Myocarditis of dakloos?

Dat is de keuze waarvoor het globalisme, c.q. Mark Rutte ons ongestraft meent te mogen stellen. Waarom? Omdat hij ermee wegkomt dankzij ‘gutloze’ parlementariërs en hersenloze kiezers.

En dat terwijl Zweden en Denemarken het levensgevaarlijke Moderna vaccin nu formeel op de zwarte lijst hebben geplaatst omdat vaststaat dat dit vaccin de hartziekte myocarditis veroorzaakt bij jongeren. ‘Ver gezochte complottheorie’, zullen Mark en Hugo wellicht weer reageren? Kijkt u maar naar de realiteit in Zweden en Denemarken of naar de nationale heren-schaatsploeg, waarin gouden medaillewinnaar Kjeld Nuis enkele maanden geleden al tegen myocarditis aanliep na zijn coronavaccinatie, terwijl de nationale schaatscoach Orie zelfs naar de 2e Kamer stapte omdat na de vaccinaties de gezondheid en de prestaties van zijn jongens drastisch terugliepen. Heeft dat enige impact op de clowns van het OMT of de RIVM? Welnee, Neurenberg is ver weg… Let u eens op of de paar Kamerleden die vorige week hiervoor overeind kwamen daar volgende week nog van reppen of dat alles dan al onder het kleed ligt…

Wie niet horen wil moet voelen

Ondertussen proberen extremistische Democraten in Washington het Amerikaanse gezondheidssysteem letterlijk op de knieën te krijgen door tienduizenden ziekenhuisemployees te ontslaan – ook al hebben zij natuurlijke immuniteit – die geen trek hebben in een acute myocarditis of mogelijke zelfmoord op termijn middels andere vaccinatiecomplicaties zoals trombose. Dan liever werkloos! In de USA bestaat geen wettelijk vaccinatiemandaat, maar gehoorzaamheid aan de fascistische Big Brother gaat boven alles! Wie niet horen wil moet voelen…

Ook in het volledig doorgeslagen Israël slaan de verplichte ‘booster shots’, boordevol met riskante ‘SpikeProteines’, keihard toe sinds de dag waarop de laatste vaccinatiegolf begon. Het aantal doden nam na de start van de nieuwe vaccinatiegolf met sprongen toe, let wel onder gevaccineerden. Eén ding is inmiddels wel duidelijk en dat is dat slechts vaccinatie met de Spike proteïnen levensgevaarlijk is, véél gevaarlijker dan de zogenaamde pandemie.

Dat de PCR-test volgens de uitvinder Kary Mullis voor vaststelling van Covid-19 besmetting volstrekt ongeschikt is omdat die slechts het bestaan van Spike proteïnen bevestigt, geeft ignorante maniakken van het slag van Hugo de Jonge desondanks een enorme ‘kick’ omdat alle statistieken omhoog schieten met ontelbare ‘valse positieven’ en hij zich dus weer eens kan gaan roeren met prepotente dreigementen aan ‘nietgelovigen’ en zijn stupiditeiten over frikadellen debiteren. Wat die statistieken feitelijk betekenen ontgaat hem uiteraard, maar in zijn infantiliteit vindt hij het wèl mooi om die kleurige lijntjes te zien stijgen, zonder zich te realiseren dat de Covid-19 transmissie op geen enkele wijze belet wordt door zijn gedram over het vaccin..

Het Amerikaanse ‘Children’s Health Defense’ onderbouwde – in een nauwgezet geadministreerd ziekenhuisscenario waar praktisch iedereen gevaccineerd was en men handschoenen en speciale beschermende kleding droeg – dat de Covid “breakthrough rate” onder gevaccineerden een schokkende  96.2% bedroeg… U leest het goed, 96,2 %! Vijf van de gevaccineerden overleden, terwijl niet gevaccineerden slechts onbeduidende symptomen vertoonden en snel herstelden.  Zoals al eerder bevestigd: vaccinaties houden, niet alleen, geen Covid-19 transmissie tegen maar, integendeel blijken de gevaccineerden zèlf reeds uiterst kwetsbaar te zijn en dan hangt hen wellicht  over zes maanden mogelijk nog een volgend zwaard van Damocles boven het hoofd van alle bekende en onbekende bijwerkingen.

Big Pharma’s ‘kunstmatige realiteit’

Big Pharma en ‘primus inter pares’ Neurenberg kandidaat Tony Fauci zullen zich het hoofd breken waaraan dat eventueel geweten kan worden, uiteraard aan alles behalve aan hun gifmengerij. Zoals velen inmiddels gezien zullen hebben in de video van ‘Project Veritas’, hebben notabene diverse topwetenschappers van Pfizer op een onbewaakt moment al héél openhartig voor de camera uitgesproken hoe gevaarlijk hun eigen vaccin is en tot welke lengte Pfizer gaat om ‘hun gouden gans’ te bewaken, ongeacht het menselijk leed dat zij daarmee veroorzaken.

Wij leven dankzij louche politici in hun ‘kunstmatige realiteit’ waarvan de ‘planning’ al lang lijkt vast te liggen voor de globalistische hartenwens naar een ‘Untergang des Abendlandes’, een vooropgezet scenario voor de  ineenstorting van onze vrije wereld ten gunste van Big Brother’s ‘building back better’ waarin zij alle macht naar zich toe trekken zoals de psychopaat Schwab in Davos luidkeels verkondigt. Maar het lijkt wel of geen bijziend mens in dit naïeve landje zich realiseert hoevele miljoenen daarvoor nog moeten sterven, ‘want Rutte doet het zo goed’ met zijn coronawanbeleid…

“Het verschil tussen een complottheorie
 en de realiteit is zes maanden”

Het idee dat hier sprake zou kunnen zijn van een smerig, vooropgezet plan wordt uiteraard ook weer als ‘complottheorie’ weggezet door ‘the usual suspects’, maar zoals ik al eerder schreef is het verschil tussen complot en realiteit slechts ‘zes maanden’.  Daarvan zijn er al de nodige verstreken, dus laten wij eens kijken wat er nu al boven is komen borrelen op de troebele globalistische wateren:

Afb: pxhere
  • Energietekorten vandaag de dag dankzij de ‘van het gas af hysterie’ van D66 en GL en hun ‘meer, meer windmolens en zonneparken’
  • Energietekorten in de (nabije) toekomst dankzij dezelfde globalistische psychose tegen kernenergie want zo een overvloed aan schone energie doorkruist hun sinistere plannen.
  • (Hyper-)Inflatie die in de EU al naar de 3% p.a. loopt, terwijl de USA waarschijnlijk nu al op het dubbele daarvan zit dankzij de Democratische ideologie (lees: globalistische geldsmijterij) die, net als de ECB in Frankfurt, de Westerse wereld bewust in de triljarden schulden stort die zelfs onze kindskinderen niet meer te boven zullen komen.
  • Voedseltekorten dankzij de marxistische aanslag op landbouwers en veetelers met hun volstrekt onbewezen demagogische stikstofleugen.
  • Globale financiële ineenstorting, dit keer mogelijk dankzij het Chinese ’Ponzi schema’ van Evergrande en het destructieve klimaat- en coronabedrog van de VN en de EU.
  • Ineenstorting van de gezondheidszorg door het ontslag van tienduizenden employees in de zorgsector door haatdragende tirannetjes die het op niet gevaccineerden gemunt hebben.
  • De ondermijning van het politieapparaat door ‘defunding’ in de USA en door sluipende financiële en psychologische ondermijning in ons landje, net als bij het defensieapparaat, die de deur verder openzet voor de linkse machtsgreep die in feite al jaren gaande is. Chaos!
  • Het risico van een regionale oorlog in de Pacific dankzij schuimbekkende communisten in Peking, met alle kans op een ongecontroleerde escalatie naar W.O.III  Leve het communisme!

Ik pretendeer noch helderziende noch complottheoreticus te zijn, maar leg u slechts bovenstaande feiten voor die al sinds jaar en dag onder onze neus materialiseren. De geschiedenis dreigt zich grotendeels te herhalen, maar wie hier verder in wil duiken gelieve zich voor te stellen hoeveel mensen aan de gevolgen van de coronavaccinaties zouden kunnen sterven, hoeveel mensen zouden overleven maar levenslang gehandicapt kunnen blijven dankzij de ontelbare bijwerkingen der vaccins, reeds gesignaleerde fertiliteitproblemen bij vrouwen, de collaps van de ongeremd groeiende onroerend goed markten, een èchte fysieke jacht op niet gevaccineerden in plaats van de actuele heksenjacht en gaat u zo maar door. 

Hoeveel langer moet onze politiek nog leuteren over ‘een nieuwe bestuurscultuur’ nu er een niet zo stille staatsgreep gaande is onder onze neus, terwijl de hoofdschuldige ons keihard uitlacht en rustig op het pluche blijft zitten omdat al de bovenstaande feiten niet doordringen tot de gemiddelde kiezer? Laten wij hem daar ècht mee wegkomen?


Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
koddebeier
10 maanden geleden

Het leger zou moeten ingrijpen !

r dunki
10 maanden geleden

het criminele geschutter van Mark & Hugo doet denken aan een goochelaar die zjin volgende truc aankondigt met: ‘ dames en heren, ik ga nu een virus overbrengen dat ik niet heb naar iemand die daarvoor gevaccineerd is…’

Joost
10 maanden geleden
Antwoord aan  r dunki

Ik moet al heel snel denken aan Tommy Cooper als ik Hugo de injectieverkoper zie.