De waarheid kwijtgeraakt

Globalisten gaan zo op in hun perverse psychologische oorlogvoering tegen de eigen bevolking, dat zelfs hun medicijnman Obama recentelijk verklaarde dat wij in een epistemologische crisis verzeild zijn geraakt. In goed Nederlands, ‘wij zijn het spoor van de waarheid kwijtgeraakt…’ Eindelijk eens iets verstandigs van deze aartssaboteur van alle democratieën.

Wij zien dagelijks het (afbrokkelende) narratief van de heren Rutte en de Jonge, respectievelijk diens nieuwste D66 kloon, in hun triest stemmende poging om hun angstaanjagende corona narratief overeind te houden, langs  dezelfde lijnen als hun klimaatpsychose. In 2017 rapporteerde de ‘American Psychological Association’ over  “eco-anxiety,” gedefinieerd als een chronische angst voor milieurampen. Vooral jongeren schijnen daarmee te zitten, mogelijk omdat zij door hun erbarmelijke onderwijs, wellicht ook door drugsgebruik, nogal ontvankelijk zijn voor ‘brainwashing’ van overheidswege en/of media.

Navrant is dat in Nederland de opportunist Mark Rutte voor de zekerheid maar voorop gaat lopen om de wereld te laten zien hoe achteloos hij € 60 miljard kan weggieten aan zijn klimaat prijskaartje voor nog eens één of meer destructieve jaren op het pluche ter meerdere eigen glorie. Dit terwijl de arme AOW’ers er van de weeromstuit op jaarbasis liefst € 1.000 netto op achteruit moeten om kosten te sparen voor de waanideeën van Timmermans! Ondertussen is de USA het enige land dat de CO2 uitstoot al jarenlang systematisch reduceert, maar als verantwoordelijk voor slechts 13% van de mondiale uitstoot kansloos is indien zij die naar 0% terugbrengen omdat ‘de rest’ (lees China en India) die teruggang van 0,6% binnen één decennium ruim gaan overtreffen met hun nooit dalende uitstoot, Verdrag van Parijs of niet…

‘Cancel’ de klimaatcrisis

Welk advies zou u geven aan weerloze mensen die verdrinken in activistische propaganda? Ik zou zeggen, ‘cancel’ de klimaatcrisis! Ik zou hen vertellen dat er geen nood aan de man is terwijl het coronaverhaal langzaam uitdooft. Men wordt het spuugzat als Spanje en Engeland besluiten dat corona gewoon een griep is… Punt uit! Zelfs linkse ‘policymakers’ op het Binnenhof, neem Segers, Kaag of Ollongren, zijn zo ignorant dat je er huilerig van wordt. Vervolgens zou ik, omdat er niets fout is met CO2 die op zich zeker geen opwarming veroorzaakt van de aardse atmosfeer, althans niet of nauwelijks buiten traditionele natuurlijke parameters, het iedereen van harte gunnen om zich de kop te breken over CO2 reductieplannen die de wereld niet kapot maken in plaats van de huidige hysterie die een heel andere, kwaadaardige motivatie kent. Domme jongetjes als Klaver en Jetten, die met biomassa hele continenten willen ontbossen die juist volop CO2 aan de atmosfeer kunnen onttrekken, moeten kennelijk eerst een goede rechtse vaccinatie krijgen om het licht te kunnen zien. In W.O.2 strooide de Engelse RAF enorme wolken reflecterende deeltjes boven het Kanaal om de Duitse radar te verwarren, maar met de hedendaagse technologie is het een fluitje van een cent om – bijvoorbeeld boven de oceanen – wéér van die reflecterende deeltjes in de atmosfeer te brengen om het zonlicht voor een symbolisch deeltje te reflecteren, zodat de aarde niet die ene graad Celsius opwarmt terwijl er in feite een koude periode aankomt omdat de zonneactiviteit al enkele jaren gestaag terugloopt. Is er iemand in De Bilt die een prijs krijgt voor iets anders dan goedkope globalistische propaganda, terwijl die feiten op tafel liggen?

Tirannie

Mark Rutte’s apocalyptische scenario’s inzake het coronabedrog waren slechts een generale repetitie namens zijn meesters van de Verenigde Naties, het fascistische ‘one world government’ dat dezelfde tirannie wil gaan en vooral blijven misbruiken in hun ogenschijnlijke oorlog tegen de imaginaire klimaatverandering, met de bedoeling ons onze vrijheid te ontnemen als dubbele bodem. Dat mag best eens € 60 miljard gaan kosten voor ‘de goede zaak’. Dat zal hard nodig zijn, want er is geen zinnig mens die dat geld wil uitgeven ter voorkoming van klimaatverandering. Neem het onderzoek in 2019 waaruit bleek dat 68% der Amerikanen niet wenste om $ 10 per maand extra voor elektriciteit te betalen voor ‘het klimaat’, slechts 57% had daar $ 1 p.m. voor over.

Maar dat is precies wat Nederland nu met Mark Rutte’s virtuele verdubbeling van gas- en elektriciteitsbelasting en accijnzen ‘in extremis’ overkomt. Recentelijk beschreef ik u hoe de banken voor het karretje worden gespannen om alleen nog maar meelopers met Timmermans ‘green deal’ te financieren, zodat een groot deel van de MKB nog verder uitgemoord kan worden. In ‘Political Legitimacy, Authoritarianism, and Climate Change’ (Cambridge University Press resp. the American Political Science Review) argumenteert professor Ross Mittiga dat de klimaatcrisis een greep naar autoritarisme kan rechtvaardigen… Let wel, eerst eens flink op de dikke duim zuigen om een maatschappelijke ramp te creëren naar goed communistisch recept, om die vervolgens zelf te gaan ‘oplossen’ door de democratie ‘kalt zu stellen’ en ons onze vrijheid te ontnemen!

Ziet u de redenatie? Onze vrijheid is hèt probleem voor zijn illusoire klimaatprobleempjes, die op zich niet meer zijn dan een instrument in de greep naar de macht! Om er nog een schepje op te doen komt Mittiga met de broodnodige verandering van onze ‘lifestyle’, dus voortaan geen vlees meer op tafel want anders vergaat de wereld in 2030, of iets dergelijks. Als dit braakmiddel eenmaal op stoom is gekomen volgt ook de censuur op ‘klimaatontkenners’, want die krijgen natuurlijk ook een schop na, net als de antivaxxers.

Extremisme wordt normaal

Deze idioot vertelt niets nieuws, het is ook geen wetenschap maar pure propaganda die dagelijks op de mensheid wordt losgelaten onder het motto ‘science is settled’. Zoals het elke goede globalist betaamt hebben Rutte en Kaag ook de mond vol van ‘het nieuwe normaal’ wat in feite niets anders is dan hun totalitaire neuroses, hun fascisme.

De geschiedenis herhaalt zich weer allen zijn de poppetjes vervangen door Rutte 4.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties