De ‘wetenschap’ is verbijsterd

Afrika is maar voor 6% gevaccineerd maar kent bijna geen COVID-19.  ‘Wetenschappers’ staan voor een raadsel omdat in het Afrikaanse continent praktisch geen mens is gevaccineerd maar COVID-19 practisch niet voorkomt, hetgeen niet bepaald spoort met hun narratief van de heilzame werking der vaccins.

Recentelijk meldde Associated Press (AP) naar aanleiding van een grootscheeps onderzoek van het ‘Malaria Consortium’ dat in Zimbabwe geen mens een masker draagt noch gevaccineerd is, maar het leven ongestoord voort gaat terwijl op locale markten mensenmenigten dagelijks dicht op elkaar gepakt staan… Niets aan de hand. Vorige week werden liefst 33 gevallen van COVID-19 gesignaleerd waarvan het gros weer eens gewone verkoudheden bleken die door de onbetrouwbare PCR test altijd als COVID-19 gesignaleerd worden. Eén van de geïnterviewden, Nyasha Ndou, spotte dat hij slechts een masker op zak had om zijn portemonnee te beschermen voor het geval dat hij een corrupte politieagent tegenkwam die wat wilde bijverdienen. Het opvallende verschil met ons land is dat in Zimbabwe géén Mark en Hugo los mogen rondlopen maar, hoe je het ook wendt of keert, COVID-19 is weg terwijl in landen waar COVID-19 heerst de vaccins genadeloos aan de bevolking worden opgedrongen…

Niet alleen Zimbabwe, maar praktisch geheel Afrika heeft volgens Associated Press nauwelijks last van de golf van doden die de ‘pandemieleugenaars’ wisten te voorspellen, terwijl van fantastische ‘klimaatrampen’, zoals recentelijk in Limburg, ook al niets te merken is. Het enige dat van COVID-19 te bespeuren valt zijn de obligate bangmakerij en spannende verhalen die de regering bij tijd en wijlen ventileert, anders zou geen mens in Zimbabwe zich bewust zijn van alle wereldwijde ophef die hun locale Mark en Hugo alsnog proberen te pousseren via internet, TV en obligate ‘plandemic’ paniekverhalen. ‘Africa doesn’t have the vaccines and the resources to fight COVID-19-19 that they have in Europe and the U.S., but somehow they seem to be doing better’ zei Wafaa El-Sadr, professor in ‘global health’ aan de Columbia University over wat AP als ‘hoogst bevreemdend’ kwalificeert omdat slechts zo’n 6% van de bevolking van dit immense continent gevaccineerd is. ‘Experts’ proberen hier weer een nieuwe leugenachtige mouw aan te passen, maar zonder succes terwijl de evidente correlatie tussen hun vaccinaties enerzijds en dood en verderf anderzijds nergens onder het kleed past.

En nu nog een nadenkertje: Jane Achan, een ‘senior research advisor’ van het ‘Malaria Consortium’ zei: ‘We went into this project thinking we would see a higher rate of negative outcomes in people with a history of malaria infections because that’s what was seen in patients co-infected with malaria and Ebola. We were actually quite surprised to see the opposite – that malaria may have a protective effect.’  Wat wil het toeval? Het door Mark & Hugo en hun ‘wappies’ vermaledijde Ivermectine bestaat al meer dan veertig jaar, niet als ontwormingsmiddel voor paarden, maar als wereldwijd goedgekeurd anti-malaria medicijn…


Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
9 maanden geleden

Het echte geneesmiddel Ivermectine wordt door de regering en de EU verboden en wordt de bevolking opgezadeld met een niet werkende gentherapie waar enorme risico’s aan verbonden zijn die nog niemand kan overzien.
Gek he, Haagse Dwazen dat er allerlei complottheorieën de kop op streken !!!