Van morele corruptie naar maatschappelijk bederf

Als er één moreel corrupte politicus geduid mag worden wijzen alle vingers naar de Mark Rutte die o.a. met zijn kwaadaardige corona- en nu weer klimaatleugens de samenleving niet alleen moreel ondergraaft maar ook onderling tegen elkaar uitspeelt. Hoe dat in hemelsnaam op zo’n grote schaal kan gebeuren? Het korte antwoord luidt: ‘Eigen schuld’ omdat hij overal ongestraft mee wegkomt…

Het langere antwoord is zo oud als de weg naar Rome, om te beginnen is Rutte nooit ergens voor aansprakelijk – en voelt dat waarschijnlijk ook oprecht zo – door een ambiance te creëren waarin het RIVM, met hun gedienstige quasi-wetenschappers, hem dingen influisteren die zijn moeder waarschijnlijk nooit zou goedkeuren. Maar door het RIVM en het OMT-genaamde-drama op een voetstuk te plaatsen kan hij zich daarachter verschuilen. Als kind was hij daarin op het schoolplein waarschijnlijk ook al bedreven. Dat dit een getrouwe kopie is van het drama in de USA waar Pfizer de Federal Drugs Agency volkomen gecorrumpeerd heeft en in een houdgreep houdt, is afdoende bekend. Hier speelt dit louche corona- en klimaatclubje ook onderling pingpong als het erop aankomt om nergens verantwoordelijk voor te zijn en te blijven – terwijl de kassa vrolijk rinkelt. 

Spookhuis

Afb: Roel Wijnants / Flickr

Ik heb al eerder betoogd dat Rutte ’s sociopathische machtsmisbruik schuilt in zijn vaste overtuiging dat hij altijd met zijn leugens, zonder gevolgen, zal wegkomen omdat hij de 2e Kamer allang dermate heeft gecorrumpeerd dat deze er geen been in ziet om zijn ongrondwettelijk en levensgevaarlijk wanbeleid als hamerstukken vrijwel ongezien te accepteren zonder zich nog te wagen aan de wettelijke en morele aspecten daarvan. Deze ‘rotmentaliteit’ heeft zich als een olievlek uitgebreid over alle bestuurlijke lagen, over zogenaamde ‘wetenschappers’ die naar vooropgezette ‘consensus’ conclusies toewerken, zelfs over de rechterlijke macht en leidt nu ongestraft tot censuur en discriminatie van dissidenten die feitelijk nergens meer hun recht kunnen halen in Big Brother’s spookhuis.

Een typisch trekje van dit salonsocialisme is dat zij zich zo ‘lekker voelen’ in hun incestueuze collectief waarin niemand verantwoordelijk is, reden waarom ook veel kritiekloze burgers ‘het wel prettig vinden om ergens bij te horen’ en, zich op het linkse morele gelijk beroepend, het recht aanmeten om de mensheid, Baudet voorop, de maat te nemen waarmee zij uiteindelijk zichzelf in de vingers snijden door de deur steeds verder open te zetten voor de glibberige Mark Rutte. Hij is de wortel van al het politieke kwaad dat momenteel door hem en zijn al even corrupte maatjes van D66 over onze samenleving wordt uitgestort terwijl het grootste deel van de burgerij heerlijk doorsnurkt.

Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
9 maanden geleden

Hoofd schuldigen……Een waardeloze laffe tweede Slaapkamer !!