Duurzame financiering

In juli kwam ‘Brussel’ (de EC) met een aantal voorstellen voor totalitaire maatregels die de Europese financiering van ‘duurzame’ projecten moet regelen in hun nieuwste strategie. Met name een ideologisch gedreven wetsvoorstel voor een nieuwe Europese ‘groene’ standaard, om bedrijven die niet meedoen aan hun globalistische spelletjes beter te kunnen discrimineren.

De procedure om ‘andersdenkenden’ af te knijpen luistert naar de naam ‘Green Bond Standard’ en wordt ingebed in wat zij de ‘taxonomie européenne’ noemen. Voor wie de taal meester is, kijk vooral HIER. Hier alvast een korte samenvatting van hoe een stel ongekozen fascisten zich denken te kunnen botvieren op ‘andersdenkenden’, of het nu niet-gevaccineerden zijn of ‘niet-voldoende-groenen’. Een mineur probleem is natuurlijk, dat deze op klimaatbedrog gebaseerde ‘taxonomie européenne’ – die het hart vormt van deze groene strategie – meer een wraakoefening lijkt te zijn dan een doordachte strategie, met kreten uit Orwell’s ‘newspeak’ als ‘Corporate Sustainability Reporting Directive’ (CSRD) die de eerdere miskraam ‘Non-Financial Reporting Directive’ gaat vervangen om de torenhoge salarissen van de duizenden Brusselse ambtenaren te rechtvaardigen.

Afb: Michel Verbeek, Wikipedia.

Een nieuwe strategie klinkt indrukwekkend voor simpele zielen, maar wat gebeurt er wanneer de bedoelde slachtoffers van deze ‘wraakoefening’ niet eens duidelijk gedefinieerd zijn? Is dat een wet? Je hoort hen denken: “Wat maakt het uit, wij krijgen ze allemaal wel te pakken”. Maar wat als het slachtoffer één van de grootste Europese intriganten blijkt te zijn, met name Macron’s Frankrijk dat al tientallen jaren de schoonste en goedkoopste (kern-)energie produceert van Europa? Waarom? Omdat de globalistische kliek in Brussel nu eenmaal, net als het destructieve D66, primair tegen kernenergie is zonder daar ook maar één verstandig argument voor aan te kunnen dragen, behalve een primitieve hufterigheid.

Zo lek als een mand

Op 7 december moeten Europese ‘beleidsmakers’ gigantische gaten in dit arbitraire wetsvoorstel gaan dichten, in hun passie om de financiële sector te ‘vergroenen’ en teneinde een onwelgevallige industrie de keel te kunnen dichtknijpen. Let wel, de bankwereld wordt voor dit fascistische karretje gespannen maar ik moet DNB president Knot daar nog tegen horen protesteren. Macron is gewend dat zijn globalistische vriendinnetje en voorzitster van de EC op zijn wens direct met haar hoge hakjes klakt, dus de vermaledijde en in dit wetsontwerp van groene financiering  uitgesloten kernenergie – als politieke erfenis van de geitenwollen sok Angela Merkel – moet uiteraard alsnog in dat EU-wetsvoorstel gepropt worden. Voor deze ene keer kan ik hem geen ongelijk geven, zij het dat die hele wet en strategie, wederom naar mijn mening, een exercities zijn in nare fascistische streken van ongekozen gladjakkers die zich nu proberen uit te leven, maar daar uiteindelijk in de harde politieke realiteit een maatje te klein voor zullen blijken.

Frankrijk geeft kernenergie op voorhand een ‘groen etiket’ en nodigt het ‘ondemocratische’ Polen en Hongarije uit om voor deze gelegenheid even lekker bij Macron onder de lakens te kruipen door aan hen hulp te bieden in hun op aardgas gebaseerde energievoorziening, terwijl deze rat van de daken loopt te schreeuwen over hun ‘ondemocratische misstanden’.

Onze onkreukbare democraat

Er gaat niets boven Macron’s ouderwetse hypocrisie, die moeiteloos  geëvenaard wordt door de ‘meest democratische premier die Nederland ooit gekend heeft’ in zijn linkse hetze tegen Polen en Hongarije, omdat zij geen D66 rechters tolereren en evenmin pedofielen vrije toegang tot het lesmateriaal op de scholen geven! Kijkt u maar naar het onkreukbare standpunt dat onze vaderlandse trots premier Rutte op 7 december, met de staart tussen de benen, gaat innemen omdat Frankrijk de flauwekul van de ‘taxonomie’ blokkeert als kernenergie niet als groen wordt gekwalificeerd in het ‘groene’ wetsontwerp van de EC. Frankrijk heeft tientallen kerncentrales en stuwmeren voor de schoonste en goedkoopste elektriciteit in de EU en heeft de ‘kritische massa’ om deze destructieve idéefixe onder te spitten, dus de stemmen van Polen en Hongarije tellen in de komende ministerraad van 7 december, temeer omdat Finland al op voorhand meedoet. Premier Rutte heeft al jaren geleden geroepen dat kernenergie hard nodig is maar ligt nu – vergeeft u mij de beeldspraak – warmpjes onder de lakens bij Ollongren en de vaderlandse groene maffia.

Het EP is al uitgepraat nadat het in juli de ‘taxonomie’ accepteerde, zij het op voorwaarde dat de instrumentele financiële sector in 2022 bij wet verplicht is om uit te leggen wat een groene belegging inhoudt.  Let wel, dit lijkt Mark Rutte wel die pretendeert te ‘regeren’ op ‘maatschappelijk draagvlak’ bij gebreke van eigen visie, laat staan beleid. De incompetente Europese wetgevers nemen een ideologisch gedreven, levensgevaarlijk wetsontwerp aan dat de invulling ervan over laat aan de ongekozen bankwereld!

Een vierde macht in de Trias Politica?

Hebt u het door? Er wordt doodleuk een vierde macht geïntroduceerd in de Trias Politica die voor een bevolking van honderden miljoenen inwoners verondersteld wordt te bepalen wat ‘vervuilend’ is voor pensioenfondsen, banken en verzekeraars! Een Kafkaëske nachtmerrie…

Dankzij Angela Merkel is Europese kernenergie in de ‘taxonomie’ een besmet onderwerp in Duitsland, waar beleggers in kernenergie zowaar riskeren om als ‘ideologisch foute’ voorstanders van nucleair te worden weggezet door een stel ‘snowflakes’. Wat te denken van de wantoestand in Nederland als banken en bedrijven uit de energiesector dankzij ‘gasbeleggingen’ of die in kernenergie niet als groen aangemerkt mogen worden en zomaar kunnen doodbloeden bij de gratie van ongekozen canaille? De brainwashing van het simplistische publiek door D66,  PvdA en GL om in ‘groene’ projecten te investeren vergiftigt het gezond verstand en zal hun ‘groene transitie’ eerder belemmeren dan helpen. De dolle hond bijt helaas niet alleen in zijn eigen staart.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties