Opnamecijfers

Onze coronafaalhaas roept in pers en 2e Kamer dat niet gevaccineerden schuld zouden hebben aan zijn falende coronabeleid – uiteraard met terugwerkende kracht! Heerlijk als je nergens voor verantwoordelijk bent respectievelijk nergens schuld aan hebt. Maar waarom huivert Hugo dan toch zo om op verzoek van een handjevol kritische Kamerleden betrouwbare cijfers te laten zien die aantonen hoeveel wèl en niet gevaccineerden zijn opgenomen in ziekenhuizen, respectievelijk IC’s en hoe goed of slecht het met hen afliep?

Wat brengt de toekomst? Als Hugo en Mark denken ons nog lang zo aan het lijntje te houden kijken wij toch even naar de openbare mortaliteitsstatistieken over de grens, bijvoorbeeld in Engeland dat op ons voorloopt in het vaccinatiegebeuren? Dat is  een leerzame ervaring, zij het niet altijd even amusant voor hen die ingeënt zijn.  De ‘UK Health Security Agency‘ geeft wekelijkse ‘COVID-19-19 vaccine surveillance reports uit, de laatste van week 44 in november. Deze bevatten o.a. het aantal COVID-19-gevallen van de week, het aantal ziekenhuisopnames en de overlijdensgevallen al naar gelang de vaccinatiestatus.

Afb: Pxhere

Zoals gezegd loopt Engeland voor op Nederland, dus deze cijfers geven ons wellicht een betrouwbaar kijkje in de toekomst, zeg het eerste kwartaal van 2020. Voor de drie gezamenlijke leeftijdsgroepen van 10 jaren elk tussen de 50 en de 80 jaar – waarin verreweg de meeste doden te betreuren zijn – waren over de weken 40 tot 43 ( +/- oktober ) 6.147 patiënten opgenomen, waarvan liefst 4.895 (78%)   v o l l e d i g   gevaccineerd, minimaal 2 weken voordat zij positief testten. Van de 2.972 doden in diezelfde periode was liefst 81%   v ol l e d i g   gevaccineerd. Dit zijn de onbetwiste cijfers, maar de Engelse overheid moest uiteraard net als Hugo voorkomen dat kiezers hieruit zelfstandig logische conclusies konden trekken, dus kwamen zij met de geweldige vondst dat, zelfs met een effectief vaccin, deze cijfers zo schokkend hoog uitvielen “simply because a larger proportion of the population are vaccinated than unvaccinated and no vaccine is 100% effective”.

Statistieken vervalsen

Statistieken vervalsen is een vak op zich, maar dit is wel èrg dom…Als er 81% doden vallen in een bepaalde groep doet de omvang ervan er toch niet toe? Dit, terwijl niemand hen vroeg naar de niet-gevaccineerden, maar voor de zekerheid voegen zij daaraan toe: ‘This is especially true because vaccination has been prioritised in individuals who are more susceptible or more at risk of severe disease. Individuals in risk groups may also be more at risk of hospitalisation or death due to non-COVID-19-19 causes, and thus may be hospitalised or die with COVID-19-19 rather than because of COVID-19-19’. Let wel, éérst waren zo’n beetje alle sterfgevallen in de wereld te wijten aan COVID-19, nu wordt zelfs onderscheid gemaakt tussen ‘met COVID-19’ en ‘ten gevolge van COVID-19’…  De globalistische medaille heeft zo te zien heel wat meer dan twee kanten, als het hen uitkomt. Zolang er maar “consensus” bestaat, maar in Engeland is ruim 90% van de vijftigplussers ‘geprikt’, dus daarom is het overlijdenspercentage onder de niet gevaccineerden noodzakelijkerwijze hoger, maar niet met een factor 20 of 30 zoals Boris en zijn geestverwanten graag suggereren.

Net als Hugo en zijn OMT hier veel te hoog te paard zitten in hun propaganda campagne, viel de ‘UK Health Security Agency‘ bijna van het pluche toen bovenstaande recordcijfers materialiseerden nadat zij dagelijks hadden verkondigd dat de vaccins ‘volkomen veilig’ waren met een dekkingsgraad van meer dan 90%…  Dat de veronderstelde werking van die rommel na 4 à 5 maanden praktisch wegvalt was een enorme domper, reden waarom nu desperaat wordt gepoogd met ‘boosters’ en ongeteste, gevaarlijke wonderpillen de mensheid verder in de globalistische greep te houden.

Omdat zij donders goed weten dat zij de mensheid gevaarlijke ‘rotzooi’ verkopen en COVID-19 in feite niet zo’n ‘big deal’ blijkt te zijn als zij graag deden voorkomen, wordt nu gemikt op een derde en vierde ‘booster’ met experimentele gifmengerij, ‘ad infinitum’ om hun kaartenhuis niet in elkaar te zien storten.

De nutteloze jaarlijkse griepprik

Feit is dat, ook in Nederland, ‘big pharma’ al jaren goud verdient aan de nutteloze jaarlijkse griepprik die kennelijk altijd gokt op een verkeerde variant, reden waarom het immuunsysteem van de  gevaccineerden ernstig wordt ondermijnd terwijl de kassa heerlijk rinkelt. Daarmee kunnen regeringen hun benepen fascistische trekjes blijven botvieren, zoals Hugo zo graag doet als verlengstuk van Mark’s klimaatbedrog met zijn groteske pesterij van de jeugd en de horeca in zijn onwettige discriminatie met QR codes als overreactie op intelligente vragen van FvD en Van Haga waarmee hij geen raad weet. Hopelijk pleegt Hugo rituele zelfmoord samen met het CDA, of gaat hij weer voor de klas staan, als bovenstaande verwachting bewaarheid wordt dat wij binnenkort dezelfde mortaliteitscijfers onder volledig gevaccineerden gaan zien als in Engeland.


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Boudica
1 jaar geleden

Zag bij het staatsbezoek aan Noorwegen geen mondkapjes e.d. Wel grote samenkomst van genodigden bij het staatsdiner, allemaal gezellig dicht bij elkaar aan de tafels, hier ook geen mondkapjes of QR code. W en M zijn blijkbaar niet bang om het virus mee terug te nemen naar oma. Virusdeskundigen hebben hun mond vol over besmettingen, ic opnames en de nodige coronamaatregelen, maar naar W en M wijzen laten ze wel uit hun hoofd,

mgjb
1 jaar geleden

Tja, het valt kennelijk niet uit te leggen door het OMT of onze Hugo dat mensen boven de 80 vaak kwalen hebben en vaak doodgaan. Al dan niet gevaccineerd. Al dan niet positief getest. Aan of met covid.

Voorlopig zie ik geen enkele viroloog uitleggen dat doodgaan bij het leven hoort en dat de enige echte winnaar in dit project de farmaceutische industrie is. Met onnodige injecties en/of pillen en die intussen miljoenen covid testkits en PCR analyses. Daar worden enkele lui schatrijk van. En het helpt niks, het wordt vnl gebruikt om angst te zaaien.

Niemand durft met een protocol te komen om de huidige schaarste in ziekenhuizen en ICs te managen. Er is schaarste dus moeten er keuzes gemaakt worden. Om reeds zieke, zwakke of obese oude lui te gaan beademen in de IC om een klein % daarvan enkele weken of maanden langer in leven te houden is een zeer dure manier om mensen dood te laten gaan of gehandicapt te maken.

Allemaal bang van de media want onmiddellijk komt er een zielig geval op TV en wordt Hugo een moordenaar genoemd. En dezelfde media zal meteen een uitzondering van in de 90 vinden die helemaal hersteld is.

Dat er nu velen doodgaan omdat ze niet behandeld worden wegens de voorrang van covid valt niet op en is dus OK.

Zo werkt het brein van politici. En het OMT.

Het nieuwe normaal, wen er maar aan!

r dunki
1 jaar geleden

Sorry : correctie in 3e paragraaf : éérste kwartaal 2022 !