Het morele recht om te discrimineren en stigmatiseren

Revoluties zijn dramatische maatschappelijke ingrepen, ten goede of ten kwade. Aristoteles waarschuwde al dat in een democratie diegenen die politiek gelijkberechtigd zijn ervan uitgaan dat zij ook gelijkberechtigd zijn in àlle andere aspecten van hun bestaan.

Zelfs daar waar de staat geen enkele zeggenschap heeft en derhalve ervoor stemmen om die staat ‘omnipotent’ te maken voor vermeend eigen gerief. Dat gewelddadige Jacobijnse model van de Franse Revolutie lijkt weder op te staan in de actuele ‘woke’ gemeenschap die gelijkheid en broederschap ten koste van alles zoekt in een frontale aanval op ons constitutionele burgerschap op basis van persoonlijke en professionele agenda’s, in een hernieuwde Marxistische revolutie. Dit is een nogal andere boodschap dan de authentiek liberale, idealistische Europese en Amerikaanse revoluties die nadruk legden op individuele, persoonlijke vrijheid en privé eigendom.

Afb: wikimedia-commons / Sstrobeck23

De manier waarop dit nu ontspoort in de leidende ‘woke’ stroming in de USA is te simplistisch voor woorden, door zonder enig bewijs te reclameren dat het DNA van de USA altijd racistisch is geweest, dus nog steeds is, en te verwachten dat op grond van deze ‘kul’ compensatie zal volgen in materiële zin èn in de vorm van politieke macht… Op de keeper beschouwd is dit niets meer of minder dan een ordinaire roofoverval door Ali Baba en zijn 40 rovers in een hernieuwde Jacobijnse socialistische terreur anno 2021… In hun domheid en arrogantie is de (voornamelijk blanke) ‘woke’ beweging doende om hun racisme te projecteren op het eigen blanke ras, leidend tot positieve discriminatie. Die zien wij hier ook terug in het oliedomme, ideologische wanbeleid van een ‘woke’ D66 dwaas als v.m. minister Van Engelshoven met als rechtvaardiging de ‘Wiedergutmachung’ van een fictief historisch kwaad. Dat zij blind is voor haar lichtende voorbeeld in Peking geeft aan wat voor historische illiteraten niet alleen zij, maar ook een Rutte, Kaag en Ollongren feitelijk zijn, door met hun QR codes de basis te willen leggen voor het Chinese systeem van ‘social credits’, de fascistische nachtmerrie die ons bedreigt.

Navrant is dat die CCP op cynische wijze probeert in de rol te kruipen van het slachtoffer van ‘Westers Racisme’, terwijl zij een paar miljoen Christenen en Oeigoeren discrimineert, in concentratiekampen vermoordt, verkracht, terroriseert, martelt, steriliseert en ‘brainwasht’, terwijl de vredelievende Tibetaanse cultuur ook met wortel en tak wordt uitgeroeid. De zelfhaat van deze D66 ‘woke’ patiënten is blind… 

Corona het geesteskind van de ‘woke’ kampioen Fauci

Inmiddels heeft de Corona onheilsprofeet Anthony Fauci in Washington zijn instrumentele rol toegegeven in de moedwillige kweek van het Corona virus in collaboratie met de CCP, maar de ‘woke’ revolutie heeft ook al de FBI en de rechterlijke macht ondermijnd, dus Fauci lacht iedereen uit terwijl het bloed van miljoenen aan zijn handen kleeft. A fortiori kleeft er bloed aan de handen van zijn klonen Rutte en de Jonge die klakkeloos onvoldoende geteste Coronavaccins wettelijke goedkeuring hebben gegeven in Nederland terwijl er wereldwijd al honderdduizenden zo niet miljoenen doden zijn gevallen ten gevolge van hun vaccinaties. Dit terwijl Pfizer enerzijds de Federal Drugs Agency heeft omgekocht en anderzijds hun topgifmengers jegens Project Veritas volmondig hebben toegegeven dat Pfizer zich zéér wel bewust is van de grote gevaren van hun onbetrouwbare vaccin, maar desondanks probeert de vaccinatie van 5 tot 12 jarigen erdoor te drammen.

Discriminatie en stigmatisering door ‘woke’ mensjes

Geen spoortje zelfreflectie bij die drammers, integendeel, ook in Nederland worden haat- en terreurcampagnes gevoerd tegen niet gevaccineerden, er wordt gediscrimineerd en gestigmatiseerd, zelfs door weinig kieskeurige medici die in trance lijken te zijn van hun collaboratie met Rutte cum suis in hun vaccinatierazernij, door ons te belazeren met verhalen over I.C.’s die uitpuilen van niet gevaccineerde patiënten terwijl in Israel letterlijk àlle coronazieken reeds eerder gevaccineerd zijn…

Medici ‘doen lekker mee’ en verloochenen hun Hippocratische eed

Zelfs zijn er verdwaasde, volstrekt onethische medici, en uiteraard politici, die pretenderen om niet gevaccineerden een medische I.C. behandeling te mogen ontzeggen in geval van een Corona besmetting. In hun hysterie verliezen zij niet alleen alle morele aspecten uit het oog, maar terwijl zij al 18 maanden lang huilebalken over inadequate I.C. capaciteit zonder daar ooit ook maar iets constructiefs aan gedaan te hebben, willen zij ziekteverzekeringspremie betalende patiënten hun wettelijk recht op medische zorg ontzeggen in hun ‘woke’ ziekte.

Wie zich echter te pletter rookt, drinkt en/of eet is geen politieke tegenstander, maar keurige, weldenkende Corona dissidenten moeten geloven aan hun haatcampagnes… In een eerder artikel over de maatschappelijke verloedering die Rutte op zijn geweten heeft schreef ik al dat het typische trekje van dit salonsocialisme is dat zij zich zo ‘lekker voelen’ in hun incestueuze collectief waarin niemand verantwoordelijk is, reden waarom niet alleen veel kritiekloze burgers maar zelfs geobsedeerde artsen ‘het wel prettig vinden om ergens bij te horen’ en, zich op het linkse morele gelijk beroepend, het recht aanmeten om de niet gevaccineerde mensheid te stigmatiseren, de maat te nemen waarmee zij uiteindelijk zichzelf in de vingers snijden door de deur steeds verder open te zetten voor de glibberige Mark Rutte met hun discriminatie en stigmatisering..

Zoals Charlef Brantz gisteren terecht betoogde is de schaamteloze, met veel dedain gevulde Rutte, de wortel van al het politieke kwaad dat momenteel door hem en zijn al even corrupte maatjes van D66 over onze samenleving wordt uitgestort.


Abonneer
Laat het weten als er

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties