad alleen nog maar wil proberen hoe lang het elastiekje nog kan worden opgerekt nu de polls uitwijzen dat zijn VVD en D66 rap zetels verliezen…  Dat Haagse tweekoppige ‘woke’ monster wordt gevoed vanuit de V.N. en hun WEF appendix en er is maar één man die die bende de kop kan afhakken, dat is ‘the big noise from Queens, Sheriff Donald die niet bang is om VN èn de WEF op de ‘shitlist’ te plaatsen en te kortwieken.

Introspectie voor de Sheriff?

Hoe zien de perspectieven daarvoor er uit? Trump vocht tegen een overweldigend complot van wereldwijde media, ‘deep state’met Clinton’s valse ‘Russia Gate’, Big Tech et.al., was voor de duvel niet bang maar had geen vechters in zijn kabinet. Zijn optreden was, ondermeer daardoor, verre van perfect en hij zou veel kunnen leren van een scherpe analyse daarvan want als hij weer voor het presidentschap gaat zullen veel kiezers zich afvragen of hij de introspectie daarvoor heeft kunnen opbrengen. Bijvoorbeeld in zijn keuzes voor kabinetsposten, zijn gebrek aan follow-up bij bestraffing van corrupte bureaucraten uit de ‘deep state’en zijn weinig subtiele tweets waarmee hij veel ‘soccermoms’ (bakfietsmoeders) tegen zich in het harnas joeg.

De tijd lijkt rijp want de polls zijn nog nooit zo in zijn voordeel geweest dankzij Joe Biden en de criminele elite die hem aanstuurt. Veel ‘undecided voters’ begrijpen nu des te beter dat Trump een tamelijk ruwe bolster was, maar zien nu ook in wat hij in vier jaren feitelijk voor elkaar heeft gekregen. Op het Nederlandse front in dezelfde cultuuroorlog pruttelt het gelukkig ook steeds meer dankzij kritische interventies van FvD die er ongetwijfeld mee te maken hebben dat in de polls de steun voor het narcistische duo landverraders ook al gestaag afbrokkelt, waarvoor hulde!

Laffe ‘shaming’ als laatste redmiddel maakt gelukkig weinig indruk op Baudet en zijn ploeg die hier de grond alvast egaliseren voor de grote schoonmaak, ondanks misselijke zetelroof door Otte, het op ministersposten geilende JA21 en Van Haga die liever zelf voor het voetlicht staat.

Geen woorden maar daden

Het ‘ruwe bolster, blanke pit’ gezegde doet voor Trump absoluut geen opgeld, hij is en blijft een straatvechter tot in het diepst van zijn hart maar hij is een onafhankelijke, authentiek liberale geest die zijn eigen lotsbestemming opeist en geen enkele concessie doet aan de drammerige wereldhervormers van het globalisme. Hij maalt natuurlijk geen seconde om kleuterschoolpraktijken als ‘shaming’, maar realiseerde zich te weinig dat dat toch stemmen kost, dus laten wij eens kijken wie hij is en wat hij eigenlijk gepresteerd heeft terwijl de media dit hardnekkig verzwegen:

  • Hij draagt zijn authentiek liberale credo uit in een stroom van woorden en tweets maar maakt die ook (meestal) waar in zijn daden, wat 100% contrasteert met de leugenaar in het Haagse torentje.
  • Tot het ‘Fauci-virus’ verscheen had hij de meest welvarende economie op de aardbol opgebouwd waarvan alle, door de Democraten al tientallen jaren belazerde, minderheden profiteerden met 7 miljoen banen terwijl het gemiddelde jaarinkomen voor de middenklasse $ 6.000 steeg – d.w.z. vijf keer de totale stijging onder Obama in 8 lange jaren.
  • Tot dat moment was de werkeloosheid 3,5%, de laagste in een halve eeuw waarin zwarten, Latinos, Aziatische Amerikanen en autochtonen (indianen) deelden.
  • De zwarte bevolking vermeerderde hun huizenbezit van 41.7 % tot 46.4 %.
  • Door de globalistische outsourcing van industriële productie terug te draaien werden 1,2 miljoen banen gecreëerd terwijl de aandelenbeurzen knalden.

Op het gebied van infrastructuur maakte Trump zijn beloftes niet waar, mede dankzij Democratische sabotage, maar er ging $ 1,3 miljard naar het platteland o.a. voor broodnodige digitalisering. Verder waren er tientallen kleinere projecten in economische ‘opportunity zones’ met belastingvoordelen voor bedrijven om investeringen in de economie aan te trekken. Duizenden verstikkende Democratische regels werden afgeschaft en ‘fair and reciprocal trade agreements’ opgetuigd waarbij de USA niet langer voor Sinterklaas speelde in plaats van ‘the job-killing Trans-Pacific Partnership’ en North American Free Trade Agreement (NAFTA) met het U.S.-Mexico-Canada Agreement (USMCA).

Energie was tot 2021 wereldwijd betaalbaar want de USA was netto exporteur van energie, geheel onafhankelijk van olie uit het M.O. voor het eerst in 70 jaar, mede dankzij ‘fracking’ en de Keystone XL and Dakota Access pipelines die Biden uit ideologische hufterigheid sloot. Voor het verlies van hun banen door honderdduizenden Amerikaanse gedupeerden durfde het ‘groene gespuis’ in het Witte Huis te reageren met : ‘ je had daar niet hoeven werken…’  Sic! Daarmee wakkerden de globalistische intriganten de wereldwijde energieschaarste aan, reden waarom u nu niet alleen zo duur uit bent met gas, elektriciteit en benzine, maar vriend Poetin west Europa ook in de houdgreep heeft. Dit terwijl onze incompetente Haagse figuranten de gasvoorraden niet eens op pijl hebben gebracht voor de winter. Zeker te druk met corona en het klimaat?

Er kwam een muur langs de grens met Mexico en er kwamen accoorden met Centraal Amerikaanse landen over huisvesting voor vluchtelingen aldaar i.p.v. de 2 miljoen vaak spoorloze en criminele illegalen die nu ronddolen in de U.S., waaronder bekende terroristen. Europese Natolanden die hun verplichtingen niet nakwamen ‘werden op hun vestje gespuugd’, terwijl het door Obama schandelijk verwaarloosde militaire apparaat werd hersteld. Troepen werden gerepatrieerd en de USA zag af van de rol van ‘politieman van de wereld’, die Biden nu weer nodeloos oppakt. Er kwamen vredesverdragen tussen Europese en Arabisch/Israelische vijanden en de US embassade verhuisde naar Jerusalem, ISIS werd gedecimeerd, kortom een incomplete waslijst van wapenfeiten die nog veel en veel langer kan worden. Feit is dat Trump héél veel goeds heeft gedaan conform zijn beloftes. Veel ‘undecided voters’ begrijpen nu pas, maar des te beter, dat Trump een tamelijk ruwe bolster is maar heel competent. Zij zien nu ook wat hij in vier jaren feitelijk voor elkaar heeft gekregen en wat linkse activisten in enkele maanden verwoest hebben. Kritiek daarop begint tot zwevende kiezers door te dringen, zowel daar als hier. Maar ‘woke’ beroept, zowel daar als in de 2e Kamer, op ongefundeerde ‘science’, in feite slechts kromme meningen, onbewezen modellen en valse emoties die geen zoden aan de dijk zetten als er intelligent weerwoord wordt geboden. Zodra FvD dit aantoont volgt het laatste wanhopige argument der moreel superieure leeghoofden:‘ u moet u schamen’ en de uitsmijter: ‘ FvD moet opgeheven worden’.  Zo kwam Fortuyn ook aan zijn eind.

De sheriff komt er aan!

Dàt soort oerdomme brutaliteit kan prima (voort-)bestaan dankzij een incompetente en moreel corrupte Kamervoorzitster die nooit insisteert op beantwoording der vragen, maar vooral buiten haar ‘jobdescription’ indruk wil maken op suffe deugmensen die ‘niet gekwetst mogen worden’. Maar als die ‘slachtoffers tegen wil en dank’ eindelijk inzien waarom hun energierekeningen met 50% of meer omhoog knallen, hun benzine en boodschappen dagelijks duurder worden en het corona-, stikstof- en klimaatbedrog aan alle kanten rammelt, gaan zij zich toch afvragen of het wel zo leuk is om bij de moreelsuperieure leeghoofden van het VVD/D66 Kartel te horen. Datzelfde speelt, op schaal vergroot, in de USA waar de criminaliteit onhoog knalt dankzij de mensenhater George Soros die niet alleen de erkende sponsor is van het Antifagespuis, maar er ook voor gezorgd heeft dat over het gehele land tientallen, met zijn geld gekozen, ‘woke’ officieren van justitie geen zware criminelen de bak ingooien maar zoveel mogelijk gearresteerd tuig weer de straat opsturen. Dat is dezelfde Soros die in Nederland het D66 imiterende Volt subsidiëert en ook al jaren geld geeft aan activisten om Wilders met negatieve publiciteit te ondermijnen. De potsierlijke Sigrid Kaag noemde deze schoft onlangs nog een ‘filantroop’, er zijn wel meer zaken waarop zij geen heldere kijk heeft. Aan alles komt een eind, want bij de komende tussentijdse verkiezingen in de USA krijgen niet alleen voornoemde ‘woke district attorneys’ de rekening voor de toegenomen misdaad gepresenteerd, ook de volksvertegenwoordiging gaat op de schop.

De door Democratische extremisten gemanipuleerde stroman Joe Biden doet fantastisch werk voor de feitelijk al lopende Trump campagne. Daarom proberen Biden’s activisten alsnog panisch de kieswetten te manipuleren, maar het anti-Biden sentiment is al zo sterk dat Trump in de polls tegen de 20 punten voorsprong op hem heeft, dat kan je niet zomaar vervalsen…  Modder gooien biedt al evenmin perspectief, terwijl de Amerikaanse elite zich dagelijks verrijkt in deals met China, de Biden familie voorop! Trump heeft wellicht niet veel vrienden gemaakt, maar wat kan je verwachten als je ongevraagd in een oorlog verwikkeld raakt met de almachtige, corrupte globalistische elite’s die nergens voor terugschrikken? Wij zien dat ook dagelijks in Den Haag waar FvD de Zwarte Piet toegespeeld krijgt omdat zij zo onaardig zijn tegen wereldverbeteraars die ons tegen corona en de klimaatramp beschermen, maar die hebben nu wel genoeg op hun geweten.

Tijd voor de ‘shootout’, de sheriff komt er aan!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
r dunki
2 jaren geleden

bij de ‘vechters voor de goede zaak’ vergat ik Caroline van der Plas… alsnog!