Oppassen voor leugens van de regering

Wetenschappers in Nieuw Zeeland beschuldigen de CDC – de Amerikaanse tegenvoeter van ons RIVM – dat zij platvloerse leugenaars zijn over het feit dat de COVID-19 vaccins (kunnen) leiden tot miskramen bij zwangere vrouwen.

Dit omdat de bewijzen zich opstapelen, niet alleen in Nieuw Zeeland maar wereldwijd, terwijl de maniak Hugo de Jonge glashard beweert dat zijn vaccins ‘veilig’ zijn voor zwangere vrouwen en kleine kinderen. Net als Hugo valt de CDC keer op keer door de mand met hun aperte leugens inzake de inherente gevaren van de vaccins. De CDC’s Immunization Safety Office gaf op 3 september de resultaten vrij van een ‘studie’ propagandapamflet dat pretendeert dat de mRNA COVID-19 ‘vaccins’ géén serieuze, negatieve gezondheidseffecten veroorzaken. Dat is héél curieus…

Vooral met al het nieuws van de CDC’s ‘Vaccine Adverse Events Reporting System’ (VAERS), dat gedurende het gehele jaar aangeeft dat de COVID injecties meer serieuze, negatieve gezondheidseffecten veroorzaakt hebben en véél meer doden dan alle andere vaccins samen in de laatste 40 jaren! Maar hun ‘Immunization Safety Office’ publiceerde desondanks twee maanden geleden een rapport dat pretendeert ‘dat vaccins volledig veilig zijn’. Zij kregen schokkende cijfers onder ogen over myocarditis, pericarditis, beroertes, hartaanvallen, aangezichtsverlammingen, appendicitis, epileptische aanvallen etc. Nèt als bij Hugo de Jonge was de conclusie van dit gespuis ‘niets aan de hand’. Dus maakt u zich vooral géén zorgen, hoewel de wereldwijde bewijzen van het tegendeel zich opstapelen.

Een korte bloemlezing uit de wereldwijde incidenten toonde vorige week een Canadese huisarts die een strafklacht wegens ‘moord door schuld’ indiende tegen de Canadese gezondheidsautoriteiten omdat er plots zoveel jonge mannen werden opgenomen in ziekenhuizen en/of stierven aan myocarditis na hun tweede prik. In Europa vielen twee volledig gevaccineerde profvoetballers dood door hartaanvallen en afgelopen zondag gebeurde hetzelfde in de USA met een kerngezonde, gevaccineerde voetbalcoach. Hartproblemen onder gezonde, volledig gevaccineerde jonge mensen rijzen de pan uit en halen zelfs de linkse pers. Maar de vele gevallen van minder bekende teenagers met myocarditis verdwijnen al gauw onder het kleed, terwijl ouders van voor het leven gehandicapte teenagers met onbetaalbare medische rekeningen zijn opgescheept.

De CDC pretendeert glashard dat er niets aan de hand is en heeft nu hun allergrootste leugen gepubliceerd, waarvoor onze ongegeneerde Hugo reeds eerder niet terugdeinsde door te beweren ‘dat de vaccins volkomen veilig zijn voor zwangere moeders in spe’. Het CDC rapport beweerde dat gevaccineerde vrouwen die tijdens de eerste 20 weken van hun zwangerschap ‘geen enkel risico’ op een abortus liepen. Wantrouwende onderzoekers aan de ‘University of Auckland’ in Nieuw Zeeland, die in de praktijk héél andere feiten zagen, besloten de door de CDC’s ‘Vaccine Safety Division’ gerefereerde studie te repliceren en zagen iets héél verontrustends. Hen bleek namelijk dat alle vrouwen helemaal niet gevaccineerd waren in de eerste helft van hun zwangerschap – i.e. voor week 20 – maar in de tweede helft tussen week 21 en 40!

Pure leugens dus van de kant van de onbetrouwbare, corrupte overheid die niet eens gekeken had naar vrouwen in de eerste helft van hun zwangerschap!

Het resultaat van de nieuwe studie in Auckland geeft aan dat hun onderzoek naar zwangerschap bij vrouwen in de eerste 20 weken aantoonde dat dezen 7 tot 8 keer zoveel kans hadden op een abortus als niet gevaccineerden… En dat is dus precies waar onze Hugo met grote passen overheen stapt.  


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties