Overeenkomst tussen COVID-19 en Chernobyl – 1)

Beide rampen waren het resultaat van incompetentie en risico’s die brutaal genomen werden door het communistische ‘centraal geleide wetenschapsconcept’ van Moskou en Peking die hun evenknie vinden in het achteloos gebrek aan respect voor mens en mensenlevens dat het globalisme aan de dag legt met hun COVID-19-vaccinatieneurose.

Dat communistisch ‘wetenschappelijke’ concept duldde noch wetenschappelijke noch morele twijfels bij de bouw van een levensgevaarlijke kerncentrale in de Oekraïne en al evenmin bij de misdadige ontwikkeling van het genetisch gemodificeerd (‘gain of function’) COVID-19virus in Wuhan, met illegale financiering door een hooggeplaatste Amerikaanse wetenschapper landverrader.

Afb: pixabay

Dit laatste is, ondanks de voor zich sprekende bankafschriften die dr.Fauci’s landverraad tot op de cent staven, bewust zo omstreden mogelijk gemaakt door zijn globalistische vrienden in de FBI en het O.M. en inmiddels volledig gepolitiseerd als globalistisch politiek wapen. Net als hun coronabedrog en bijbehorende vaccinatieneurose waar ons ‘Haagse rampenduo’ ook maar niet genoeg van krijgt terwijl – geloof het of niet – de eugenecist Bill Gates al de volgende pokken epidemie aankondigde! Nadat hij al in India en Afrika honderdduizenden kinderen en vrouwen gedood heeft met zijn levensgevaarlijke experimentele polio- respectievelijk malariavaccins, terwijl het beproefde Ivermectine daarvoor al tientallen jaren prima werkt. Nu komt deze psychopaat met, let wel, niet de waterpokken maar de dodelijke middeleeuwse pokken waar hij zijn zinnen op heeft gezet. Corona is niet genoeg voor deze tweede dr. Mengele, nog lang niet.

‘sic transit gloria mundi’

Omdat een virus geen levend wezen is kan het nooit zelfstandig uit een lab ontsnappen omdat iemand zogenaamd de deur op een kier liet staan, zoals iedere globalist op elke straathoek inmiddels beweert. Maar als wij accepteren dat COVID-19 door transmissie van mens tot mens ‘een eigen leven gaat leiden’ is het fatale eindresultaat identiek. Inmiddels zijn er meerdere gereputeerde onderzoeksjournalisten in deze materie gedoken, met professionele onderzoeksteams en zij zijn weldegelijk tot bovenstaande conclusie gekomen die politiek niet acceptabel is voor de onfeilbare ‘apparatsjiks’ in Peking noch voor de de globalistische crimineel dr. Fauci. De laatste in deze rij onderzoekers is Sharri Markson met haar boek ‘what really happened in Wuhan’, dat prompt werd aangevallen door het linkse sufferdje ‘the Guardian’, dat altijd trouwe hand- en spandiensten verleent aan het kartel van de globalistische ‘COVID-19 dealers’.

The Guardian beriep zich daartoe op de Australische Professor Dominic Dwyer, een University of Sydney viroloog. Deze reisde met het WHO team naar Wuhan in Februari 2021 – samen met onze globalistische vogelverschrikker annex virologe Koopmans die zo maf is dat zij de coronagriep zelfs aan het klimaat wijdt – om de oorsprong van COVID-19 te onderzoeken. Ter plekke kregen zij van Peking het lid op de neus en mochten nergens onderzoek doen. Maar typisch voor Professor Dwyer, die Sharri Markson’s  boek nooit gelezen had, was zijn spontane bereidheid tot ongezouten kritiek, want zij is ‘niet woke’, maar zoals ik al schreef in ‘Academisch establishment gaat ‘woke’ d.d. 26.11, ‘sic transit gloria mundi’ met zulke druiloren.

Dat Markson zeer consciëntieus en competent is blijkt uit haar opmerkelijke onderzoeksresultaten:

* Om te beginnen zijn er de knullige Chinese bio-veiligheidscriteria: Foto’s tonen personeel in Wuhan zonder enige beschermende kleding bezig om monsters te verzamelen, zelfs zonder handschoenen. Zelfs werd in april 2019 een tender uitgeschreven voor US $ 62.000 voor giftig afvalverbranding en afvoer van besmet afvalwater, leidend tot een schriftelijke offerte voor een “third-party biosafety testing project of Wuhan National Biosafety Laboratory”. Besmet, giftig water is natuurlijk perfect om een virus te ‘lekken’, maar hoezo ‘a third party’? Wie was dat dan, behalve Fauci?

* Dan waren er interne klokkenluiders: diverse Chinese artsen traden naar voren, voordat de CCP toegaf dat er een probleem was, met de waarschuwing dat er een nieuw, vreemd SARS virus rondwaarde (hetgeen destijds ook op deze pagina’s al ruim aandacht kreeg) en bekochten dit met hun leven of verdwenen spoorloos. De moedige Dr. Li Wen Liang verdween binnen de kortste keren, zoals in China altijd gebeurt met klokkenluiders en Markson citeert Chen Quanjiao, een vrouwelijke onderzoekster die in de media berichtte: ‘ Ik meld bij deze dat het virus gelekt is door Lang Yanyi, directeur van het P4 Wuhan Institute of Virology. Wang Yanyi heeft weinig kennis van geneeskunde. Aan de Beida [Peking] Universiteit, die slechts hoogbegaafde studenten aanneemt, deden andere onderzoekers haar research voor haar. Zij verkoopt vaak testdieren uit het lab aan vleesverkopers op de South China Seafood Market. Zij is de schuldige van de epidemie en haar echtgenoot heeft broers en vrienden die sinds hun jeugd maatjes zijn met een hoge ambtenaar. Wij  moeten niet vergeten hoeveel mensen Wang Yanyi gedood heeft’.

Big Brother’s partij ontkende razendsnel, notabene in haar naam, maar haar familieleden informeerden Markson dat dit onder keiharde dwang geschiedde. De Chinese bioloog Dr Wu Xiaohua maakte dezelfde beschuldiging in februari 2020 en is sindsdien ook spoorloos…

* Dr.Nikolai Petrovskykreeg toestemming een Oracle supercomputer te gebruiken teneinde vast te stellen of er snel een COVID-19-vaccin kon worden gemaakt, ofwel geschikte medicijnen.

Zijn relaas, zwart op wit: “Ik wilde heel onschuldig uitzoeken of ik kon achterhalen welk dier als gast voor het virus had gediend alvorens dit naar mensen over te brengen”.

Wat er uit zijn onderzoek kwam rollen was dat de schuldigen van de transmissie géén dieren maar mensen waren geweest, hetgeen hem niet alleen zijn vriendelijke relatie met China kostte, maar ook die met globale ‘woke’  laboratoria, universiteiten en uiteraard de corrupte linkse mainstream media die hem en Oracle’s supercomputer luidkeels verketterden zonder zelf, zoals gebruikelijk, ook maar ergens verstand van te hebben.

In Petrovsky’s rapport staat: ‘Vreemd genoeg kwamen mensen boven aan de lijst te staan… Dat was onverwacht, omdat de dierlijke gastheer van wie het virus overgebracht was daar eigenlijk thuis hoorde, hetgeen een raadsel veroorzaakte omdat de data suggereerden dat het SARS-CoV-2 spike proteïne zich uniek had ontwikkeld om zich aan menselijke ACE2 cellen te binden. Normaal zou een nieuw pandemievirus, welk type dan ook, afkomstig moeten zijn van de beste matches dat bleek slechts heel gedeeltelijk de menselijke ‘match’ te zijn, om daarna te muteren en een betere ‘match’ te worden.  Een virus zou dat niet moeten kunnen, gericht op een ‘match’ die het nog nooit ‘gezien’ heeft, maar dat is wat de data ons vertelden. Het virus spike proteïne kon gewoon niet beter ontworpen zijn om bij de menselijke ACE2 te passen’.

Tel uit je verlies

Petrovsky schreef aan collegae: ‘Denk aub niet dat ik gek ben of een complottheoreticus, dat ben ik ècht niet. Maar feitelijk heb ik een resultaat gevonden waarvan wij niet kunnen uitsluiten dat het een door mensen gemaakt virus is, of tenminste iets dat uit een lab komt en dan per ongeluk is losgelaten. Ik begrijp dat dit moeilijk gepubliceerd kan worden. Ik begrijp dat dit sterke reacties oproept, maar dit zijn de resultaten en wij hebben welzeker de verantwoordelijkheid om de wereld daarvan bewust te maken’. Dr Petrovsky’s ontdekking is per se niet uniek. Markson schrijft in haar hoofdstuk ‘The Scientists Who Knew‘ over de toen al lopende ‘gain-of-function’ onderzoeken in ‘Wuhan             research’ waarvan één, Daryl McCann schreef: ‘Veel andere onderzoeken bevestigen de menselijke origine hypothese in toptijdschriften, onder andere de Britse Professor Angus Dalgleish en de Noorse Dr Birger Sørensen in ‘the Quarterly Review of Biophysics Discovery’. SARS-CoV-2 is nooit gevonden in de natuur omdat het geen geloofwaardige natuurlijke voorvader heeft. Oppervlakkig gezien lijkt het virus daar op, omdat het een ge-‘retro-engineered’ virus is dat erop moet lijken alsof het uit de natuur komt, maar dat is niet zo. Het virus dat COVID-19 veroorzaakt blijkt op onnatuurlijke wijze besmettelijk te zijn – botweg gezegd, het is onnatuurlijk!

“Een vaccin was notabene al
voor de p(l)andemic in de maak”

Een rapport voor de Amerikaanse regering d.d. april 2020 van Miles Yu getiteld ‘The PRC’s Biosafety Negligence and Circumstantial Evidence Against the Wuhan Institute of Virology’ opent met: ‘China is een land geobsedeerd door gevaarlijke virussen. Staatsmedia brallen vaak over China’s grootse ontdekkingen van fenomenale aantallen nieuwe virussen, die tot nu toe onbekend waren. In de laatste 12 jaren hebben Chinese wetenschappers meer dan 2000 nieuwe virussen ontdekt terwijl de rest van de wereld collectief slechts op 2284 stuks komt. In hun race naar grootheid en dominantie in virus studies veronachtzaamt China vaak bio-veiligheid met catastrofale gevolgen’.

Markson toont hoe Yu vervolgt over ‘de mogelijke bomexplosie dat China een COVID-19 19 vaccin kan hebben ontdekt voor de uitbraak’, terwijl zijn dossier voortgaat: ‘ Voor de verrassende uitbraak in de directe omgeving van het Wuhan Lab (WIV), had het dat nieuwe virus al in huis gehad en wist van het dodelijke en pathogene karakter ervan gedurende enige tijd. Het had actief onderzoek gedaan naar een vaccin voordat iemand anders daarin kon slagen en gaf China daarmee het alleenrecht op een patent’.

Het is bewezen dat Dr. Anthony Fauci schuldig is aan de illegale financiering van de ‘gain-of-function research’ in Wuhan, met bankafschriften erbij, terwijl dit notabene al door Obama was verboden, maar nadat hij mocht aanblijven meldde hij dit al evenmin aan Donald Trump.

Markson schrijft: ‘Als het al een schok was voor het Witte Huis dat Fauci het verbod op ‘gain-of-function research’ in 2017 aan zijn laars had gelapt, waren zij nog verbaasder dat hij alles afwist van Wuhan maar er nooit een woord over gerept had tot de p(l)andemie uitbrak. In plaats daarvan werd de riskante ontmaskering van de rol van Wuhan overgelaten aan wetenschappers als Miles Yu en Matt Pottingerr’. Zij gaat verder: Midden januari 2020, doneerde Fauci gratis Remdesivir monsters aan China voor experimentele klinische behandelingen om Chinese levens te redden, om te zien of het werkte tegen COVID-19. Remdesivir was een Amerikaanse ontdekking, ontwikkeld door ‘scientists’ van  USAMRIID samen met de ‘ American pharmaceutical company Gilead Sciences’, betaald door de belastingbetaler. Nadat Fauci de monsters gegeven had presenteerde Wuhan Institute of Virology een commercieel patent op 19 januari van dit jaar in de zoveelste Chinese diefstal van intellectuele eigendom…’. Zo maak je als communist/globalist van de nood een deugd…

Zoals de globalist Jane Fonda al zei: ‘Corona is God’s gift to the left’, maar wij zitten ermee!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties