Verplichte dienstbaarheid

Angela Merkel’s erfenis mag er wezen: de nieuwe Duitse rampencoalitie ‘gaat met de benen wijd liggen’ voor de EU en accepteert ‘een speciale verplichting om dienstbaar te zijn’ aan het neo-communistische rovershol in Brussel.

Nadat zij in 1989 over de restanten van de Berlijnse Muur was geklauterd heeft Merkel het communisme een tweede adem gegeven in West Duitsland dat nu in een verdwaasd politiekcorrect Utopia dreigt te eindigen. Chapeau hoe één intrigant zo succesvol heeft kunnen inspelen op het collectieve schuldcomplex met haar jarenlange communistische indoctrinatie. Op de valreep wordt Duitsland volledig uitgeleverd aan haar ongekozen Brusselse ‘fellow travellers’ door een coalitie van ideologische brokkenpiloten.

De EU eist de macht om direct belasting in Nederland te heffen

In Duurzame financiering d.d.25 november jl. schetste ik al hoe Brussel (de EC) afgelopen zomer met een aantal voorstellen voor totalitaire maatregels kwam die de Europese financiering van ‘duurzame’ projecten moeten regelen in hun nieuwste funeste strategie. Met name een ideologisch gedreven wetsvoorstel voor een nieuwe Europese ‘groene’ standaard, om bedrijven die niet meedoen aan hun globalistische spelletjes beter te kunnen discrimineren. Deze zogenaamde ‘taxonomie européenne’ is een Orwelliaanse, politiekcorrecte en op klimaatbedrog gebaseerde wraakoefening van de groene maffia op ‘andersdenkenden’ en de Duitse rampencoalitie heeft nu zwart op wit bevestigd dat Duitsland ‘doordrongen is dat het een speciale verplichting heeft om dienstbaar te zijn aan de EU’. De globalist in het torentje zal proforma protesteren om vervolgens ook op de stippellijn te tekenen ‘omdat het nu eenmaal onvermijdelijk was’. Waar het nu naartoe gaat is dat de EU fiscale maatregelen inzet om de economische groei, ‘debt sustainability’ en groene investeringen te ‘bevorderen’. Ambtelijk hocus pocus voor wat in goed Nederlands impliceert dat de EU de macht krijgt om belasting te heffen in Nederland!

De Groene Maffia komt u kaal stelen

Dit geeft onze regering eindelijk de kans om Nederland ‘lock, stock and barrel’ aan Big Brother uit te leveren en zijn voltallige landverradersclub op het Binnenhof knikt begrijpend terwijl zij in feite hun fiat geven voor het doodsvonnis van het gehele Nederlandse bedrijfsleven, tenzij dat bedrijfsleven voor EU-commissaris Frans Timmermans zijn ‘green deal’ door de knieën gaat.

Uw pensioenen waren bij het ABP al op de glijdende schaal aangeland dankzij de bewust inflatoire geldpers van de ECB en wie zit er nu in het ABP bestuur? Een communist van GL die wegloopt met zijn moordende idool Pol Pot. Deze man kent nog niet eens het verschil tussen de kop of muntzijde van een Euro, maar wordt instrumenteel in de linkse machtsovername van Brussel. Het is een kwestie van tijd voordat de privé pensioenfondsen de strot dermate wordt dichtgeknepen dat zij uw pensioenen niet alleen door de reeds jarenlange inflatie kunnen uithollen, maar ook door uw centen naar hopeloze ‘groene projecten’ te sturen, zonder dat er ook maar énige definitie van die projecten op schrift staat! Zoals ik al schreef wordt dat uitbesteed aan de bankwereld die zo ook binnen de neo-communistische groene maffia wordt gehaald omdat linkse ideologie nu de voorkeur krijgt boven een solide rendement.

“U krijgt twee gigantische oren
aangenaaid in de Verenigde
Staten van Europa

Dat dit een variant is op hun volstrekt onacceptabele complot voor directe belastingheffing in ons land door een stel Brusselse communisten met een gigantisch gat in hun hand, hoeft geen betoog. U krijgt aan twee zijden, zowel direct als indirect, een gigantisch oor aangenaaid in deze, al jaren stilletjes lopende, communistische ‘great reset’ die uw zuur verdiende geld in feite volstrekt waardeloos maakt terwijl ongekozen volk in Brussel met uw triljarden de communistische heilstaat inluidt. Als kers op de taart hebben de Duitse zeloten bedacht dat de sowieso illusoire EU besluitvorming inzake defensie en buitenlandse zaken voortaan niet meer op unanimiteit gebaseerd dient te zijn maar op een gekwalificeerde meerderheid.

Dit is zo triest dat het zelfs geen slechte grap kan zijn want wat deze pacifisten, die in hun lidstaten geen cent aan defensie uitgeven, denken te bekokstoven aan EU defensie laat staan een Europees leger, is mij een raadsel. Er zullen vast tientallen ‘woke’ generaals komen met prachtige uniformen en veel onderscheidingen. Joe Biden komt ons ècht niet helpen als het wéér eens fout gaat. Buitenlandse Zaken van de EU is nu in handen van een verlopen  Catalaanse afdankertje, genaamd Josep Borrell, die afgelopen jaar o.a. al volledig voor schut heeft gestaan bij Poetin op de stoep, maar onvermoeibaar doorgaat met oliedomme ideeën te spuien in een EU die 27 onoverbrugbare belangentegenstellingen kent.

Wedden dat onze premier deze – buiten honderden miljoenen kiezers om en door brutaal, ongekozen gespuis beraamde – Verenigde Staten van Europa ook meteen omarmt?


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mgjb
1 jaar geleden

Geheel eens met dit verhaal. Een ding klopt niet: die communist uit Driebergen weet precies wat kop en munt is van een euro. Hij is nl een erfgenaam van V&D (even vergeten welke van de twee) en is multimiljonair. Dat werkte wat gemakkelijker om dan de activistische stakingsleider uit te hangen in zijn jeugd.
Levensgevaarlijke gast, eerst slijmen bij het volk met het maken van TVprogrammas bij de staatsomroep, daarna een onderwijs bobo worden en nu het verkwanselen van de ABP pensioenen in versneld tempo.
Hij lult als brugman. Net als die andere eikels zoals Blair, Al Gore, Wouter Bos, Obama, Nijpels, Timmermans. Veel empathie steeds, heel links nederland loopt ermee weg. Dat heeft hen geen windeieren gelegd maar ik zie nooit dat ze dat geld ‘verdiend’ in de publieke sector inzetten voor die empathie.

Altijd geven ze andermans geld uit. Walgelijk volk.

koddebeier
1 jaar geleden

Sarcastisch………….Misschien kunnen de Russen ons komen bevrijden ??

r dunki
1 jaar geleden
Antwoord aan  koddebeier

Poetin veegt de vloer aan met al die ‘woke’ hysterie