Een nieuwe groep slachtoffers…

Metastase is de sluiptocht van een kwaadaardige gezwel dat in omliggend weefsels en organen kan groeien, terwijl het in de vaderlandse politiek precies hetzelfde doet maar pretendeert voor ‘bestuurlijke vernieuwing en transparantie’ te staan…

Deze thema’s zijn prima consumpties voor naïeve kiezers, zolang zij sporen met de wensdromen van een pervers clubje dat in lang vervlogen tijden  het referendum wilde introduceren als belangrijke vernieuwing van onze bestuurscultuur. Maar in beide daaropvolgende referenda die plaatsvonden liep D66 tegen een zeperd aan, eerst inzake de Europese Grondwet en vervolgens inzake het associatieverdrag met de Oekraïne.

Keukenmeiden verhalen

Dàt spoorde niet met hun egocentrische interpretatie van democratie, reden waarom deze verraders van die democratie hun kans grepen om, met in collaboratie met de grootste verrader van onze democratie, het referendum weer af te schaffen. Over ‘transparantie’ leuteren deze hypocrieten ook graag mee, maar als het gaat om de manipulatie van de VPRO-documentaire over hun globalistische heks wordt zelfs op het hoogste ambtelijke niveau gerotzooid – tot en met een poging om het corresponderende WOB verzoek te negeren – om de waarheid vooral niet aan het licht te laten brengen. Sterker nog, haar achterbakse hulpje Sjoerdsma etaleerde zijn gave voor keukenmeiden verhalen over formateur Remkes, die zowaar niet naar hun pijpen danste.

‘Woke’ ministeries

In 2018 identificeerde de ‘staatscommissie parlementair stelsel’ belangwekkende thema’s als de broodnodige versterking van de persoonlijke èn regionale componenten, een bindend correctief referendum en de positie van de Eerste Kamer. D66 doet echter niet anders dan de boel naarstig te saboteren, want ‘bestuurlijke vernieuwing’ zou wel eens kunnen leiden tot een ‘transparantere democratie’ en zij gedijen juist veel beter in het donker, onder een grote steen.

Afb: Pixabay

Zo ook hun voortgaande sabotage van de kabinetsformatie voor een brutale machtsgreep van deze ‘woke warriors’, maar ondertussen hebben zij al onnoemelijke schade aan gericht met kneuzen als Ollongren en van Engelshoven aan het roer van twee ‘woke’ ministeries, waarbij de domme Ollongren zich trouw in de globalistische leer betoonde met de actie om Nederland van het schone aardgas te krijgen. Met alle rampzalige gevolgen vandien en een vele malen hogere gasprijs waarvan liefst 70% in de staatskas vloeit.

En dan haar ‘woke’ collega Engelshoven die het hele repertoire aan cultuurmarxistische ondermijning van onze samenleving erdoor probeert te jassen. Dat uit zich onder andere in de recente waanzin van de ‘culturele diversiteit’, die al vele tientallen jaren geleden in de USA stukliep op de erkenning dat positieve discriminatie van negers alleen maar leidde tot rampen. Suffe Ingrid heeft dat ‘woke’ lesje nooit geleerd en introduceerde niet alleen de ‘Barometer culturele diversiteit’ die organisaties van af 250 employees inzicht verschaft in de ‘culturele diversiteit’ van hun personeelsbestand, zonder dat individuen herkenbaar zijn in de cijfers. Het CBS werd ook voor dit karretje gespannen sinds  juli 2020 en heeft hiervoor zelfs een speciale website gecreëerd en bovendien publiceert het een ‘dashboard’ met regelmatig geactualiseerde data over ‘culturele diversiteit op de arbeidsmarkt’.Deze subversie voltrekt zich niet alleen in ‘het donker’ waar D66 zich zo thuis voelt maar ook in het licht der schijnwerpers komt hun discriminatoire aap uit de mouw voor zogenaamde ‘topfuncties’ ten gunste van ‘achtergestelde groepen op posities van macht en invloed’.

“Het is woke en
dus gerechtvaardigd”

De kiezer ziet deze machtsgreep van verre aankomen maar blijft heerlijk doorslapen, want wie interesseert zich nou voor het lot van ‘witte cisgender heteromannen’? Lees: volstrekt normale blanke mannen zoals u en ik die als man zijn geboren en daar geen ‘woke’ verandering in hebben gebracht met levensgevaarlijke hormonen of op de operatietafel… Het gaat hier om onversneden ‘seksisme’ en ‘racisme’, maar omdat het komt uit de ‘woke’ hoek is het gerechtvaardigd want het immorele aspect van deze discriminatie wordt weggepoetst met de onbeschofte invalshoek van hun greep naar de macht. Het al even ignorante Haagse Kartel vindt deze contradictoire en hypocriete D66-keukenmeidenpraat niet gevaarlijk genoeg dankzij hun ‘fellow traveller’ Mark Rutte, terwijl het niets anders is dan pure discriminatie.

Het ‘ministerie van de waarheid’ probeert deze morele hypocrisie rondom positieve discriminatie te rechtvaardigen met hun arbitraire prietpraat dat het doel van de handeling bepaalt of de handeling moreel is of niet’. Dit ‘woke’, kwaadaardige ‘argumentum ad absurdum’ moet hun immorele discriminatie toestaan zolang ‘minderheidsgroepen’ worden bevoordeeld, zonder enige rationele onderbouwing, zoals gebruikelijk. Hun greep naar de macht heiligt de middelen maar is volledig arbitrair, want imaginaire linkse ‘slachtoffers van de maatschappij’ worden weer eens misbruikt als middel in de verwezenlijking van hun zieke ideologische doel. Een kind van zes jaar begint al instinctief goed van kwaad te onderscheiden, maar het kwaadaardige D66 kent geen morele criteria en regels, noch is het in staat of bereid tot zelfreflectie.

Grondwettelijk en moreel krom is hun infantiele versie van recht en Mark Rutte kijkt hier vanuit het torentje op grote hoogte welwillend overheen! Morgen is er weer een nieuwe groep slachtoffers…


Deel dit:
0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
mgjb
2 jaren geleden

D66 is al lang een partij voor mislukte intellectuelen door mislukte intellectuelen.
Speerpunten die ECHT belangrijk waren voor de gekkies (referendum en gekozen burgemeester) lieten ze net zo gemakkelijk vallen. En de Graaff trad af, want principieel, en liet zich meteen benoemen als burgemeester.
Vloeibare principes, zoals de windwaait, waait hun vestje.
Ik word fysiek beroerd als ik die minkukels op TV zie en zap dan meteen weg.

De wokeness gaat de westerse wereld zeer veel schade berokkenen. Ze doen me denken aan de PSPers die in de jaren 60 het bloed onder je nagels vandaan haalden. Er liepen enkelen rond op de TH Eindhoven. Altijd grote bek. En op mijn vaak herhaalde vraag wat ze zouden doen als de SovjetUnie toch zou binnenvallen, ‘dan gaan we in lijdelijk verzet’. Met droge ogen en serieus. Vanaf dat moment wist ik dat ze gewoon ongevaarlijk waren en alleen lastig.
Bij D66 zie ik wel gevaar.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  mgjb

Zoals Harry Truman zei, ‘speak softly but carry a big stick’. Vrede verdien je alleen maar met een rechte rug èn de bereidheid om hard van je af te bijten.

Pacifisme is alleen maar voor lafbekken, dat heeft ons in mei ’45 al zwaar opgebroken. Inmiddels is onze ‘defensie’ op hetzelfde trieste niveau afgezakt dankzij diezelfde ‘gebroken geweertjes’ mentaliteit.

D66 zal nooit à la de PSP tot lijdelijk verzet overgaan, die landverraders omarmen het neo-communisme nu al volledig en weten aan welke kant zij staan. Wij gelukkig ook ….

Bob Fleumer
2 jaren geleden

Op de muur van de drukkerij van de krant waar ik vroeger voor gewerkt heb stond; “Het gedrukte woord is machtig, mits kort en krachtig” Het Woord wordt tegenwoordig veranderd door veel bestuurders in “woordenbrij” en dat komt de communicatie niet ten goede. De Augiastal in Den Haag moet drastisch worden uitgemest want de stank is niet meer te harden.

r dunki
2 jaren geleden
Antwoord aan  Bob Fleumer

Hebt u ooit Orwell’s 1984 gelezen?