Van ‘club van Rome’ tot ‘Rome Declaration’

In Utrecht vindt de laatste dagen een cruciale confrontatie plaats tussen burgers die zich niet laten koeioneren door een globalistische PvdA burgemeester en haar duidelijk maken waar zij haar Covid-19 vaccinaties en QR pas, wat hen betreft, kan steken. Hulde aan de moedige eigenaar van Waku Waku die weigert zich te onderwerpen aan de fascistische praktijken van Rutte c.s.

In 1968 werd ‘de Club van Rome’ opgericht om het eind van de wereld aan te kondigen, nu eens niet door bebaarde hippies met spandoeken maar door een globalistische, corporate élite met dure kostuums en stropdassen. Dit resulteerde in hun ‘grenzen aan de groei’ in 1972 dat waarschuwde voor hel en verdoemenis als wij hun waarschuwingen niet respecteerden. Klinkt bekend anno 2021.

Vrijdag jl. tekenden ruim 3.100 artsen en medische wetenschappers wereldwijd een ‘Physicians Declaration’ – in de wandeling ‘the Rome Declaration’ – waarin de globalistische strategie om met het Wuhan (Covid 19) virus om te springen werd gekwalificeerd als ‘crimes against humanity’. Hun congres vond plaats in Rome van 12 tot 14 september jl. ‘ in order to speak truth to power about Covid pandemic research and treatment by offering medical professionals the opportunity to compare their research and assess the efficacy of various treatments for the Fauci Flu’. Deze professionals hoefden eindelijk eens niet bang te zijn voor hun carrières, ‘character assassination’, censuur van hun onderzoeksrapporten, blokkering van hun sociale media, klinische tests, patiëntenverslagen en verandering of oppressie van hun professionele trackrecords en prestaties in academische en mainstream media, zoals te doen gebruikelijk.

Katalysator

In vakkringen werden hun bevindingen razendsnel wereldwijd gedeeld, hetgeen functioneerde als een katalysator voor een explosie van steun over de aardbol. Maandag jl. hadden al 4700 artsen en wereldwijde medische wetenschappers deze ‘Rome Declaration’ ondertekend en inmiddels rent dat cijfer al naar de 10.000 medici en wetenschappers die hun afkeer uitspreken tegen de geestelijke vader van Covid-19, de globalistische Anthony Fauci, adviseur q.q. van de president van de USA.

Zij veroordelen ‘the actions of all policymakers and politicians who imposed stay-at-home, social distancing, face masks and “vaccine” mandates, none of which are even scientifically valid let alone constitutionally justifiable. The “one size fits all” approach to the Chinese Virus has resulted in countless illnesses and deaths, none of which would have occurred had the government just stayed out of it’.

Zoals reeds meerdere schrijvers, waaronder ondergetekende, op deze pagina’s meldden, verzette niemand minder dan Dr. Robert Malone, de architect van het mRNA platform, zich openlijk tegen de globalistische vaccinatiechantage door de ‘Rome Declaration’ voor de grote zaal voor te lezen, waarbij hij zijn afschuw nogmaals uitsprak tegen de Coronavaccins en toediening hiervan bestempelde als ‘misdaden tegen de menselijkheid’ vermomd als ‘gezondheidszorg’! Laten Mark en Hugo dat nog maar eens goed  in hun oren knopen, want er komt een dag des oordeels en die is wellicht dichterbij dan zij vermoeden in hun overmoedige euforie en dan is de toeslagenaffaire kinderspel vergeleken bij de tsunami die dan op hen afkomt.

Criminele ambtenaren

Malone richtte zich ook op de criminele overheidsdienaren die bonafide artsen verhinderen zieken te behandelen met simpele, reeds lang bewezen en veilige medicijnen met de woorden : ‘The Declaration is a battle cry from physicians who are daily fighting for the right to treat their patients, and the right of patients to receive those treatments – without fear of interference, retribution or censorship by government, pharmacies, pharmaceutical corporations, and Big Tech. We demand that these groups step aside and honor the sanctity and integrity of the patient-physician relationship, the fundamental maxim ‘First Do No Harm,’ and the freedom of patients and physicians to make informed medical decisions. Lives depend on it.’

De Hipocratische eed heeft het afgelopen anderhalf jaar ongelooflijk geleden onder de globalistische terreur op het altaar van het Covidisme. Die eed vereist voor alles dat een arts geen kwaad zal doen, maar de mensheid dwingen met vieze plastic maskertjes voor de neus te lopen, keer op keer een nutteloze en gevaarlijke vaccinatie te accepteren die ons DNA wijzigt met mysterieuze chemicaliën is daarvan het tegenovergestelde. Mensen geven daaraan toe om maar met rust gelaten te worden. De Neurenberg Code verbiedt echter duidelijk de actuele chicanes en de dwang van de overheid jegens de eigen burgerij in naam van de bestrijding van hun niet bestaande pandemie.

Voor geïnteresseerden is hier de link naar de Rome Declaration (ook in het Nederlands) : https://doctorsandscientistsdeclaration.org/

En dan ook nog : https://amgreatness.com/2021/09/24/over-3000-doctors-and-scientists-sign-declaration-accusing-covid-policy-makers-of-crimes-against-humanity/


Deel dit:
Abonneer
Laat het weten als er

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
1 jaar geleden

Gevolg !!! Geen enkel vertrouwen meer in de medische wereld.