Een nieuwe klimaatcyclus?

In Glasgow is gedurende de afgelopen twee weken, à raison van méér dan een miljard Euro, een perverse globalistische V.N.-orgie aan de gang geweest waarin een miljardenbuit verdeeld werd tussen zakkenvullers en ideologen uit de rijke landen en struikrovers uit de derde wereld. Alles onder de noemer van klimaat en klimaathulp. Mark Rutte was één van de eersten om op de stippellijn te tekenen, zonder medeweten van onze volksvertegenwoordiging maar u gaat ervoor dokken!

Voor objectieve klimatologen is zonneactiviteit sinds miljarden jaren de drijvende kracht achter het klimaat. Voor de feestende globalisten in Glasgow staat echter vast dat, anno 2021, zij het zijn die in hun ‘consensus wetenschap’ (= de luidruchtigste stemmen gelden!) bepalen hoe het klimaat zich ontwikkelt en ‘of daar wat aan gedaan moet worden’… als dat al het geval zou zijn. Denk aan de charlatans van de IPCC (zie artikel: Klimaatbedrog en fascisme – d.d. 7 augustus) of aan ‘enge groene mannetjes’ als Rotmans, Nijpels en Samsom.

Het doel heiligt de middelen

Subsidiemolens… Afb: Pxhere

Laten wij daarbij nooit vergeten dat het klimaat deze linkse extremisten in feite geen bal kan schelen, maar slechts een politiek instrument is om hun zakken te vullen èn hun greep naar de macht te faciliteren, het doel heiligt de middelen. Zij zijn niet vies van grove leugens, want potentiële critici hoeden zich er angstig voor om ‘om hun oren te krijgen’ met aantijgingen over fascisme, racisme of Nazisme. Links schrikt nergens voor terug vanaf hun hoge morele preekstoel waarin slechts ideologische (Urgenda) en commerciële (Nijpels en de zakkenvullers) overwegingen spelen, het is nu eenmaal een goudmijn zolang u het zich allemaal maar laat aanleunen.

Er komt een koude periode

Astrofysici – zelfs enkele moedige individuen in NOAA en NASA – zijn het erover eens dat wij ten gevolge van reeds enkele jaren afnemende zonneactiviteit een periode van afkoeling tegemoet gaan die tot 2050 kan duren. Ook Russische wetenschappers stelden al sinds 2017 dat de aarde in een nieuwe klimaatcyclus terecht is gekomen waarin de zon minder actief zal zijn, waardoor het overal op aarde flink kouder wordt. Een vergelijkbaar verschijnsel deed zich ook al voor in de jaren ’50 van de vorige eeuw.

Dr. Willie Soon is een ‘climate scientist ‘- een astrofysicus aan the Solar and Stellar Physics Division of the Harvard–Smithsonian Center for Astrophysics – die zijn collegae aanspoort om beter op de sterk teruglopende zonneactiviteit te letten die indiceert dat er meerdere decennia aankomen van global cooling’ in plaats van ‘global warming’. (Zie artikel: Global cooling in de komende 20 à 30 jaar – d.d.  29 juli 2021). Deze informatie ligt overal voor het opscheppen, maar desondanks heeft onze globalist Mark Rutte – zonder het parlement daarover te raadplegen – in Glasgow zijn handtekening gezet onder krankzinnige en economisch debiliterende klimaathersenschimmen, want ‘de doelstellingen van COP dreigden weg te slippen’. Let wel, vooraanstaande Amerikaanse en Russische astrofysici en klimatologen waarschuwen voor een koude periode, maar de United Nations pretenderen glashard dat de wereld 2.7° Celsius gaat opwarmen per 2100 en dat de hoop dat de, in het lachwekkende Akkoord van Parijs geprojecteerde, arbitraire opwarming tot 1,5° C  illusoir zal blijken. Inderdaad, de ijspegels zouden wel eens vele maanden voor Kerstmis aan de baard van de Kerstman kunnen hangen… Laten zij eens eerlijk zijn, want sinds 1879 is de gemiddelde atmosferische temperatuur slechts 0,3° C gestegen volgens statistieken van NASA’s ‘Goddard Institute of Space Studies’ bij een sinds 2016 dalende trend. Maar een stel zakkenvullers wil in samenwerking met hun fascistische vriendjes in de VN de hele wereld naar hun pijpen laten dansen om een illusoire en onbetaalbare thermostaat te creëren die dat kunstje van moeder natuur zou moeten evenaren?! Waarom in hemelsnaam als de feiten dat volstrekt overbodig maken?

Transfer van activa naar bananenlanden

Er zijn meer dan 7 miljard mensen op deze aardbol die jaarlijks meer dan US $ 100 biljoen aan goederen en diensten produceren en daartoe 60 miljard ton aan grondstoffen gebruiken, waaronder 8 miljard ton steenkool per jaar en 100 miljoen vaten olie per dag! Desondanks leeft 80% van die wereldbevolking in marginale omstandigheden – de OECD landen tellen slechts 1,3 miljard mensen terwijl China of India elk al meer bevolking tellen, en dan is er nog de rest van de planeet.

Iedere simpleton kan op zijn vingers natellen dat er geen schijntje kans is dat in een globale, politieke economie met de gigantische energie systemen en infrastructuur waarop dit alles steunt, over 193 landen gespreid, er ook maar sprake van is dat er ooit iets van hun leugenachtige doelstellingen te realiseren zouden zijn. Het enige dat deze ‘bull shit’ effectueert is een enorme transfer van activa naar bananenlanden in de vorm van ‘klimaathulp’ waar de masochistische Sigrid Kaag zo heeft lopen strooien in haar modieuze, globalistische zelfkastijding terwijl het in Nederland op alle fronten aan geld ontbreekt om voor de eigen bevolking te zorgen!

Delusionele retoriek

Dat wij – naast alle ongein over ‘renewables’ zoals hoogst inefficiënte, milieuvijandige windmolens en zonneparken – de subsidiesvretende geitenharen sokken van D66 en GL überhaupt nog de kans gunnen om zich tegen de bouw van kerncentrales te verzetten tart ieder besef van maatschappelijk zelfrespect. Duitsland is ons grote en slechtste voorbeeld waar de ellendige Angela Merkel alle kerncentrales sloot, reden waarom in 2038 dat land naar de donder gaat omdat er dan alleen nog maar energie mag komen van ‘renewables’. De droom van het globalisme, dat zelf schatrijk wordt aan de bouw van windmolens waardoor de economie instort en de bevolking honger gaat lijden in hun fantasiewereld genaamd Utopia!

Dan is Duitsland dus volledig afhankelijk van Poetin’s aardgas en kernenergie uit Frankrijk, dat met tientallen kerncentrales en grote stuwmeren al sinds mensenheugenis de goedkoopste en schoonste electriciteit ter beschikking heeft en exporteert. Als wij niet oppassen krijgen Parijs en Moskou het voor het zeggen in de EU dankzij het globalisme, dus laat dan bij ons vooral alle subversieve ellendelingen als D66 en GL hun mond verder houden met hun delusionele rhetoriek over kernenergie.

Snel kerncentrales bouwen!

Vandaag de dag willen immorele globalisten alle keurig ziektepremie betalende ‘niet-vaxxers’ uitsluiten van medische hulp bij corona besmetting, maar wat zouden zij zeggen als zij zelf straks in de kou komen te zitten dankzij hun ideologische geestesziekte? U hoort het de kortzichtige Kaag en Klaver al zeggen: ‘snel kerncentrales bouwen’!


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties